Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

BattleStar Galactica

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK

BattleStar Galactica

Zasláno: čt 15. září 2005 14:46
Viděl jste někdo? Vim, že je to novej Scifi serial, ale vůbec nevim o čem. Prej dokonce jeden z nejlepších SciFi seriálů. Přátelé ze Slovenska se prý můžou těšit, v dohledné době ho prý budou dávat na jedné z jejich televizí (na dvojce?)
Zasláno: po 19. září 2005 21:46
Nidko neviděl? Já teď viděl 1 díl, ale je to celkem vytržený z kontextu. Ale jinak to vypadá dost dobře Very Happy
What's up?

andree (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 21. září 2005 21:57
uz som videl vsetky doteraz natocene casti (po anglicky), a je to fakt genialny serial... najviac sa mi paci ta kamera, ale ma to aj dost putavy pribeh a tak vobec... sice ku koncu to uz je skor psycho, ale inak popri babylone5 a startreku asi fakt jeden z naj... Smile

BEZY (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: čt 22. září 2005 14:28
andree napsal:
uz som videl vsetky doteraz natocene casti (po anglicky), a je to fakt genialny serial... najviac sa mi paci ta kamera, ale ma to aj dost putavy pribeh a tak vobec... sice ku koncu to uz je skor psycho, ale inak popri babylone5 a startreku asi fakt jeden z naj... Smile

A můžeš mi trochu vysvětlit, jak to začalo? četl sem něco na bsg-cz.net, ale moc moudrej ztoho nejsem
What's up?

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 00:34
Právě sleduju 3. sezónu 8. díl - Hero a jedna z hlavních postav tohoto dílu se jmenuje Daniel Nováček. Má přezdívku Bulldog (kde jsem to jen slyšel?). Myslíte, že je to Čech? Asi tak jako Rey Koranteng bo je to černoch. Smile
Jinak bomba seriál. Všem fandům SCI-FI doporučuju. IMHO by se mohl líbit i lidem, kteří tento žánr zrovna dvakrát nevyznávají.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 11:21
(trochu OT ale snad neva) Kdyztak kouknete na SGA (Stargate Atlantis) tam hraje i cech a ma i naky cesky kecy takze sranda Very Happy (nepocitaje ze to je spolecne s SG1 imho nejlepsi SCI-FI serial i bez toho)

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 15:16
Nedávno jsem s někým mluvil (vůbec si nevzpomínám, kdo to byl) a ten se bál mi přiznat, že sleduje SG1, protože si myslel, že se mu vysměju. Dodnes nechápu proč.
SGA jsem ještě neviděl, ale o tom česky mluvícím Čechovi jsem už slyšel. No možná se po tom porozhlídnu.

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 15:24
Nevahej rozhodne nebudes litovat Wink Skoda ze SG1 uz konci Crying or Very sad No ale asi raci z5 k tematu Smile Jak by ste Galactiku porovnali s SG? (kdo je obje znate) - maximum bodu je 10 a SG jich ma 12 a pul Mr. Green

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 15:54
SG1 jsem viděl pár dílů v TV, ale moc mě nenadchl. Možná to bylo i tím dabingem. Ale ani v originále bych nejspíš nevydržel koukat na celou sezónu v jednom zátahu tak, jak jsem to udělal u BSG.
SG1 je o dost jednodušší seriál, než BSG. Teda aspoň co se příběhu týče. V BSG prostě v jednom díle vidíte nějaký příběh a v dalším díle pokračuje etc. Kdežto v SG1 byly ty díly dost ohraničený. Alespoň mi to tak připadá. Ale jak říkám, viděl jsem jen pár dílů v TV.
Výsledek: U mě jasně vede BSG před SG1 poměrem 10:4.

krMeEjNzy (+1)
Bažant
Bažant

10 625,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 15:59
Tj skoda ze si videl jenom v TV... Me prave nadchla az 7.-10. rada + SGA (vsechny rady) a ani jedno z toho nedavali u nas v TV. Dubingem to asi nebude ten tak zlej neni (oproti jinejm vecem), ale jak rikas, do 7. serie na sebe naky dily nenavazujou coz je nehorazna skoda... Sad Tak asi zkusim par dilu Galacticy a uvidim co z toho vyleze Razz
PS: ale aspon SGA fakt zkus Wink

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 8. prosinec 2006 16:02
Ale to víš že zkusím. Dokonce plánuju oba celý ty seriály. Ale nějakou tu dobu to bude trvat.

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: st 27. květen 2009 21:11
Viděl jsem kousky na Cinemě, ale nijak mě to nechytlo. Think
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: čt 28. květen 2009 08:57
No, náhodou, BSG je dost dobrý.. samozřejmě, že musíš vidět začátek, abys pochopil, o čem to je.. Mr. Green podle mě je v mnoha ohledech lepší, než SG..

líbí se mi na ní realističnost.. lodě nemají žádné štíty, kamera nestojí, ale pohybuje se a občas do ní narazí trosky a nejsou tam žádní ufoni, ale jen roboti který si lidi sami stvořili...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 28. květen 2009 13:42
No realističnost... Mr. Green Jak je možný, že ty lidi stojí na zemi, když jsou ve vesmíru bez gravitace? Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 17:36
Tak umělá gravitace, ne? Mr. Green snad nechceš aby se tak pohybovali ve stavu beztíže... zaprvé by to bylo složitý to tak natočit, a zadruhý by to ani nevypadalo dobře... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 18:08
A umělou gravitaci dělají jak? Razz Nevšiml jsem si, že se ty lodi točí... Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 2. červenec 2009 18:37
no, některy lodě se tam opravdu točí... ale ostatní to mají řešený nějak jinak.. a na to ještě nikdo nepřišel, jak... Mr. Green

stejně jsem neviděl žádnej seriál a ani film, kterej by se celej odehrával ve stavu beztíže.. Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: pá 18. prosinec 2009 09:00
Tak já jsem začala koukat asi 3 neděle zpátky když jsem ležela s chřipkou, od pilotního filmu přes 1., 2., řadu, webisody, 3. řadu, Razor, půlku 4. řady, další webisody (Face of the Enemy) a teď jedu druhou půlku 4. řady a pak ještě The Plan Shocked

Dost mě to překvapilo, kromě Dextera neexistoval seriál u kterýho bych na konci dílu zůstala čučet s otevřenou pusou a vykulenejma očima. Je to přesně ten typ seriálu kterej mi nedovolí se odtrhnout Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK

Caprica

Zasláno: ne 28. únor 2010 23:09
Tak co, sleduje tu někdo seriál Caprica? Je to něco úplně jinýho, než BSG, ale podle mě je to dost dobrý... Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: po 1. březen 2010 00:00
To mi nic neříká. Ale proč to dáváš do BSG, když to je úplně něco jinýho? Mr. Green

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: po 1. březen 2010 00:05
prý je to totiž nástupce BSG Wink

á, koukám, že jendova ofce má fakth khoool gold řetězzz
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: po 1. březen 2010 00:06
a co se tak podívat na netu, co to je.. Mr. Green

je to seriál, který se odehrává 58 let před pádem kolonií a sleduje osudy rodiny Adamových (je tam i malej Bill Adama - budoucí velitel Galacticy) a rodiny člověka co stvořil prvního Cylona... Ale navzdory, tomu, že to předchází BSG, tak to není plnohodnotný sci-fi... na netu píšou, že je to něco mez Sci-fi a seriály typu Dallas... Mr. Green ale mě to prostě chytlo.. Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 7. červen 2010 19:18
Caprica je geniální, moc se mi to zatím líbí, i když jsem ještě neviděla ten zatím poslední díl (šetřím si ho, do září ještě daleko), ale jinak se mi to zatím hrozně líbí, hlavně Tamara v New Cap City, to je geniální Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: so 30. říjen 2010 13:15
Grrr.... po dlouhé době jsem objevil nějakej opravdu kvalitní seriál, a oni ho zruší... Brick Wall proč? Sad
Caprica byla jeden z nejúžasnějších seriálů, co jsem kdy viděl, a oni ho po dvou sériích zruší... Sad Crying or Very sad

proč dementoviny, jako třeba Lost můžou mít milion dílů a kvalitní sriály sleduje málokdo, takže je zruší? Sad

LivArt (+23)
Tuňák
VIP BigBoš
BigBoš

534 469,- VK
Zasláno: so 30. říjen 2010 13:34
pipa: šup do boxovacího pytle a pořádně si zanadávat Mr. Green
Je-li život děvka, správný muž ji plácne po zadku a jde dál.

Radši se usouložit k smrti, než v domově důchodců vzpomínat na pracovní úspěchy.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: so 30. říjen 2010 14:28
p!p@: COŽE??? PROČ??? Proč ruší dobré seriály??? Caprica, Dollhouse... Crying or Very sad

Máš pravdu že ko*otiny typu Lost, Prison Break nebo nedejbože ještě Tudorovci má tolik diváků - proč??? To už lidi nedokážou u TV přemýšlet??? Svět bude asi odteď plný demencí jako jsou Ordinace v Růžové zahradě a Kriminálky všech amerických měst Crying or Very sad Díky Amazonu za Kindl, odteďka už budu jen číst Crying or Very sad
Hey, hey apple!

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

884 249,- VK
Zasláno: čt 2. prosinec 2010 21:59
Tak jsem právě dokoukal Capricu... Smile Naprosto úžasnej seriál, všem doporučuju.. Smile jen škoda, že nenatočili víc dílů... Sad Sad no ale za rok bude další BSG seriál - Blood and Chrome, tak zase příště u něho.. Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 1 z 3