Zasláno: čt 1. září 2005 11:38
otesánek napsal: Makavelino Nejsi zas až tak mala holka abych ti nemohl prozradit tajrmství. Na hrudi nam jen par chlupů a na ten sedivej uprostřed chytam svoji oblibenou rozhlasovou stanici. Do kalhot ti klidně pučim lupu viš ono i s malým kašpárkem se dají dělat zázraky jen záleží na tom jek je chlap hravej. A když už si hraje jestli si nehraje z povinnosti.

Teda takové tajemství....to by mě ještě zajímalo která stanice to je a jak to chytáš..

)) Můj můž má těch chlupů teda o něco více a s tou lupou bych to viděla podobně, jako ne že bych ho chtěla nějak tady zesměšňovat, utahovat si z něj nebo tak, to chraň bůh, on je pro mě to nejdůležitější a přesně jak říkáš, záleží na tom, jak s tím chlap umí zacházet a hlavně jak moc věří sám sobě, pokud si bude pořád opakovat: Jsem na nic, mám ho malýho, jsem hubenej,roste mi pupek, tak ničeho nedosáhne. Můj muž je malej, hubenej, roste mu pupek, začíná pomalu šedivět, ale já se snažím dodávat mu sebevědomí jak jen to jde, aby věděl jak mě přitahuje a on se pak cítí jistější. To myslim že moc holek nedělá. Nevim, protože se s holkama nekamarádím, takže nemám moc možnost zjistit jak jsou na tom ostatní. My jsme se měli totiž narodit "obráceně" on rád vaří, pere a tak, já se radši šťourám v elektrice a počítači

)))))

Zasláno: čt 1. září 2005 11:39
TaS napsal: 2 Makavelina:
S takovou by sis už měla založit vlastní topic v Ženské seksi. Něco jako my máme sekci členové.

To můžu jo???

))