Zasláno: st 2. květen 2007 20:53

takovejch dotazů takhle po ránu!
Dělám v reklamní agentuře jako grafička, nemám žádné vlastní děti (mám 2 "vyvdané" syny - tyjo to je děsný slovo), rodičů.......éééééééééé........jednu mamku, jednu macešku (macecha je hnusný slovo a my se máme rádi), jednoho vlastního tatínka kterej mě přivedl k Símensmányji, prošlo mi životem už několik "náhradních" tatínků, přesný počet nevím. Sourozence mám 2, mladšího bratra - vyhulence, staršího nevlastního bratra - vyhulence. Mám hotových 5 tříd základní školy protože od šesté jsem chodila 4 roky na gympl a pak na střední. Automobil nevlastním jelikož neumím řídit, ale s manželem užíváme vůz Yugo Florida tmavomodré barvy, které i když na to nevypadá, tak umí jet i 120km/h.

Motorku též nemám protože neumím řídit, ale s bývalým přítelem jsme sedali vínovou Kawasaki GPZ500S, která ovšem skončila pod tmavozeleným Citroenem Berlingo s pražskou spz, někdy v září roku 2001. Kolo nemám protože nemám prachy nazbyt protože si šetřím na noťase. Ve volném čase hraji online adventuru Uru Live, věnuji se aktivně gaučingu, taky čtu a pořád něco stahuju (z netu). Tento týden jsem také vyrobila své první webové stránky (klik na banner v podpisu), myslím že jsou moc pěkné vzhledem k tomu že věci jako html kódy, css styly nebo kýho šlaka, mi vůbec nic neříkají

Mám símense cé iks 75 kterého poctivě tůním. Mno..... co více dodat, pár lidí už mi řeklo že jsem príma chlap, toť asi vše