Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 28. leden 2010 22:26
Thompson napsal:
Podle mě tam budou fungovat vychytávky i teď...upravený není, jen umí pár věcí navíc, třeba spouštění apps v okně nebo fullscreen.
Dufam, že si tie vychytavky dali patentovať
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: pá 29. leden 2010 12:45
To jo.. ale pokud vim, tak iPhone s novym FW už má taky MMS v základu a na Multitasking se tam dá taky dohrát apps, která ti to umožňuje a to se nechci vůbec ničeho zastávat.. jen říkám, že je to tam možný taky.
826 606,- VK
Zasláno: pá 29. leden 2010 12:48
Na tomhle něco bude
Já teda kdybych měl chtít tablet (což mi teda přijde už tak jako nesmyslný zařízení), tak raději budu chtít ten od MS & HP, na kterým běží plnohodnotný Win 7
826 606,- VK
Zasláno: pá 29. leden 2010 16:11
pipa: jj, net, hudba, filmy, knížky... net bez flashe, hudba jako na iphonu, filmy i v HD, ale zas nějakým spešl formátu (ne MKV), knížky jen z toho jejich iBook store...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.