Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Apple iPhone

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 31, 32, 33 ... 44, 45, 46  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: pá 29. leden 2010 19:55
a to je takový problém? předehra vám nic neříká? Mr. Green kdo maže ten jede Mr. Green Mr. Green Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 00:00
Nemajte strachy, iPhone 3GSS napravi tento neduh a už to nebude podbříšek Slinták
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: so 30. leden 2010 23:53
iTampon iStyle Mr. Green :
Obrázek
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 12. únor 2010 00:30
Thompson by ze mě měl radost.. Mr. Green

dneska mi psala kamarádka a chtěla pomoct s výběrem mobilu...
její hlavní kritérium bylo dotykovej display.. Tak jsem jí doporučil iPhone... Slinták
už prohledává Aukro... Slinták

kopie iPhonu od Sámera (LG) nebo od Samšunku jsou strašný a umí toho ještě míň než iPhone a WM jsou na holku moc složitý... Magor a hlavně iPhone je blbuvzdornej stroj.. Mr. Green
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 12. únor 2010 00:40
počkej až tam od tebe bude chtít třeba dát nějakou mapu, co se pořád nepřipojuje k internetu Mr. Green to si teprv užiješ... Angel
NoArtist / NoName

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 12. únor 2010 17:49
iGO,TT,Navigon...je jich víc, ale tyhle stojí za zmínku.

pip: To jo, samsungy, LG atd. jsou jen krámy a iPhone je bez cydie opravdu blbuvzdorný a navíc inuitivní, je to i stylovka, takže holce určitě.

Jen abych nepsal nudný kecy, má vyjít každým dnem iBluenova, soft s kterým pude pořádně využít BT..posílání MP3, souborů, videí atd. je to vylepšenej iBluetooth, který celkem stál za prd.Pokud to někoho zajímá mám na smartmanii téma a tam je i video a popis.
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: pá 12. únor 2010 18:56
Thompson: holka, co tu kupuje přes Aukro, tak určitě bude mít na zakoupení aplikace cca za 50 - 100 $ a bude od pip@ chtít vybrat, kterou placenou aplikaci koupit Magor a hlavně: bude mít datový tarif /přístup k zabezpečenému wifi
Obrázek
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 12. únor 2010 18:58
michale, toho bych se nebál... Wink
stejně kdyby si koupila nějaký LG/Samsung, tak tam bez kabelu, počítače a potřebnýho softwaru nenainstaluje ani java hru/aplikaci... takhle si může tahat blbosti z appstore... Smile

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

103 946,- VK
Zasláno: pá 12. únor 2010 19:01
Pokud nechce zaplatit za Navigační program její problém...Buď Jailbreak s kterým příjde jak říkáte o záruku, přitom mi nikdo nevysvětlil, jak vám to někdo dokáže, nebo zaplatit, nebo mít internet...na Windows Mobile není myslím žádná mapová aplikace zdarma od vybalení z krabice.
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: pá 12. únor 2010 19:15
Já měl v Kaiserovi TomTom předinstalovanej.. Wink (akorát jsem ho cracknul a potom dohrál mapy celé východné evropy.. Mr. Green )

ne, opravdu, ona tyhlety blbosti potřebovat nebude... doteď měla nokiu nevim kolik s barevným displayem, ale bez foťáku, a bez všeho.. Wink a když to bude chtít, tak si to bude muset jailbreaknout sama, protože já s tím nemám vůbec zkušenosti.. Whistle a nebo ju pošlu za thompsonem.. Magor

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Elektronika
Strana 32 z 46