Všichni ste už pryč. Tak já se s vámi loučím, mějte se tu pěkně. Asi bude nejlepší, když se tu budete bavit o mě a ne se mnou. Skvěle sem se pobavila a snad se ukážu na chvilku na srazu,pokud mi to teda dovolíte. Tata tady prej někde draží moje ICQ, tak mu-vám přeju hodně štěstí. Kdyby byl zlej, vzkažte mi po Mattonce Jinak ta telenovela je super. Talenti. Mějte se famfárově a třeba někdy.
Jak tak sleduji, tak to tu Karel(tak říkávám dceři. Kdo zná trochu Cimrmana tak možná pochopí) pěkně rozjela! To je právě to co mne štve, že i velice rozumný ženský mohou jen sem a to mi připadá blbý. Mělo by se udělovat, po nějaké době, povolení i chodit na ostatní témata. Je znát jak to tu oživila. Chudák Mattonka, ale takový je život. Kdyby byly ostatní ženský aspoň částečne tak rozumný jako Klára! nemám strach, že by někde něco troubila a té mojí už vůbec né! No příště snad budu mít možnost se taky zúčastnit.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Některé ženské jsou lepší než chlap, ale nebylo by to pro všechny, ale jen pro vybrané, a to je rozdíl. Je mnoho témat, kde názor opačného pohlaví by byl žádoucí.
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici
Můžeš přidat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.