Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

byla sem tu! :D

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:05
To Makavelina: Teba som tu už dlho nevidel.
Na počiatku bola prázdna množina.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:07
to borix: Nojo, to víš, ty časy kdy jsem mohla celou pracovní dobu prokecat na VSN a na SM už jsou fuč, teď dělám ve firmě kde musím MAKAT Mr. Green Mr. Green Navíc sedím tak blbě vedle šéfa že i ICQ musím řádně tajit Mr. Green
ale když mě se po vás klucí tak stýská že to budu muset napravit Dance
Zasláno: st 2. květen 2007 20:13
to Ricky: Jééééééé takovýho smajlíka chci!!!!!!!!!! Very Happy Navštěvovat se může, (doufám), protože kdyby se nemohlo, nemohla bych se v pracovní době mlátit u PC smíchy a takovou kruťárnu bys snad nepovolil, abych už nikdy nezažila to, co se nazývá "tyvoetojeprdelloooooooooooolhehehehe"

btw u nás na fóru máme třeba tydle smajlíky:

Obrázek Obrázek Obrázek
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:20
vy už máte babské fórum?

ps: reakce na naše kecy můžeš přece projevit zde
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:24
loooooool já a babské fórum??? to bych se tam radši vydávala za chlapa než se k těm kvočnám ještě hlásit a chlubit se tim Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Né to je herní fórum našeho guildu.

P.S.: to nemá ten efekt Very Happy
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:31
Makavelina napsal:
než se k těm kvočnám ještě hlásit Very Happy

kapku kanibalistické sklony...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:33
Hehe, nojo, v práci se mnou kolegyně přestaly důvěrně hovořit poté co jsem řekla že jsem šťastná že jsem ženská, protože kdybych byla chlap, tak bych musela žít s nějakou ženskou, což bych nepřežila
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:43
to je fakt.
ještě jsem s tebou nekecal live, takže malý dotazník:
kde děláš, co děláš, kolik máš dětí, kolik máš rodičů (pokud je jich víc než 6), kolik máš sourozenců, kolik je ti let, kolik tříd máš hotových na základní škole (pokud se ti povedlo projít do 5. třídy), kolik máš automobilů, motorek a kol (myslím na těch vozidlech - pokud se ti už někdy povedlo napočítat víc než do šesti)

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:53
Shocked takovejch dotazů takhle po ránu!

Dělám v reklamní agentuře jako grafička, nemám žádné vlastní děti (mám 2 "vyvdané" syny - tyjo to je děsný slovo), rodičů.......éééééééééé........jednu mamku, jednu macešku (macecha je hnusný slovo a my se máme rádi), jednoho vlastního tatínka kterej mě přivedl k Símensmányji, prošlo mi životem už několik "náhradních" tatínků, přesný počet nevím. Sourozence mám 2, mladšího bratra - vyhulence, staršího nevlastního bratra - vyhulence. Mám hotových 5 tříd základní školy protože od šesté jsem chodila 4 roky na gympl a pak na střední. Automobil nevlastním jelikož neumím řídit, ale s manželem užíváme vůz Yugo Florida tmavomodré barvy, které i když na to nevypadá, tak umí jet i 120km/h. Slinták Motorku též nemám protože neumím řídit, ale s bývalým přítelem jsme sedali vínovou Kawasaki GPZ500S, která ovšem skončila pod tmavozeleným Citroenem Berlingo s pražskou spz, někdy v září roku 2001. Kolo nemám protože nemám prachy nazbyt protože si šetřím na noťase. Ve volném čase hraji online adventuru Uru Live, věnuji se aktivně gaučingu, taky čtu a pořád něco stahuju (z netu). Tento týden jsem také vyrobila své první webové stránky (klik na banner v podpisu), myslím že jsou moc pěkné vzhledem k tomu že věci jako html kódy, css styly nebo kýho šlaka, mi vůbec nic neříkají Mr. Green Mám símense cé iks 75 kterého poctivě tůním. Mno..... co více dodat, pár lidí už mi řeklo že jsem príma chlap, toť asi vše Mr. Green Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: st 2. květen 2007 20:57
a vypadáš stejně blbě jako na té fotce nebo běžne je to ještě horší?

edit: to s tou rodinou a školou jsem se docela nechtic trefil, co?

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 29 z 44