Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Charity, nadace, pomoc dětem...

Jdi na stránku 1, 2, 3, 4  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby

Myslíte si, že se peníze posílané na charitu opravdu dostanou tam kam mají?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
30% 30% [ 3 ]
Ne:
70% 70% [ 7 ]
Celkem hlasů : 10 / Hlasujících: 10
Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK

Charity, nadace, pomoc dětem...

Zasláno: po 11. červen 2007 16:49
Dneska se v práci rozpoutala taková diskuze na toto téma. Tiskneme Výroční Zprávu pro Nadaci mezinárodní potřeby (specializujou se na pomoc dětem v chudejch státech, podporu jejich vzdělání atd.), a kolega nějak začal s tím, že tomu chlapovi (tomu kdo vede tu nadaci) hrozně fandí, že je to pěkný že takhle pomáhá chudejm dětem, tak jsme se o tom začali trošku bavit jako že on by přispěl a tak. Já jsem mu řekla, že je sice pěkný posílat prachy na nějakou nadaci, ale nikdy nevíš komu se ty prachy dostanou a že já jednou budu mít taky děti a tak nevidím důvod posílat peníze cizím dětem když se budu jednou starat o svoje, a my lidé z chudého kraje Mr. Green si nemůžem dovolit rozhazovat. Já jsem měla taky jednu životní a finanční krizi, za kterou jsem taky nemohla a musela jsem si pomoct sama, asi to zní sobecky, ale proč bych měla posílat peníze cizím dětem v Africe když sama nemám koncem měsíce co jíst. Anxious Kolega se teda zatvářil jako kdybych před ním rozšlápla koťátko nebo něco Mr. Green Když jdu po městě a choděj takový ty děti s těma bílejma pastelkama, tak jim tu dvacku vždycky do tý kasičky hodím, ale to je tak maximum.

Jak jste na tom vy? Věříte že se ty darované peníze dostanou těm co to potřebují?
Hey, hey apple!

Obrázek

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 16:52
Ono jde o to, že ty peníze se tam dostanou, ale je to úplně na nic, páč takovýhle malý jednorázovky stejně nikoho nevytrhnou..
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 16:54
Sám mám málo Mr. Green
Nějak nevidim důvod, proč přispívat na černoušky v africe, když to nic nevyřeši. Černoušek akorát vyroste a udělá si další děcka,který opět nebude mít čím živit...
Radši bych přispěl třeba na výzkum léčby nějaké nemoci atd..
Veselé Vánoce!

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 16:56
Jak dlouho už to takhle funguje a stejně nemam pocit, že to něco vyřešilo. busch má pravdu, kdyby to raději šlo na nějaký výzkumy léčby AIDS, tak by to v africe pomohlo víc. Think
Takovýhle příspěvky jsou spíš na to, aby měl člověk dobrej pocit jako "jo, pomohl jsem černouškovi" ale je to prakticky na nic.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 16:59
v africe by se podle mě hlavně vůbec přispívat nemělo. řekněte na co? si někdo myslí, že se dá přirozený vývoj nějak urychlit ale to je pitomost.. ať je prostě nechaj bejt, prostě zatím nejsou na takový úrovni, aby to mohli vůbec pochopit.. tím že jim tam někdo shodí půl tuny obilí a kondomů nikomu nepomůže, navíc je to jak černá díra na suroviny
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 17:02
Applause konečně rozumné názory, už se necejtim jako vrah koťátek Applause

stejně si je ve finále všecky naadoptuje Andželína Džolí Not Talking
Hey, hey apple!

Obrázek

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 17:05
ALe to už tomu rozšláplýmu koťátku život nevrátí... Not Talking
Veselé Vánoce!

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 17:06
Nie, neprispievam, veď predsa nekradnem(ale mal by som začať Mr. Green ). Na to sú tu veľké firmy, ktoré majú tých peňazí na rozhadzovanie skutočne dosť, tých mojich pár korún by pre nich bolo nič. Dalo by sa, možno, povedať, že často sa ani nevyzbiera dosť peňazí, aby sa to dalo tým deťom poslať.
A k tej otázke: Skutočne neviem, co tam mám dať. Zišla by sa tam ešte táto možnosť.
Na počiatku bola prázdna množina.

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 17:30
Maximalne prispeju rakovinu a to kdyz mne zastavi pekny holky, se kteryma hned hodim pokec Mr. Green

Mne se libi, u nas asi kazdy rok je vzdycky nejaka sbirka na "Nikolku", ktery uz je asi pet let furt deset let. To bych si taky mohl vyvesit prispejte na Mouchu a dam tam cislo svyho konta.

A souhlasim s nazorama na cernousky

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

62 410,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 17:35
to Moucha: jojo, na rakovinu jo... Je to hnusná nemoc a nedávno mi na ní málem umřela kamarádka z USA (teda ono jí je 60 let a nikdy jsme se neviděli, ale hrajem spolu URU po síti), byla 6 dní v komatu, bylo to děsný. A teta měla taky nádoreček. myslím že si nikdo nedokáže představit co to je taková hrozná nemoc dokud se to netýká přímo jeho nebo někoho blízkého. Kytičky proti rakovině kupuju, to jo.
Hey, hey apple!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 1 z 4