Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

byla sem tu! :D

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 11, 12, 13 ... 42, 43, 44  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 14:15
Makavelina napsal:
hanni napsal:
Makavelina napsal:
2 busch: Jak jsi získal tak krásně červenou, prozraď mi postup! Mr. Green O takovou se snažím už 3 roky a stále marně...no jsi kóča... Smile))

Photoshop Mr. Green

No nevim, že bych si narvala škebli do monitoru a nastavila nějakej pěknej filtr... Smile)))) A vnější záři... Smile))

To by som radsej neskusal Shame on You

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 14:19
hanni napsal:
Makavelina napsal:
hanni napsal:
Makavelina napsal:
2 busch: Jak jsi získal tak krásně červenou, prozraď mi postup! Mr. Green O takovou se snažím už 3 roky a stále marně...no jsi kóča... Smile))

Photoshop Mr. Green

No nevim, že bych si narvala škebli do monitoru a nastavila nějakej pěknej filtr... Smile)))) A vnější záři... Smile))

To by som radsej neskusal Shame on You

Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Tak nie, zůstanu u té současné... Sad(( Až to zkusí někdo jinej, tak uvidíme... Smile
Hey, hey apple!

Obrázek

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 14:26
otesánek napsal:
Hani vým že tvoje odpověď nebyla určená pro mne. Ale určitě jsou na mě nějaké ty chyby. Tak mi tak nelichoť nabo se začnu červenat jako správná ženská Mr. Green

Myslel som to uplne vazne a uprimne...rad citam Tvoje prispevky,dobre sa pri nich bavim.Vidno ze uz mas kus zivota preziteho,aj z toho,co pises...a cervenat sa nemusis,ved si medzi svojimi,aj ked momentalne v zenskej sekcii Wink Mr. Green

A gratulujem k novej dcere...len nie je pre Teba podla tych fotiek na avataroch trochu pristara?Nemalo by to bys skor opacne? Mr. Green

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 14:41
Jo já zapoměl v ženské sekci se to může Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

A nezapomínej čím blíž k důchodu tím si budu víc podobnej. Začínal sem s bridákem jako děcko a s brindákem skončim jako dědek.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 14:58
No..začínám mít pocit, že to nebyl zrovna dobrý nápad s touhle ženskou. Nějak nám to tady zcukernatělo a začalo lepit Wink . A co je ještě horší...Hanni začíná slintat, což nemůže být nic horšího na světě.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 15:07
weitless napsal:
No..začínám mít pocit, že to nebyl zrovna dobrý nápad s touhle ženskou. Nějak nám to tady zcukernatělo a začalo lepit Wink . A co je ještě horší...Hanni začíná slintat, což nemůže být nic horšího na světě.

Aha,niekto sa tu hra na tvrdasa Mr. Green

Hanni neslinta,hanni si len urobil o tej zenskej dobry obraz....to je trochu rozdiel Hand

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 15:10
hanni napsal:
weitless napsal:

Aha,niekto sa tu hra na tvrdasa Mr. Green

Hanni neslinta,hanni si len urobil o tej zenskej dobry obraz....to je trochu rozdiel Hand

pozor abys nebyl za chvíli bažant Mr. Green
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 15:14
Hanni hanni... Obrázek. Abys nedopadl jako Ricky Whistle Dance

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 15:14
Tak se mi zdá, že jste se všichni slétli na Makavelinu, a zbytek fóra zeje prázdnotou.
Kvůli jedné ženské takový rozruch Think

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: čt 1. září 2005 15:16
TaS napsal:
Tak se mi zdá, že jste se všichni slétli na Makavelinu, a zbytek fóra zeje prázdnotou.
Kvůli jedné ženské takový rozruch Think

Přesně to sem chtěl říct...Díky Tasi. Jsme tady snad kvůli nám pánové a ne kvůli babě, po které slintáte....Kurnik máte snad svoje doma ne? Mr. Green

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Vzkazy žen a dívek mužům
Strana 12 z 44