Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 23. duben 2019 18:55
To jen naskenuje čárový kódy na zákaznických kartičkách a pak to teoreticky zobrazíš na telefonu a v obchodě to oskenují místo kartičky. Prakticky v obchodě tu kartičku nakonec stejně najdeš, protože to bude rychlejší než se snažit čtečku žárových kódu přesvědčit ke čtení displeje.
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 23. duben 2019 19:55
Nevypadá to. Možná bych být tebou zkusil zmáčknout + a podíval se, co to nabízí. Jsou tam nějaký předvolený obchody, takže ani nejde naskenovat nějaký úplně vlastní čárový nebo QR kód a pojmenovat si ho.
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 23. duben 2019 20:42
Bohužel no... Vypadá to že to fakt jen skenuje čárové kódy nebo QR kódy... Obchody kde je kartička dělaná přes RFID a ne přes čárový kód to ani nenabízí...
Zasláno: so 8. červen 2019 22:22
Jo, Google Pay je super... teda dokud se člověku nevybije mobil... byli jsme se koupat v přehradě a já si z mobilu prozřetelně vytáhl karty a vše aby mi nikdo nic nešlohl.. a pak jsme šli do obchodu.. a ve chvíli placení mi chcípl mobil... takže trapas a musel jsem se domluvit, že si skočím domů pro kartu a za 5 minut jsem zpět...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.