Věk: 33 let
226 121,- VK
Borat
Zasláno: so 2. prosinec 2006 23:30
Videli jste ten film, je to uzasna kravina abych byl slusnej, zvlast herec to je de*il 1. tridy, ale jinak kdo ma rad blbosti a vytlemy tak to doporucuju
Proč blbcovi? Všichni nemusí vědět všechno. Navíc jsem ty články stejně hledal, takže jsem jen využil materiálu, který už jsem měl. A navíc si vůbec nemyslím, že jsi jedinej, kdo o Boratovi neslyšel.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
sice opožděně, ale před měsícem jsem už Borata viděl a dostával jsem záchvaty smíchu, nejvíc mne dostalo že vše bylo točeno naživo, žádně kulisy ale ten konec byl nechutný a divný...(jak tam byli svlečení, jak jel za Pamelou apod.)
10 475,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 19:52
Videl som to síce len do polky, ale nepripadalo nijak svetaborné. Povedal by som skôr taká podpriemerná blbôstka. Ak chcete poriadny humor, tak si pozrite Lasicu a Satinského, tí sú v tom majstri.
Věk: 36 let
10 775,- VK
Zasláno: po 19. březen 2007 14:50
Viděli jste bonusy co jsou na DVD? Tam jsou ještě lepší vtipy než v samotném filmu. Při scéně ve které si chtěl koupit psa v útulku sem nemohl.
,,Trhej žida!!'' A nebo supermarket. ,, Co je tohle?'' ,,Sýr'' ,,A tohle?'' ,,Sýr''...
Každé ráno zhlédnu seznam 50 nejbohatších lidí na světě.
Když tam nejsu, idu do práce.
10 000,- VK
Zasláno: ne 2. září 2007 18:05
Tento film som videl teraz cez prazdniny a musim povedat ze to čo som videl ma fakt pobavilo takyto humor sa mi páči to je to pravé
Ja sem si kupil Velky I-pod svemu bratry sem kupil malej I-pod protoze je malej.Alebo tak nejak proste
U nás to vypadalo takhle - já se nudila a čekala kdy už se to konečně rozjede a manžel se celou dobu chechtal jak blázen Např. ta scénka jak se tam nahatý honěj po hotelu mi přišla trapná, nevtipná a zbytečně moc dlouhá
10 475,- VK
Zasláno: po 3. září 2007 16:09
Lenže z toho by pravdepodobne nič nezarobil a pochybujem, že by to robil len tak z dobrej vôle . A na to, že by tým mohol pomôcť niekomu inému najpravdepodobnejšie zvysoka kašle.
No pokud si dobře vzpomínám, tak tím chtěl Kohen upozornit na poměry v Kazachstánu a na pokračující bratříčkování mezi jejich a americkou vládou. Nebo jste snad neslyšeli jak se o místních poměrech vyjadřoval Bílý dům? Demokracie? Svoboda slova? Rovnoprávnost žen? A to má něco společného s Kazachstánem? A vo tom to celý je. Pak se nedivte, že tuhle prasárnu považuju za skvělý kousek hodný obdivu. I když k některým scénám mám taky své výhrady.
No ale pak by to nebylo až tak autentický. Teď když nad tím tak uvažuju, tak jsem asi viděl cenzurovanou verzi. Vlastně jo. Určitý věci byly určitě začerněný. Například v té scéně, jak se perou nazí. Byla tam čára přes půl obrazovky. Nejspíš tím autoři chtěli naznačit Kohenovu mužnost.
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.