Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Banky a jejich poplatky

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Státní úřady
jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 8. duben 2014 22:03
Napsala mi to na ICQ. Asi nechce psát osobně na fórum plný úchylů. Zřejmě jí stačilo, že odsud poznala jirkucv Mr. Green
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 9. duben 2014 08:10
Platebku mám taky normální, ohýbat jsem ji nezkoušel. Ale řidičák jde ohnout konci k sobě... Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 9. duben 2014 08:16
Takže jsme se plynule dostali k tomu, že jsou teď i šmejdské řidičáky. Můj je dokonce ještě o nějakou desetinku mm silnější než karta od Fio. A kartička pojištěnce je taky taková. Ohýbat k sobě bych to nezkoušel. Mr. Green

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: st 9. duben 2014 08:17
Kartička pojištěnce ohnout nejde, popraská a rozpadne se.. Very Happy
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 9. duben 2014 11:11
o řidičáku mi ani nemluvte... Hand ten jde ohýbat jak platební karta mBanky a to proto, protože má snad třetinovou tloušťku oproti jiným kartám... navíc je to tvrdý plast, takže zlomení je mnohem jednodušší... Rolling Eyes U nízkonákladové banky to chápu, ale u dokladu od našeho státu? Kdyby alespoň byl taky nízkonákladový a nemusely se platit poplatky za vedení života v tomhle státě... Mr. Green Twisted Evil
Zasláno: st 17. prosinec 2014 12:19
super... mBank zavádí od 1. března poplatek 30 Kč měsíčně za vedení platební karty, pokud platby tou kartou nejsou vyšší jak 500 Kč měsíčně... hmm... nasrat...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: st 17. prosinec 2014 15:21
Taky by mě to nasralo, mít mBank. Ne, že bych kartou za měsíc nezaplatil 500,-, ale stejně je to pěkně blbej poplatek. Doufám, že Fio nevymyslí nějakou podobnou volovinu.

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: st 17. prosinec 2014 17:47
jako přemýšlím o změně banky... asi nejsem zákazník, o kterého nemá mbank zájem... některé měsíce mám platby menší jak 500, tak by mě to nakonec vyšlo draho...
Zasláno: po 29. prosinec 2014 22:44
hele, nevíte někdo jestli se dá uskutečnit platba v měně, kterou banka nenabízí v podávání platebního příkazu v internetovém bankovnictví?
(jako tady Obrázek
Potřebuju zaplatit ubytování v Turecku (nejedu tam na dovolenou, ale na vědeckovýkumnou stáž Very Happy ) a oni to chtějí v Tureckých Lirách a ani mbank a ani fio (které jsem si taky pořídil Very Happy ) tam tu možnost nemají... Navíc jsou to dementi, chtějí to zaplatit do 5. ledna a napsali mi to až teď a to si asi tak rychle v tuhle dobu účet u jiné banky nezařídím... Very Happy (což je taky blbost, že... Very Happy ) Posílat jim to v korunách je asi blbost, protože nevím jaký kurz bude jejich banka mít... Think
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: út 30. prosinec 2014 13:57
A jak to platili ostatní? To ten hotel neumí eura? Nebo zaplatit kartou?
Tak si místo toho asi radši kup stan. Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Státní úřady
Strana 7 z 11