Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Čechy čeká častější stěhování za prací

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle

Vadilo(vadí) vám časté stěhováni za prací?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
42% 42% [ 3 ]
Ne:
0% 0% [ 0 ]
Zatím nemusím:
28% 28% [ 2 ]
Je mi to jedno:
14% 14% [ 1 ]
Tady se to neujme:
14% 14% [ 1 ]
Celkem hlasů : 7 / Hlasujících: 7
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK

Čechy čeká častější stěhování za prací

Zasláno: st 8. březen 2006 13:52
Tohle jsem našel a dost mi to zvedlo adrenalin! Brzo budeme podle Ameriky i sr*t!! Evil or Very Mad Evil or Very Mad Měnil jsem práci několikrát a i se stěhoval, ale nepřipadá mi vhodné to někomu vnucovat.Třeba v současné práci nebýt těch co tu jsou celý život, tak z nás "mladejch" si nikdo ani nep*dne a nic pořádně neuděláme. Jaký je váš názor!?

http://www.novinky.cz/ekonomika/79457-cechy-ceka-castejsi-stehovani-za-praci.html
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 8. březen 2006 15:04
Hele když už stěhovat za prací ukaž mi kolik lidí umí víc jak jeden cizí jazyk aby se v zemi kde je zrovna volná práce domluvily To nám ti eurokomisaři každyýmu pridělí překladatele nebo jak ale v tom případě chci bejt ten překladatel protože to bude dobrej JOB práce dost a moc se nenadřeš.
Jo a ješte už vydím průměrnýho čecha s lehce podprůměrným platem jak se stěhuje za prací i z rodinou třeba na jih Francie a přitom to stěhování pokrije z vlastních prostředků. V unii jim někdo vypráví špidlo pohádky nebo už ten blb zapoměl jak vypadá průměrnej plat.
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: st 8. březen 2006 15:37
Proč myslíš že jsem se "nadzvedl"! Většina z těch co jsme studovali za bolševika se k jazykům nedostala a nebyla vedena ke stěhování za prací. Ti mladší to budou brát jinak.
Jen žádnou paniku!!!!

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: st 8. březen 2006 16:00
Neviem, ako ostatní mladí ľudia, ale ja by som len kvôli pár korunám zo Slovenska neodišiel, je mi tu dobre, nič mi nechýba, narodil som sa tu a som na to hrdý, čo mňa po nejakých tupých Američanoch. Viem síce nejaké jazyky(Angličtina, Francúžština(z časti)), ale to na veci nič nemení. Jednoducho doma je doma.
Na počiatku bola prázdna množina.

manas (+2)
Odpadlík
Odpadlík

10 025,- VK
Zasláno: st 8. březen 2006 18:49
jsem zatím mladičký studentíček, ale názorn a to mám:

pro statistiku a ekonomiku je to asi prospěšný, ale že bych se musel stěhoval jak prase ke žlabu to určitě ne. stejně tak jazyky - my teď studující jsme na tom o poznání lépe, ale nás se to ještě netýká...

vypadá to, jako by se do nás snažili pod tlakem nacpat touhu po práci.

můj scénář:

citace:
všichni se stěhujte za prací, makejte! bacha, tam dávají víc peněz! děte tam! američani střídají rychleji! rychleji, rychleji, lose, lose! začneme se stěhovat do německa, zhranatí nám xichty, vypaří se nám mozky, lidi si přestanou užívat. jedna velká světová kouřící makající továrna...
Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 8. březen 2006 22:09
Novinky.cz napsal:
Na trhu práce spíš uspěje ten, kdo za život změní asi pětkrát profesi a také bydliště.
Jen 5x? Tak to už nemusím nikam spěchat. Zaměstnání jsem změnil celkem 6x a bydliště 3x. Vůbec nepředpokládám, že mé současné pracovní zařazení nebo bydliště je konečné. Do zahraničí se mi nijak moc nechce, ale když mě např. pošlou na 3 roky do Bruselu, tak se zlobit nebudu. Wink
Nechápu mladý lidi, kteří bydlí v krajích s vysokou nezaměstnaností, jsou zdraví, bezdětní, sedí doma, stěžují si jak nezavadí o práci, ale když jim řeknete: "Tak pojď sem. Tady je pracovních míst dost.", tak se jim nikam nechce.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: čt 9. březen 2006 08:32
Třeba by se rádi přestěhovali, ale nemají kde bydlet. V zapadákově koupíš velký byt za pár korun, ale v Praze ani garsonku. Blbej podnájem 12tis a víc a to je skoro celá výplata. To platíš jen tomu maníkovi a dál platíš inkaso! Krásná představa, jen realizace se mi néané vybavit! Brick Wall Liar
Jen žádnou paniku!!!!

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: čt 9. březen 2006 08:41
Kamarád jezdí přes týden do Prahy pracovat (z Brna) a říkal, že se to opravdu "vyplatí". Jako vývojář tam vydělá skoro 30.000,- čistýho. Když zaplatí nájem, obědy, Pendolíno a po večerech s kolegama něco prochlastají, tak domů skoro nic nedoveze...
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

otesánek (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: čt 9. březen 2006 09:20
Bugy pardon chtěl sem říct pane Tatra tobě se to mluví když už sis pořídil velkej obytnej přívěs a traktor zapřáhneš a stěhuješ se akorát to připojení k internetu za tebou musej stěhovat. Mr. Green
Nikdo není tak chytrý aby věděl všechno. Jedině dohromady víme víc. A nejvíc prý víme u piva.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 1 z 1