Mé vlastní fórum na chlapským serveru!
Jaká čest pro mne! Kdo mě nezná tak jsem Klárka od Hanušů, dcera monsieura Beata - Eifella - prostě taťky.
Enchanté!
Měla jsi se nejdříve registrovat, ale je to dost, že jsi šla tam kam můžeš! nebudu ti trpět vyjímky a jinde budou tvoje příspěvky bezmylosti mazány a i reakce na ně! Protekce nebude a chodit jinam si budeš muset zasloužit!!!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Já budu fandit tomu, co bude mít u sebe (při bitce asi na stole) zakrslou rudou růži. Mám totiž raději kytky (klidně aj nekvetoucí) v květináči. Tak z nich mám radost pořád.
Neobracím, jen již tu jedna ženská je a to zatím stačí. To než mohla všude bylo draze vykoupeno odchodem dvou členů, a i dlouhodobým zájmem Makavelíny o VSN. To co jsem od přítomnosti ženy tady čekal Mak splňuje dostatečně a další si to musí zasloužit a né se někam tlačit byť je to moje dcera. ta to bude mít tuplem těžší! stačí že ji Mattonka někdy tajně pustí když je přihlášen! Již dostal svoji "dávku" sprdnutí!!
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 23. květen 2007 13:39
fantomasčino fórum, ale má tu jen tři kecy..... hm, zajímavá rodina, ti "bítovi"...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
15 825,- VK
Zasláno: čt 24. květen 2007 19:56
Pardon, že zase rejpám, ale žádný rozbroje tu nedělá, stav je úplně normální, kromě toho je úplně jedno kdyby psala všude, protože tady už není nikdo komu by to vadilo.
Božko co to tak hrotíš? Promiň ale už si upozornil (ne seřval) Mattonku a já odešla, jen co mi to bylo doporučeno. Stejně si myslím že je to celkem jedno. Pokud bych jo chtěla hodně prudit, stačilo by se nepodepisovat v anonymu.
já? s tebou to už nemá smysl, vždyť jsi mrtvý růžový králík ne, nechi, já se nerad peru a vůbec nerad vyvolávám konflikty a o holku mi fakt nejde, jednu mám a bohatě mi stačí
Věk: 34 let
68 462,- VK
Re: Ať neprudím jinde ^-^
Zasláno: pá 25. květen 2007 23:00
Klárka napsal:
Enchanté!
Si tu es la fille,tu dois ajouter encore une e a la fin
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
51 277,- VK
Zasláno: po 28. květen 2007 19:39
lidi, dělá vám to problém , bavit se tu česky?????????
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
68 462,- VK
Zasláno: po 28. květen 2007 21:30
No ja by som rad skusil Klarin jazyk Fuj,to je uchylne,pišem to tu,aj ked viem,že tu ma tatka a milenca
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
826 606,- VK
Zasláno: po 28. květen 2007 22:39
Tak už víme, kdo se na sraze bude bít.. Pokud ginzo přijede.. Kdyby byl sraz před dvouma rokama, tak se bil ginzo s pecanzem.. Teďka se bude ginzo prát s mattonkou a beatem Ginzo, ty to vedeš
51 277,- VK
Zasláno: út 29. květen 2007 21:03
tak mi to připadá, že se tam bude mlátit každý s každým
51 277,- VK
Zasláno: st 30. květen 2007 09:19
to: fantyho maska: jen se klidně přidej, máme přece rovnoprávnost...
51 277,- VK
Zasláno: čt 31. květen 2007 20:41
zase si zapíjel žal???
Zapíjet se nebude Jen pokud by ses podělil o to cosi černého ve vratných láhvích, co je nejlepší vychlazené. A co nám stojí u lednice. Jinak jsem ráda že jsem Vám chyběla. Bylo to způsobeno nadměrnou zátěží ze strany školy. Mattonka musel buď zanedbávat VSN,nebo moji maličkost. "Dobrovolně" mu byla vybrána první možnost. Ale tak snad už se Vám začne plně věnovat.
51 277,- VK
Zasláno: čt 7. červen 2007 17:25
svobodný a už je pod pantoflem....
51 277,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 20:25
sadóóóóóóó-masóóóóóóó
10 475,- VK
Zasláno: st 20. červen 2007 16:51
Tak potom tam všetkým usporiadame také hry, ako bývajú v rozprávkach, kde sa odvážny princovia bijú o ruku princeznej.
btw: Ja som kráľ(aj keď je pravda, že podľa genetiky by to mal byť vlastne Beat...), teda ten, čo túto hovadinu vymyslel a potom už nepohne ani prstom, vy ostatný(poddaný ) to musíte zariadiť .
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8DalšíPoslední [vše]
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.