Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

byla sem tu! :D

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:46
Tady taťka stim hodnocením ženská to nebude tak horké navrhoval sem to jinak Vizuživatelská hodnocení pro ženské uvidíme co na to Admini.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 09:57
otesánek napsal:
Tady taťka stim hodnocením ženská to nebude tak horké navrhoval sem to jinak Vizuživatelská hodnocení pro ženské uvidíme co na to Admini.

Tak jo tatko... Mr. Green Tys byl vzdycky tolerantni.... Dance
Hey, hey apple!

Obrázek

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 10:03
Mno Tolerantní? Vomo bez ženský a bez tabáku je v baráku smutno. Zas na druhou stranu trucovna kam si chlap zaleze a kde má sví "Hračky " je taky třeba. Tak s toho máš začarovanej kruh Proč se tedy k těm ostatním nechovat slušne jen proto že oni mají víc na hrudi a mi zase v kalhotech.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 10:22
otesánek napsal:
Mno Tolerantní? Vomo bez ženský a bez tabáku je v baráku smutno. Zas na druhou stranu trucovna kam si chlap zaleze a kde má sví "Hračky " je taky třeba. Tak s toho máš začarovanej kruh Proč se tedy k těm ostatním nechovat slušne jen proto že oni mají víc na hrudi a mi zase v kalhotech.

Jasan tatko, mluvis mi z duse...i kdyz s tou hrudi a kalhotama...nekdy je to opacne, hihihi, ale jsme prece jen lidi...ja taky potrebuju svou trucovnu, mivala jsem ji ve sklepe u kotle, tam jsem chodila kourit a stipat drivi, ted co bydlime v panelaku tak je to pro me utrpeni....ale budu ted mit novy comp jen pro sebe v pokojicku, tak tam budu mit klid a manzel bude mit svuj klid v obyvaku Dance
Hey, hey apple!

Obrázek

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 10:35
2 Makavelina:
S takovou by sis už měla založit vlastní topic v Ženské seksi. Něco jako my máme sekci členové.

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 10:37
Makavelino Nejsi zas až tak mala holka abych ti nemohl prozradit tajrmství. Na hrudi nam jen par chlupů a na ten sedivej uprostřed chytam svoji oblibenou rozhlasovou stanici. Do kalhot ti klidně pučim lupu viš ono i s malým kašpárkem se dají dělat zázraky jen záleží na tom jek je chlap hravej. A když už si hraje jestli si nehraje z povinnosti.

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 10:45
TaS napsal:
2 Makavelina:
S takovou by sis už měla založit vlastní topic v Ženské seksi. Něco jako my máme sekci členové.

Makavelina napsal:
Hihi, dekuju za privitani, ukecana nejseeeem, fakt neeee

No koukam, ze ukecana opravdu nejsi. Mr. Green A to je dobre... Wink

Anonymní (0)

0,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 11:31
sap napsal:
TaS napsal:
2 Makavelina:

Makavelina napsal:
Hihi, dekuju za privitani, ukecana nejseeeem, fakt neeee

No koukam, ze ukecana opravdu nejsi. Mr. Green A to je dobre... Wink

Toho si cenim... Angel

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 11:38
otesánek napsal:
Makavelino Nejsi zas až tak mala holka abych ti nemohl prozradit tajrmství. Na hrudi nam jen par chlupů a na ten sedivej uprostřed chytam svoji oblibenou rozhlasovou stanici. Do kalhot ti klidně pučim lupu viš ono i s malým kašpárkem se dají dělat zázraky jen záleží na tom jek je chlap hravej. A když už si hraje jestli si nehraje z povinnosti.

Smile Teda takové tajemství....to by mě ještě zajímalo která stanice to je a jak to chytáš.. Smile)) Můj můž má těch chlupů teda o něco více a s tou lupou bych to viděla podobně, jako ne že bych ho chtěla nějak tady zesměšňovat, utahovat si z něj nebo tak, to chraň bůh, on je pro mě to nejdůležitější a přesně jak říkáš, záleží na tom, jak s tím chlap umí zacházet a hlavně jak moc věří sám sobě, pokud si bude pořád opakovat: Jsem na nic, mám ho malýho, jsem hubenej,roste mi pupek, tak ničeho nedosáhne. Můj muž je malej, hubenej, roste mu pupek, začíná pomalu šedivět, ale já se snažím dodávat mu sebevědomí jak jen to jde, aby věděl jak mě přitahuje a on se pak cítí jistější. To myslim že moc holek nedělá. Nevim, protože se s holkama nekamarádím, takže nemám moc možnost zjistit jak jsou na tom ostatní. My jsme se měli totiž narodit "obráceně" on rád vaří, pere a tak, já se radši šťourám v elektrice a počítači Smile)))))
Zasláno: čt 1. září 2005 11:39
TaS napsal:
2 Makavelina:

Shocked To můžu jo??? Smile)) Whistle
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 9 z 44