Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Apple iPhone

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 ... 44, 45, 46  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 21:46
ginzo: 2,5 Ah je málo... Můžu mít víc http://www.mnshop.cz/zbozi-1160-baterie_pro_mda_vario__qtek_9100__htc_wizard___2800_mah.htm Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 21:51
Nemam slov, proste user-friendly Mr. Green
citace:
Pokud tedy za několik let uvidíte na ulici člověka, který klepe telefonem na všechny strany nebo jím máchá kolem sebe, neděste se, to jen spokojený uživatel Windows Mobile 7 uzamyká klávesnici nebo dává příkaz k přehrání další hudební skladby Smile .

Pohadka na dobru noc-toto je presne ten typ ľudi, ktorych potrebuje 21. storočie:Patrik Vogl - mladý a ambiciózní publicista, amatérský fotograf a zapálený kulturista.
Už mi tam chyba len slovo smažka a je to dokonale Applause
Navyše moj ročnik.
Človek, ktory napiše Homosexualita není nemoc, homosexualita je krásná nie je pre mňa človek (hoci proti tejto s*ačke to mame rozbehnute inde a moj nazor nie je taky radikalny-nech si robia, čo chcu, ale nech si prosim neadoptuju deti).
Toto individuum asi v detstve moc pozeralo Dallas, takže mu mierne j*be z toho amerikanizmu...
K samotnemu članku: hned ako som prečital sr*čku
citace:
Ať už jde o HTC Touch, HTC Touch HD či další odpadky s nesmyslně postavenou cenou, jako celek je od vydání iPhone 3G firma HTC naprosto mimo.
mal som chuť spraviť gesto dolu a doprava, ale ja vždy musim prečitať taketo kontroverzne članky do konca. Absolutne nemôžem pochopiť vete
citace:
Zajímalo by mě, proč Apple se takto galantně chovat umí a HTC to nezvládá, natož pak třeba otřesná Symbianová Nokia či další retro telefony.

To akože vy ste zaregistrovali nejaku negativnu odozvu na Symbian alebo Windows mobile ? Lebo ja nie. Za to na iTelefon to bolo dosť masivne a zaoberali sa tym nielen stranky o mobiloch Think
Teda neviem na čo ma HTC alebo Nokia reagovať, ked su s nimi ľudia spokojni... (ok, warez do toho neratajme Mr. Green ).
Mam silne nutkanie mu tam niečo podobne napisať, len načo to riešiť na stranke s navštevnosťou 10 ľudi denne ? (aj to je prehnane)

Ale članok mi dal ponaučenie: blog už môže pisať naozaj každy, nie je potreba trojmiestneho IQ, teda aj sa môžem do toho pustiť Slinták
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 22:03
S tím, že je HTC mimo ale musím souhlasit...
A já teda nevím nikdy jsem ty nový lepší HTC neměl v ruce, ale tyhle lesklý věci mi přišly zatim hezký jenom na pohled. Třeba já mam takovej monitor, krásně vypadá jak je lesklej, ale když na to člověk šáhne, tak má pocit, že se to rozsype, samej levnej plast a ještě mi to celý vrže.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 22:07
Mě zas vadí desing a Qualcomm,takže souhlasím.
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 22:08
hh, je to naozaj kokot.. Mr. Green

napsal jsem mu tam, a on mi to asi smazal.. Mr. Green
citace:

hmm.. další ovce, co se nechala ovlivnit reklamou Applu.. a slepě ji hájí..

1) proč apple nemůže udělat rovnou telefon, který umí i ty základní funkce, které uměl i můj Siemens S55 někdy před 10 lety? proč nemůže vydat rovnou použitelný telefon?

2) Ukaž mi jednu funkci, kterou Windows Mobile, nebo Symbian nemá..
zato funkcí, které neumí iphone je neskutečně mnoho.. a o softwarové výbavě nemluvě.. Na WM můžeš dělat vše, co na počítači, na Symbianu skoro taky... na iPhonu můžeš poslouchat hudbu, surfovat internetem, a možná telefonovat.. a poslední dvě věci nemůžeš zárověň..

3) za to že je stylus přežitek shoř. Stylus je náhodou moc užitečná věc. Díky ní mohou být ikonky menší, a nemusí být obrovské jako kráva - zabírající téměř čtvrtinu displeje... to je obrovské plýtvání místem na displeji.. zajímalo by mě, jak obrovské máš ikonky v počítači (teda asi ty v Macu) mimochodem, už jsi třeba zkoušel na iphonu malovat obrázky (jestli to teda vůbec jde) jako já radši maluju tužkou, než patlám barvy prstama..

4) hmm.. to je hezký, že v roce dvatisícemilion to bude mít takový a takový funkce... Windows Mobile 7 bude podporovat Multitouch - jedna z mála věcí, s čím můžou uživatelé iphonu machrovat a spoustu dalších věcí..teda sice nevím naco ten multitouch je, tak maximálně na zvětšování fotek, ale tak dá se s tím machrovat..

jinak jsem zvědavý na odpověď, jestli to smažeš, tak mě jen utvrdíš o tom, jak zoufalý tento výkřik je..

jinak doufám, že Microsoft chápe, že uživatelům PDA jde víc o funkce, než o pičoviny typu těch, co tu psal jenda.. protože kdo chce pičoviny,tak ať si koupí iPhone.. protože nevim, kam bych pak šel.. Asi Symbian, kterej ale nemám rád, a nebo Android, pokud se nějak slušně rozjede..

Já Nový HTC měl v ruce, docela se mi líbily.. Smile
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

68 462,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 22:24
LivArt: to bude ako s tou Palučkovou bateriou Laughing

p!p@: tak to už nerob, ešte raz to spraviš, tak ťa asi pridem osobne odkraglovať Evil or Very Mad
S55 si neber do huby Exclamation Exclamation Exclamation Very Happy
To je najlepši mobil, aky som kedy mal, žijuca legenda, ktora je doteraz v krabici na skrini a nikdy ho nepredam, ani keby sa mal znovu Dzurinda vratiť k moci Hand
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 22:27
S55 jsem chtěl, ale pak zvítězila C65 Smile

No jo, ty bláho, C65 byl můj nejmenší mobil. Takovej maličkej mazlíček mobílek!
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 22:41
tak sem mu tam taky něco napsal.. Mno uvidíme..

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 22:54
já jsem mu tam psal hned po publikování článku, ovšem Vogl neschválí komentáře, které nekývají a nesouhlasí s jeho článkem, takže pochybuju že se tam naše komentáře objeví..

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: út 24. březen 2009 22:57
njn, to je pak těžký

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 15 z 46