Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Apple iPhone

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 44, 45, 46  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 31. leden 2009 19:08
iPhone je trapny, no napriek všetkemu si zasluži všeobecne uznanie pre dve veci:
1, multitouch display, daju sa s tym robiť všelijake hovadiny
2,marketing Applu, ktory presvedčil ľudi, čo všetko nepotrebuju, keby to urobil nejaky renomovany vyrobca mobilov ako napr Motorola alebo Sony Ericsson, už je v konkurze Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 15:59
dneska jsem si sním hrál asi dvě hodinky a musím uznat, že jsem rád že jsem si ho nekoupil jak jsem plánoval.. displej je sice krásný a jsou na tom super hry, ale to je tak jediné k čemu je to schopné - ke hraní. nedovedu si představit že bych to musel používat každý den jako mobilní telefon.. jedna z hlavních věcí co mi asi scházela je nějaká today obrazovka, ale třeba jsem ji jen nenašel, další věcí na kterou jsem za ty dvě hodiny nepřišel je, zda jdou minimalizovat aplikace, což je podle mne nepostradatelné.. ale ten displej a hry ovládané tím senzorem jsou super, to se musí pochválit, ale bavilo by mne to ještě tak hodinku hrát a pak bych to asi stejně odložil, foťák je taky bezva.. ted už si ani nevzpomínám na co jsem ještě nadával, ale bylo toho víc.. Smile

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:05
Minimalizace: Je potreba iCihlu nejdriv odemknout (jailbreak) a nahrat aplikaci ktera to umoznuje.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:21
to už je jak u siemensu.. Very Happy

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:37
Lenže Siemens nestal mesačny plat uradnika v štatnej sprave Wink
Konečne som postrehol 3 jedincov na škole s iTelefonom; 2 z nich su hyperhype postavičky, treti je kamoš, ktory ho kupoval, pretože mal iPrehravač, tak ostal verny Jablku.
Znovu došlo na moje slova, kto si ho kupi Smile
Ked mi ho ukazoval, dosť ma zabila "navigacia", Google maps ukazali cele mesto z vyšky asi 10 km, pričom o uliciach sa dalo iba snivať Think
Jedna jeho veta:"V lete bude vedieť MMSky a navigaciu" Very Happy
Ked som ho mal v ruke ja, nechapal som Think
Akože aj moja N82 za 300 je hračka, aj vaše HTC za 400, ale toto bolo proste strašne špatne-4x4 ikon+ 4 dolu, ktore nemaju žiadnu podponuku, nič ...
Jedine, čo uznavam, je prehravač, celkom podareny, teda jeden z tych lepšich, ktory však už maju všetky sučasne lepšie stroje nad 200 a prezeranie internetu.

Na dobru noc:jeden kamoš mi vravel urban legend, podľa ktorej jeho spolužiačka mala iŠunt v zadnom vrecku, sadla si a asi si viete predstaviť ten zvuk. V servise slečne povedali, že ho môže vyhodiť Think
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:47
jistě že je to tak, většina přístrojů o polovinu levnější už umí multitasking.. a přehrávač jsem bohužel ani neskusil, protože jsem na něj nikde nenarazil.. Smile
jinak ty ceny jsem nejprve nepochopil a až pak mne napadlo že to budou eura.. Very Happy

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 16:55
Toto je prispevok z eurozony, nie z nejakeho Sudetenlandu Whistle Very Happy

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 17:52
"Navigace"? ono to má GPSku? vždyť to co tam je jsou jen mapy od google tahaný přes net, ne?

U nás ve škole má iPhone nechutně moc lidí.. :/ minimálně 10, z těch, co znám.. Rolling Eyes kdo to nemá, není IN.. Rolling Eyes

ale jinak dneska jsem na obědě potkal druhýho člověka co měl HTC Touch HD... Mr. Green Tak jsem se s ním dal hnedka do řeči, jako vždy s každým majitelem HTC... Mr. Green

Přehrávač podařenej? mě se zdál strašně divnej.. Rolling Eyes

A multitouch je mi k čemu? Ke zvětšování obrázků? Mr. Green
a až přijde WM7, tak multitouch budou mít i PDAčka.. Mr. Green
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 17:56
Multitouch je jen otázkou SW,u nás ve škole nikdo nemá PDA/Iphone jen jedna holka z vedlejší školy(máme školu na 2 poloviny:D) a když ji potkám tak se jí směju a říkám Iphonko:D
Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 18:10
I´m dissrespestful, but you´re so fuckin dissrecpectful Wink

GPS to ma, tvrdi to aj MM.cz, lenže v sučasnej verzii OS X neumožňuje navigačne aplikacie tretich stran.
Prehravač- ak si mal niekedy v ruke Jablko iPrehravač, tak tu je ten isty.
Si až priliš ovplyvneni WM, proste ten multi touch vymyslelo Jablko a teraz ho pchaju do mobilov všetci vyrobcovia, nejde tu o princip, ale o napad Wink
A ked chceš použitie, na internet sa tiež hodi a takisto spominane hry.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 13 z 46