Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 25. květen 2007 16:16
Časem určitě. Ale vždycky to vysaju a příště tam toho je zas kopa... Zatim jsem jenom vyfoukal to nejhorší a pak hodil trochu WD40 do chladiče na grafice, kterej někdy dělá pěknej rachot...
Mmch jde nějak přes SW regulovat rychlost chladiče zdroje? Mam tam myslim průměr 12cm, ale stejně mi přijde jako nejhlučnější...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 25. květen 2007 20:42
No, já zjistil, že problém mam hlavně ve vibracích, protože se mi nějak chvěje vršek casu a docela to hlučí. Když na něj položim ruku a zmáčknu, tak je to o něco tišší, protože to tolik nevibruje.
Mmch jde nějak přes SW regulovat rychlost chladiče zdroje? Mam tam myslim průměr 12cm, ale stejně mi přijde jako nejhlučnější...
Hele resim stejny problem vcera jsem si koupil novy vetrak arctic cooling a je to jeste hlucnejsi nez predtim. Softwarem to nepujde na 100%. jinak jsem premyslel ze bych vyrobil regulaci pres teplotni cidlo, ale chtelo by to nejaky navod
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.