Takhle jsem to zrovna nemyslel. Prostě by soutěžící každý týden posílali návrhy úkolů pro soutěžící ve VyHozených 2, admini by je vyhodnocovali a nejlepší zadali VH2 jako úkol na příští týden. Po skončení VH2 by se pak dalo losovat, který úkol byl nejlepší. Samozřejmě by nikdo, kromě autora nevěděl od koho je. Co vy na to?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor
10 250,- VK
Zasláno: ne 26. únor 2006 22:45
MAO...uz nekolikrat jsem verejne rekl,ze do druheho kola nepujdu,tak se nemusis bat poharky si nasbiram jinde
2 Bugi...he he...blizi se volby-jsi z toho nejak zblblej,ne? proc hned predseda?MAme tu preci nacelnika
Já bych jen chtěl připomenout tuhle soutěž a zeptat se jak to vypadá s jejím pokračováním?Je tu spousta "nováčků",kteří jedničku nepamatují a určitě by se rádi pobavili u dvojky.
Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 20:03
to já bych se taky rád nováčkovsky pobavil
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 19. září 2006 21:57
Já bych si rád taky zahrál. Sice mě asi vyhodíte hned na začátku, ale když mě to minule tak bavilo. Byla to sranda.. Hlavně s těma bublinkama, co jsme měli udělat zrovna když mi odešel disk
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 20. září 2006 16:30
Ak budete veľmi chcieť,prihlasim sa aj ja,môžem Vám ušetriť týždeň prežitia vo VyHozených 2
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Jdi na stránku 1, 2, 3DalšíPoslední [vše]
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.