Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Autonehody

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Kdo největším vyníkem na vysoké nehodovosti?

Hlasování není časově omezeno.
Bezohlední řidiči:
67% 67% [ 23 ]
Nezkušení řidiči:
20% 20% [ 7 ]
Politici, kteří dopustili, že je tak vysoký provoz (není mýtné apod):
5% 5% [ 2 ]
Někdo jiný:
5% 5% [ 2 ]
Celkem hlasů : 34 / Hlasujících: 34
romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK

Autonehody

Zasláno: út 26. červenec 2005 18:20
Zažili jste nějakou ošklivou nehodu? Proč si myslíte, že jich vlastně je tolik?
V televizi nás pořád masírují, že řidiči jezdí rychle a bezohledně, ale řekl bych, že 4 z 5 autonehod se stanou spíš kvůli nepozornosti, únavě řidiče (hlavně kamiony a autobusy) nebo nezvládnutím řízení nezkušeným řidičem. Z toho usuzuju, že je to spíš dobou ve které žijeme a náprava tohoto stavu asi nebude zdaleka jen na řidičích. Vyšší pokuty a odebírání řidičáků nic nevyřeší. Odebrání řidičáku za trestné body dřív potká někoho, kdo jezdí hodně - takže vlastně zkušeného řidiče, který tak nebezpečný, jako děda co vyrazil "do města za vnoučaty" nebude.
Napřiklad by mě zajímalo, co dneska učí řidiče v autoškolách. Co já měl za drezúru na trenažéru a autocvičišti a pak i v provozu, tak bych tak blbě jak jezdí dnešní začátečníci jezdit rozhodně nemohl... Rolling Eyes
Co vy na to pánové?

EDIT: přidal jsem anketu...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 460
Bydliště: Brno
10 000,- VK
Zasláno: út 26. červenec 2005 18:47
potřeboval bych zaškrtnout dvě možnosti Very Happy myslím že ty za to můžou nejvíc
on les aura!

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 26. červenec 2005 18:56
Jeden z nich za to musí moct o trošku víc... Wink Pro dvě možnosti se tu hlasovat nedá... Shame on You
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: út 26. červenec 2005 18:58
Můžu mluvit jen ze své zkušenosti (6 let na vojenské autoškole). Já sám jsem neučil, ale člověk vidí, že jo. První tři roky měli žáci opravdu co dělat, aby to zvládli. Šprtali od rána do večera. Pořád jezdili (trnažér, cvičiště, město) a když odcházeli, tak se dalo říct, že se něco naučili. Pak přišel nový zákon a s ním nové testy. Byli jsme jediná autoškola v republice, která v prvním termínu (určitě si pamatujete, jak proti testům protestovali učitelé z autoškol etc.) měla úspěšnost 98%. Pak ale přišel nějaký zvrat a úroveň výcviku začala klesat. V posledních kurzech jsem se až divil, jak můžou někoho pustit za volant.
Je spousta nehod, které zaviní začátečníci, ale je taky spousta nehod, které zaviní zkušení řidiči, kteří si myslí, že to zvládnou. Poslední dobou se tak objevují frajírci, kteří jezdí bez papírů a zabíjí lidi kolem sebe. Ovšem častou příčinou nehod jsou taky naše slavné silnice.
Osobně neřídím, protože to neumím. Jezdím na kole a snažím se ostatním nepřekážet. Ale když zastavím na křižovatce a vedle mě si stoupne auto, to mám chuť řidiče minimálně profackat.
P.S.: V anketě mi chybí možnost -> Za všechno může romulus Mr. Green
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 460
Bydliště: Brno
10 000,- VK
Zasláno: út 26. červenec 2005 19:04
No před rokem jsem dělal autoškolu a měl jsem pocit, že jsem se za ty jízdy akorát naučil bát profesionálních řidičů a různých bezohledných >>letců-kosmonautů<< kteří jak vidí autoškola na autě tak se předvádí.
Asi by se mělo jezdit bez těch cedulí na autě, stejně by v tom provozu nikdo nepoznal, že se jedná o AŠ, stejně si na silnici dělá každý co chce. Twisted Evil
Navíc mi příjde že těch 15jízd je tak akorát na to naučit se trochu pravidla a udržet se na silnici, nedozvěděl jsem se vůbec nic o ovládání auta v extrémních situacích(prudký brždění, smyk). Taky sem měl pocit, že závěrečný zkoušky jsou spíš o tom jakou má komisař náladu.
A co vy jaký máte pocity na silnicích? Question
on les aura!

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 1745
Bydliště: 49°5'51.1"N 16°22'38.8"E 210m
13 320,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 00:02
Zcela bez debat je hlavním viníkem bezohlednost řidičů.
U řidičů kamiónů neznamená nic plná čára a klidně vám na dálnici vlítnou z pomalýho pruhu před čumák.
Když jedu podle předpisů, za chvilku mi na prdeli visí nějakej blbec v oktávce a při nejbližší možné (často i nemožné) příležitosti předjíždí. Omezení rychlosti tady prostě neplatí. A všechno je to povahou. V poslední době se mi do řízení ani nechce. Právě kvůli absolutnímu nerespektování jakýchkoliv předpisů většinou řidičů. Na Slovensku je to ještě horší. Pravý opak je Rakousko. Nedávno jsem se odtud vrátil z dovolené a můžu zodpovědně prohlásit, že rakušáci jsou v autě ohleduplní a předpisy dodržují. Také jízda tam je balzám na nervy. Ale jen co přejedu hranice... Škoda mluvit.
Policajti by měli vylézt ze svých kanceláří a kontrolovat a kontrolovat. Nejsem jejich příznivce, ale u nás to holt asi jinak nejde, musíme nad sebou cítit nějaký bič, abychom dostali rozum d'oh! Brick Wall

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 09:12
2 Lion: Nebudu Ti vyvracet, že jsou u nás řidiči nechutně bezohlední. To je naprostá pravda, ale stejně si myslím, že víc nehod způsobí nepozornost či dokonce neznalost.
Najezdím ročně několik desítek tisíc kilometrů a mockrát jsem už zabránil pohotovou reakcí nehodě (tím se nechci chlubit), když mi někdo nedal přednost či podobně a to obvykle z nepozornosti, ne úmyslně.
A pokud jde o kamiony, tak ty Ti do pruhu vědou když dobře ví, že to dokážeš ubrzdit, třeba naštvanej, ale dokážeš. Nehody kamiony způsobují většinou proto, že řidiči jsou přetažení řídí celé hodiny a dny a pak buď usnou nebo udělají nějakou kravinu protože už jsou nepozorní. I pokud nezvládnou ve větší rychlosti řízení, tak bych to taky nedával za vinu jen jim. Mám kamaráda co už mnoho let jezdí s kamionem a říkal mi jak to chodí - "Jestli ten kamion nebude zítra v osum v Mnichově, tak je to Tvoje poslední práce u mně!".
Silnice jsou hrozné, jsou hrozně přeplněné a lidi jsou vystresovaní. V takovém prostředí je těžké jezdit slušně a pozorně. Ale uznávám, že to taky jde.
Pořád tvrdím, že politici a policie svou práci dělají špatně. Nerozumí tomu a nechtějí se poradit s odborníky (psychology, odborníky na dopravu apod.) a jejich výsledky tomu nasvědčují.
Pěkným příkladem je přednost chodců na přechodech. Odborníci ji tehdy zpochybňovali a statistiky to nyní potvrzují. Dělá to jen větší zmatek. Od chodců člověk nemůže chtít, aby dokázali posoudit, jestli vejdou na přechod před auto, které snadno stihne zabrzdit, nebo to nestihne. Řidičům po zavedení například chyběla osvěta. Stal jsem se svědkem ošklivě vypadající situace:
Na dvou proudové silnici v jednom pruhu stála řada aut na červenou, druhý byl volný. V obou pruzích přijížděly auta. V jednom já a dojel jsem tu řadu, která končila u přechodu, přes který právě šel mladší můž. V druhém pruhu si řidič myslel, že jsem zastavil v řadě, jel dál a malém ho přejel. Vůbec ho nenapadlo, že zastavuju i kvůli přechodu. Nejde o bezohlednost, prostě tak nepřemýšlel. Proto říkám, že řidiči hlavně jezdit neumí a proto dochází k nejhorším nehodám.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 09:28
S těma přechodama kecáš. Tady v Západních Čechách byli řidiči naučení dávat přednost už před tímto zákonem. Prostě to okoukali od Němců u kterých je to hodně dlouho. Někdy jsou tady tím řidiči až moc ohleduplní. Už se mi několikrát stalo, že stojím u přechodu (aniž bych chtěl přejít) a auto zastaví. Taky je tady ještě pořád zvykem řidiči poděkovat. Toho jsem si všiml, že směrem na východ je situace čím dál tím horší. Dost mě to mrzí, protože se sám pořád pokládám za Moraváka (Slezana). Vždycky, když přijedu k tchýni do Moravské Třebové, tak se zhrozím, co se tam děje na silnicích. A že by přibylo nehod na přechodech? Stačí se podívat na statistiky. Tendence je klesající.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 1745
Bydliště: 49°5'51.1"N 16°22'38.8"E 210m
13 320,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 09:40
romulus napsal:
"Jestli ten kamion nebude zítra v osum v Mnichově, tak je to Tvoje poslední práce u mně!".


No, tohle je hrozný. Bohužel, u žádných odborů nemají zastání. Majitel si sedí doma u počítače a na mapě přes GPS sleduje pohyb svých aut a běda, jak se mu něco nelíbí. Je mi jasný, že to řidiči nemají lehký. Ale nic to nemění na faktu, že kamiony a náklaďáky jsou jedni z nejčastějších viníků dopravních nehod.
Raději nebudu jmenovat opilé autobusáky nebo nedávno "řidiče" Tatry, který měl 3 promile v krvi a u hranic zabil půl německý rodiny jedoucí na dovolenou.

Mladí a nezkušení, to je druhá kapitola. Co se taky v autoškole naučí, když za 14 dní můžou mít řidičák? Tyhle rychlokvašky jsou hodně nebezečný.

A co dobrovolní dárci orgánů - motorkáři? Jezdí jako prasata, ale zabíjí většinou jen sebe. Jejich volba. Když jsem byl mladší, jezdil jsem rád na motorce. Teď už raději sedím v relativně bezpečnější plechový krabičce na čtyřech kolech.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 09:59
Bugi napsal:
S těma přechodama kecáš. Tady v Západních Čechách byli řidiči naučení dávat přednost už před tímto zákonem. Prostě to okoukali od Němců u kterých je to hodně dlouho. Někdy jsou tady tím řidiči až moc ohleduplní. Už se mi několikrát stalo, že stojím u přechodu (aniž bych chtěl přejít) a auto zastaví. Taky je tady ještě pořád zvykem řidiči poděkovat. Toho jsem si všiml, že směrem na východ je situace čím dál tím horší. Dost mě to mrzí, protože se sám pořád pokládám za Moraváka (Slezana). Vždycky, když přijedu k tchýni do Moravské Třebové, tak se zhrozím, co se tam děje na silnicích. A že by přibylo nehod na přechodech? Stačí se podívat na statistiky. Tendence je klesající.
S přechodama nekecám - západní Čechy nejsou všechno. Pouvažuj, jestli stáním u přechodu, aniž bys chtěl přejít neděláš něco špatně... A nehod na přechodech myslím začalo ubývat až v poslední době, ale zatím nikoliv pod úroveň, která byla před zavedením zmiňovaného předpisu.
Ještě jsem si vzpoměl na další hloupost přednosti na přechodech. Přednost neplatí před tramvají, ale chodec, který nemá řidičák předpisy se neučil tohle často neví! Viděl jsem několikrát zběsile zvonící a brzdící tramvaj, jak málem někoho přejede... Rolling Eyes Auta chodce pustí a ten si s klidem frčí přes celý přechod tramvaj netramvaj.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 10:40
Pokud nestojím na kraji silnice, občas dokonce i čelem na druhou stranu a stejně řidič zastaví, tak mi řekni, kde je chyba? To, že ZČ nejsou všechno je mi jasný. Z vlastní zkušenosti znám ale jen tyto dvě oblasti. Kámoš, co bydlí v Severních Čechách (Liberec, Č. Lípa), tak říkal, že je to tam obdobný, jako tady. Jenže tam jsem nebyl a tudíž to nemůžu potvrdit.
A jen tak mimochodem. I tady se občas najdou magoři, kteří tohle nařízení nerespektují. A to z obou stran. Ze všeho jsou ale IMHO nejhorší matky s kočárkama (stojí na chodníku a aby dobře viděla, tak vystrčí kočár do silnice) a mladí frajírci za volantem, kteří přece nebudou čekat. Už mě taky jeden takovej málem přejel. A to stály auta z obou stran. Prostě mezi něma prokličkoval a já měl co dělat, abych uskočil.
Řekni sám: nezastavil bys příště rád, kdyby Ti za to chodci slušně poděkovali? Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 12:58
Bugi napsal:
Řekni sám: nezastavil bys příště rád, kdyby Ti za to chodci slušně poděkovali? Wink
Já se zastavovat snažím i bez poděkování (kvůli němu to přece nedělám), ale obecně kdyby se ta slušnost vyvíjela správným směrem na obou stranách, bude to určitě brzo úplně super.
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 13:02
A vo tom to je. Very Happy
Já nikomu pod kola neskáču. Na to se mám až moc rád. Wink
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 282

10 375,- VK
Zasláno: st 27. červenec 2005 15:45
Já osobně sem hlasoval pro bezohledný(na silnici jich je plno).A taky takových svi.... co když člověk předjíždí buď přidaj nebo vybočej.Znám jednoho řízka na motorce kterej když předjžíděl auto tak aouto vybočilo on ovšem měl silnou mašino zajel hodně do protisměru najel k tomu autu a nohou mu ukopl zrcátko Mr. Green Mr. Green Mr. Green

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 460
Bydliště: Brno
10 000,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 10:50
citace:
Ze všeho jsou ale IMHO nejhorší matky s kočárkama (stojí na chodníku a aby dobře viděla, tak vystrčí kočár do silnice)

máš recht, nejdřív vystrčí kočár aby se přesbědčili, že nic nejede a pak přejdou sami... trochu hazard nemyslíte? Brick Wall
on les aura!

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 3007
Bydliště: Holice
10 175,- VK
Zasláno: čt 28. červenec 2005 12:29
Aspoň manželku se mi povedlo přesvědčit aby si stoupla vedle kočáru.
Kdysi jel brácha na kole a jedna "maminka" mu do cesty právě vrazila kočár. Přelítl přes něj. Kráva měla štěstí, že tam zrovna nejelo auto.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 460
Bydliště: Brno
10 000,- VK
Zasláno: pá 29. červenec 2005 09:36
to Bugi tohle už jsem taky někde viděl, akorát to byli dva borci kteří jaksi přehlídli kočár a normálně ho přejeli, nebyl to pěknej pohled.
on les aura!

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík


Příspěvky: 1622
Bydliště: Praha...největší vesnice v republice
10 250,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 21:30
muj pohled-podotykam,ze jezdim 13 let-lidska hloupost kvete na vsech frontach-u ridicu a u pechoty taky...sice vam policajt rekne,ze jste meli predvidat,ale to by pak snad radsi nemel clovek sedat do auta...problem s prechazenim znam spis ze strany ridice-lidi jsou liny udelat par kroku a chodi 5 m vedle prechodu-uprimne-kdyz to jde,tak je nepustim,ale pred prechodem stavim.Sam uznavam,ze jsem pri rizeni udelal par"prasecin",ktere mohou nejakeho svatecniho ridice nastvat,ale mam par "vlastnich pravidel"
-nejezdit pres plnou caru
-nepodjizdet
-na dalnici po predjeti se vzdy vracim do praveho pruhu
-rychlost prekracuji max o 10km/h...na dalnici o 20 Shhh

-jo a neberu stoparky-pouze stopare Mr. Green
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Anonymní (0)





0,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 18:31
Koukam rozjizdi se to tu pekne. Tak to abych taky trochu prispel.
Ridicak sem delal 3 tejdny. Docela sranda,kazdy den jizdy Shocked . Nerekl bych ze primo zalezi na dobe zkousek. Nekomu to proste jde a jinymu ne. Velkou mirou prispiva k takovemu poctu nehod nepozornost ridicu. Dalsim faktorem je pocit bezpeci z jizdy. Auta ktera maji airbagy ABS a ruzne serepeticky,dodavaji ridici pocit bezpeci. Jenze fyzikalni vlastnosti porad plati. Jen tak pro zasmani: jel sem vcera pro LPG asi 8km za tuhle dobu sem videl nekolik akci co mohly spatne skoncit. Vetsinou je to nebezpecne predjizdeni. Je to vsechno za 5min 12. Si kazdej mysli ze mu to jede,pak to zakucka a co ted?? hodne lidi nepremejsli dopredu. Pak ty slavny STOPky,taky dobra sranda. Mam jich v okoli nekolik. Nekolik lidi co semnou jelo se treba divi ze tam vubec stavim,kdyz je tam videt. Ja stavim na nekterejch krizovatkach i kdyz tam Stopka neni. Zda se mi ze mnoho ridicu zlehcuje stav dopravy a nepripousti si mnoha rizika provozu. O takovych drobnostech jako treba bezpecnostni pasy,nebo lekarnicky z datumem spotreby treby 1965 Very Happy a technickem stavu nekterych vozu nemluvim.

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík


Příspěvky: 1745
Bydliště: 49°5'51.1"N 16°22'38.8"E 210m
13 320,- VK
Zasláno: út 18. červenec 2006 13:22
Narazil jsem na zajímavý fotky, bouračky drahých aut. Majitele to muselo bolet, i kdyby byli nezranění...
http://www.autoweb.cz/kdyz-se-nedari/crashes.html?page_crashes=1
Pár ukázek:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Na stránkách najdete většinou i popis nehody.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: po 13. červenec 2009 16:46
Stává se... Mr. Green


(Otevřít a přehrát na YouTube)
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: po 13. červenec 2009 23:01
nejak som nepochopil o čo tam šlo , bud je ten sofer totalny magor alebo ho to lano pripevnene na jednej strane auta tahalo do druhej strany natolko ze to nedokazal zrovnat ale tomu neverim Rolling Eyes
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: po 13. červenec 2009 23:03
Mně přijde, že se mu zaseklo zatáčení nebo tak něco...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: po 13. červenec 2009 23:12
treba se mu zasekl volant kdyz jel bez klicku v zapalovani Mr. Green ot by bylo dost husty Mr. Green

chtel bych byt tak zrucny sofer jak je ten co jede smerem do kamery


(Otevřít a přehrát na YouTube)
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: po 13. červenec 2009 23:41
Palucko: asi jsi na to kápnul. I podle komentů to tak vypadá... Mr. Green Magor, no Mr. Green
To Tvoje video: co to je za ko*ota???
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 14. červenec 2009 08:21
Ta Impreza má možná moc těžké řízení bez posilovače, který bez motoru nejede. Think
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 14. červenec 2009 11:51
No spíš to fakt vypadá, že se mu zamknul volant. Protože na jednu stranu zatočil v pohodě, ale na druhou už anni s pomocí...
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 14. červenec 2009 15:17
Tak jsem se musel podívat ještě jednou a je to tak. Zamknul se jim volant. Ten co je táhl má ale taky zrcátka k ničemu. Banda pitomců...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (51 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: st 15. červenec 2009 12:42
sám jsem účastníkem žádné nehody nebyl, ale už jsem kolem několika jel a ke dvěma jsem volal záchranku a policajty. dokonce jsem jich asi čtyři viděl v přímém přenosu. žádná mrtvola (až na tu jednu co jsem ohlašoval , ale neviděl jsem ji), takže nic zajímavého. všecno to bylo z bezohlednosti.

vzpomínám si na jednu tragigckou, ale zároveň kuriózní. při jízdě z kopce jeden cyklista srazil chodce tak blbě, že oba zemřeli. jel jsem kolem toho tak deset minut po tom co se to stalo a oba už byli pod plachtami
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 21:50
videl som ich zopar , jedna bola ze babka s vnučkou prechadzali cez cestu tam kde neni prechod a auto ich zabilo obe , nedaleko domu , v Bratislave pri poluse , potom som videl ako staršieho pána zrazila favoritka , ujo mal hlavu na šalát , a musel som to vidiet tak minutu po tej zrážke kedze s neho este trosku tieklo a vystrašený šofér sedel v šoku v aute d'oh! (šli sme okolo autobusom dost pomali a videli to aj deti , dost krute) , a tretia bola minuly rok večer ked uz bola tma si chodec nevsimol auto ked siel cez prechod a ani sofer si ho nevsimol , zla viditelnost a billboard nestastne zakryvajuci rozhlad , som pocul skripot brzd a uz som len videl jak chalan pada s kapoty dole , prsalo a mal nohu na šalát a bolel ho hrudník , zavolai sme mu zachranku a podla mna uz dnes beha zase po svojich
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7117
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 22:53
může za ně duch svatý. ten může totiž za vše Cool
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 22:54
mohol by mi onen duch svaty poslat na ucet par milionov € nech neni nuda Very Happy
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7117
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 23:00
to se ale musíš úpěnlive modlit a třeba ti těch pár milionů eur odrovná na silnici Mr. Green
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 23:02
a kto hovoril ze si za to kupim auto ? Mr. Green ,
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7117
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 23:05
ty ne, ani já ne. já jen psal, že tě těch pár milionů eur srazí v podobě auťáku Mr. Green když budeš hodný kluk a budeš se poctivě modlit Razz
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 23:07
chces stranku kde sou takove auta bourane .,? Mr. Green
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7117
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 23:08
ne Whistle
NoArtist / NoName

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 23:10
dobre tak napriklad toto Very Happy

http://www.autoweb.cz/dopravni-nehody-autonehody/bmw-m6/241
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7117
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: po 20. červenec 2009 23:38
psal jsem, že nechci
NoArtist / NoName

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (51 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 02:05
palucko vyhrává soutěž "viděl jsem nejhnusnější havárku" Twisted Evil
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7117
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 02:06
ten se má a ještě pak vyhraje soutěž: způsobil jsem nejhorší havárku Mr. Green
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 02:57
Kdepak! To já Smile
No zatím ale možná v tomhle fakt vedu, když z mam trvalý následky Wink
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík


Narozen: 1974 (asi 50 let)
Příspěvky: 3776
Bydliště: Jižní Morava - jak jinak...
60 434,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 10:57
2 jenda: Zatím vedeš, ale soutěž už skončila? Mr. Green
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík


Narozen: 2. srpen
Příspěvky: 7117
Bydliště: Praha
371 046,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 11:09
tomu se říká smolař...
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 13:10
No tak palučko to měl šanci překonat, ale dupnul na brzdy, srab jeden Smile
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: út 21. červenec 2009 20:20
šak by ma ta hrdza rozrezala Very Happy , take mam ja auto Very Happy
Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (51 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: st 22. červenec 2009 02:36
hans to nemůže vyhrát, protože to přežil. podle toho co viděl palučko, tak je hans totální břídil Laughing Very Happy
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 14. září 2010 16:30
Ona to není tak úplně autonehoda, ale musím se podělit...
Z kolegy (který má firemního Hyundaie, kterýho občas nechává u mě) asi mají v pojišťovně radost.
Nejsem u firmy ani půl roku a teď o víkendu tomu auto už podruhý za tu dobu měnili čelní sklo... A dneska při cestě domů proti nám jel náklaďák a když jsme ho míjeli tak kamínky "křáp"... a znova Mr. Green

//edit: jen tak pro zajímavost: kompletní výměna toho skla v Hyundaii i30 stojí 21 000 Kč
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Vachi (+2)
Myš
Myš


Věk: 33 let
Příspěvky: 24
Bydliště: Přerov
13 655,- VK
Zasláno: st 15. září 2010 16:16
Za ten rok půl jezdím "zatím" bez nehod Smile

Až na jednu kdy sem zkoušel s feliciou kombi jízdu do vrchu Laughing Vyletěl sem do škarpy a urval výfuk Brick Wall Pak mě nějakej frajer vytáh a dojel sem dom [s urvaným výfukem a každej čuměl proč to tak řve Confused ]

Jinak tatík boural ve favoritu [a já u toho zrovna nebyl] a jelikož to bylo auto bytelné tak došel dom po svých. Akorát auto už po svých nikdy nejelo Very Happy

Já sám sem žádnou vážnou nehodu neviděl zatím jen nějaký ta ťuknutí na náledí jinak nic.

Za většinu autonehod můžou podle mě ti mladí co vylezly z autoškoly a pak se rozhodnou zamachrovat. A pak to je ve zprávách samý "mladý řidič naboural do stromu" "mladý řidič nezvlád řízení a způsobil nehodu"... Když komu všemu ten řidičák daj tak se tomu ani nedivím. Holka co sem s nou jel záverecny jizdy tak málem nabořila do kamionu, nezastavil na stopce a další věci a co myslíte dostala řidičák? Jasně Zvracím

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík


Narozen: 7.4.1991 (33 let)
Příspěvky: 1419
Bydliště: Slovensko Liptovsky Mikulas
13 649,- VK
Zasláno: st 15. září 2010 19:02
Ja som nehodu zažil.Na križovatke prvá Škoda Octavia za ňou Opel Astra a za ním my (Peugeot 206).Bol som spolujazdec a za mnou sedel ešte jeden nepripútaný kamarát.Šofér Octávie sa rozhodol pri oranžovej na poslednú chvíľu, že zastane, tak prudko zabrzdil.Opel Astra za ňou to ešte dobrzdiť stihla ale my už nie (náraz zhruba v 40km/h).Astru sme posunuli o celú dĺžku auta.Octávia bola bez škrabanca (radím Vám keď si kúpite auto dajte si dozadu ťažné zariadenie Wink.Vyzerá to hnusne ale efekt som videl teraz pri tejto búračke.Opel Astra spredu mala zo značky banán a zozadu trošku rozbitý nárazník (škoda +-150€).My Peugeot 206 - roztiahnutá kasňa, chladič na šrot, silent bloky na šrot, airbag vystrelený, sedačka zlomená, svetlá rozbité, motor posunutý o pár centimetrov dozadu, kapota na šrot.Celé to vychádza na poistku zhruba 3000€

A k téme : Myslím, že najviac nehôd spôsobujú neskúsení vodiči a unavení vodiči.Aj ja keď som vyšiel z autoškoly som jazdil ako nevyjazdený schumacher.Teraz viem kde si to môžem dovoliť a navyše spotreba 8 litrov namiesto 5-6 ma tiež netešila.Ja nechápem ako môže autoškola pustiť človeka z autoškoly s vodičákom s tým, že ani nevie ako má vymeniť gumu, poistky, žiarovky.Že nevie čo je aquaplaning a ako ho zvládať.Že nevie ako zvládať šmyk na suchu/mokru atď ...
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (51 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: po 5. září 2011 00:19
tak tohle musím oživit. 27.7.jsem měl havárku. zastavil jsem na červenou a po několika sekundách to do mě ze zadu napálil borec s mondeem. já mám ohnutou kastli, takže je to na odpis a on zlikvidované světlo, nárazník a chladič. už je to více jak měsíc a furt to s tou jeho pojišťovnoou nemám vyřešené a navíc přestal komunikovat
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 30. říjen 2012 08:27
Zážitek měsíce Mr. Green Přes silnici nám přeběhla srna. Mr. Green Kolega to v pohodě i na letních gumách ubrzdil, ale zrovna nás přes plnou čáru předjížděl nějaký borec v černé ochcávce a nabral ji krásně na plno.
Že s tím má už hodně zkušeností bylo poznat i podle toho, že pak ani nezastavil a naopak přidal a za chvilku nám ujel z dohledu.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Limens (+4)
VIP Bažant
Bažant


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 516
Bydliště: V bytě
32 285,- VK
Zasláno: út 6. listopad 2012 15:12
To je nějaká blbost, ne? Very Happy To jí jako přejel, přeletěla mu přes auto, nebo jí nabral a odvezl?

Já s oktávkou akorát jednou trefil psa, rychlost v momentu nárazu mohla být tak max 20 km/h, a i tak mi pomuchal espézetku, hajzl Mr. Green , a prostě nezastavit nešlo, i když se přede mnou akorát asi dvakrát převalil a pak se zvedl a odběh za svým debilním pánem, co ho nechal bez vodítka vběhnout na čtyřproudou silnici Rolling Eyes .

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: út 6. listopad 2012 16:03
Co proč? Normálně běžela z našeho pohledu zprava doleva a když byla uprostřed druhýho pruhu, tak do ní narazil prostředkem oktávky. Vzhledem k tomu, že srna měla nějakou setrvačnost, odletěla někam do příkopu nalevo.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek


Věk: 33 let
Příspěvky: 1645
Bydliště: Havířov - nejstarší město ČR
53 388,- VK
Zasláno: st 7. listopad 2012 02:37
Já se málem srazil ze srnou na kole Mr. Green (jakože chybělo málo a letěl bych přes říditka Very Happy)
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň


Věk: 34 let
Příspěvky: 4529
Bydliště: Kroměříž
132 412,- VK
Zasláno: čt 8. listopad 2012 21:50
Svině! Mohla ti pomačkat blatník i s odrazkou!
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 8. listopad 2012 22:16
To by jí pak Einex natrh vejfuk. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

EINEX (+14)
Superstar z TV Nova
VIP Řízek
Řízek


Věk: 33 let
Příspěvky: 1645
Bydliště: Havířov - nejstarší město ČR
53 388,- VK
Zasláno: so 10. listopad 2012 16:17
Mohla mi poškodit moje napatchované kolo Mr. Green

Ale horší jsou ježci v noci Slinták
Mr. GreenMr. GreenObrázek Obrázek Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: pá 15. listopad 2013 14:45
Netušíte někdo, v jaký sortě obchodů bych sehnal malej hasicí přístroj? Ideálně asi takový ten kilový, ale možná by stačil i hasicí sprej (ty mají počítám v normálních autodílech).
Přece jen je moje auto starší, tak by se taková věc mohla hodit (a kdyby nebyla potřeba, tak tím líp).
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: pá 15. listopad 2013 16:26
V obchodech s autodíly.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: pá 15. listopad 2013 16:30
I ty větší? Tak já se zkusím tedy podívat. Smile Nakonec beztak zjistim, že na internetu je to levnější i s poštovným. Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň


Věk: 34 let
Příspěvky: 4529
Bydliště: Kroměříž
132 412,- VK
Zasláno: pá 15. listopad 2013 18:38
Kdybys byl z Kroměříža, tak bych ti řekl i konkrétní obchod, ale takhle je ti to k ničemu Mr. Green
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň


Narozen: 23.4.1973 (51 let)
Příspěvky: 6797
Bydliště: Český Těšín, největší město v republice
51 277,- VK
Zasláno: so 23. listopad 2013 01:04
po našimu se říká: co zgore nězgnije. česky - co shoří neshnije Magor
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: so 23. listopad 2013 18:26
Ono to auto má 16 let a zatím tedy moc nehnije Mr. Green A hasičák už mám, za 300,- i s poštovným odsud.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň


Věk: 34 let
Příspěvky: 4529
Bydliště: Kroměříž
132 412,- VK
Zasláno: ne 24. listopad 2013 16:19
Jendo, jestli u nás chceš inzerovat, ozvy se. Určitě se nějak dohodneme! Potěšený
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: ne 24. listopad 2013 21:37
To není inzerce, za tím je plno práce, než jsem zjistil, který z eshopů vyjde včetně poštovného nejlaciněji Mr. Green
Zasláno: út 23. září 2014 07:41
Dneska jsem firemním autem trefil srnku... No, spíš jsem v autě sesypal kolegy na hromadu a srnku šťouchnul. Think
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9091
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK
Zasláno: st 24. září 2014 21:53
Škoda, mohl být srnčí guláš Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: st 24. září 2014 22:14
Ona byla maličká, z tý by stejně nic moc nebylo. Wink
Zasláno: st 16. květen 2018 18:38
Tohle se dnes stalo tady nedaleko... Nechtěl bych tam bydlet...

Obrázek Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9091
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK
Zasláno: čt 17. květen 2018 11:19
ta první fotka je před, že? To vypadá, že to kdysi už někdo štrejchnul.. Very Happy
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš


Věk: asi 33 let
Příspěvky: 6466
Bydliště: Bratislava Slovakia
167 074,- VK
Zasláno: ne 1. červenec 2018 14:14
majitel domu je poistný podvodník ! určite ten dom naboural do kamionu Mr. Green
Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9091
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK
Zasláno: po 2. červenec 2018 09:04
to mi připomnělo vtip:
Kanaďané: "Prosím, odkloňte Váš kurz o 15 stupňů směrem na jih, abyste se vyhnuli kolizi."
Američané: "Doporučuji, abyste Vy odklonili Váš kurz o 15 stupňů na sever, abyste předešli kolizi."
Kanaďané: "Zamítnuto. Vy musíte odklonit kurz o 15 stupňů na jih, abyste předešli kolizi."
Američané: "Tady je Kapitán americké námořní lodi. Znovu opakuji - odkloňte Váš kurz."
Kanaďané: "Zamítnuto. Opakuji - VY MUSÍTE odklonit kurz."
Američané: "Tady je letadlová loď USS Lincoln - Atlantická námořní flotila Spojených Států. Jsme doprovázeni třemi torpedoborci, třemi křižníky s plnou leteckou podporou. Trvám na tom, abyste VY změnili kurz o 15 stupňů severně. Opakuji, 15 stupňů na sever nebo počítejte s opatřeními, která zajistí bezpečnost naší skupiny."
Kanaďané: "My jsme maják. Čekám Vaši odpověď..."
 
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: st 12. prosinec 2018 21:51
Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

Obrázek Obrázek
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík


Věk: 31 let
Příspěvky: 10109
Bydliště: Budějce, tam by chtěl žít každý :)
226 096,- VK
Zasláno: čt 13. prosinec 2018 08:05
To rozleštíš.. Cool
Ale jestli s tím půjdeš do opravny, tak Ti dam dají rovnou nový nárazníky a dveře Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 13. prosinec 2018 08:15
Dveře jsou promáčklý, blatník ohnutej. Překvapilo mě, že nárazník drží fest, asi se neurval žádný úchyt. Řešíme to přes pojišťovnu, tak uvidim, co na to likvidátor.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: čt 13. prosinec 2018 20:42
Metodou PDR by to mohlo jít srovnat, drahý bude hlavně lakování.
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík


Věk: 33 let
Příspěvky: 27846
Bydliště: Schlackenwerth
826 606,- VK
Zasláno: čt 13. prosinec 2018 20:47
No snad je to nahlášený na pojišťovně, tak snad se to bude opravovat normálně a ne metodou prd.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš


Příspěvky: 10732

534 469,- VK
Zasláno: čt 13. prosinec 2018 20:57
Metodou "prd" by sis to mohl opravit, kdybys to vorval někde sám, takhle ti to opraví servis.
PDR je bez poškození laku (což je u tebe fuk, stejně to musí do laku) a hlavně bez složitýho rozebírání. Wink
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 1 z 8




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna