p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆VIP Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Česká pošta
Zasláno: pá 14. červenec 2017 02:47
Tak, musím se pochlubit svými zkušenostmi... Máme u nás "novou" pošťačku (asi už rok...) a ta je naprosto mimo... Už párkrát se nám stalo že pošťačka vhodila náš dopis do schránky někomu jinému (tátovi se to stalo i se složenkou) a pak nám dopis donesl někdo jiný, že to našel ve schránce... Táta si na ni byl asi tak před půl rokem stěžovat a paní na poště jen pokrčila rameny, že je nová a že se to naučí, že má mít trpělivost... No, evidentně jí to furt moc nejde.. Minulý týden mi přinesla jedna důchodkyně dopis, že jim to došlo na jejich adresu (mají číslo popisné o 2 vyšší, ale ulici jmenující se úplně jinak a jméno evidentně taky jiné... No a dneska mi přišel doporučený balíček... tak ho vyzvednu.. ale pošťačka to ani nechtěla podepsat, nebo tak... tak jsem to vzal, koukl jsem se do schránky a tam nic nebylo... přijedu z práce a tam lístek "adresát nezastižen" a podle podacího čísla je to ta samá zásilka... no a aby to nebylo málo, tak mezi sedmou a osmou hodinou večerní se mi ve schránce objevil balíček z ebaye... pochybuju, že by to roznášela tak pozdě... mám takový pocit, že to zase vhodila někomu jinému do schránky a ten to zase přinesl... proboha, to není možné... chápu, že asi chtějí zaměstnávat postižené nebo negramotné nebo co... ale proboha, tady můžou reálně nastat škody... nejde o těch pár blbostí s cenou většinou kolem dolaru... ale když nebude člověk reagovat na něco úředního, tak to může dopadnout špatně... to ji nemůžou nechat radši umývat zem, vařit kafe, nebo něco jiného nenáročného co není tak kritické?
a já si říkal, že ti Číňani v tom mají bordel že občas nějaké balíčky nedošly... no.. asi na vině nebudou Číňani...
Jako vážně mě to sere a přemýšlím, že na poštu taky půjdu zeptat...
No, pochlubte se a postěžujte si taky...