drutek (+16)
věčně sprostý vyděračVIP Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK

Zasláno: út 12. červen 2007 21:32
na takové blbosti nepřispívám. až budou mít ti lidé dost inteligence na to, aby pochopili, že mají mít tolik potomků kolik uživí, tak bych o nějaké pomoci uvažoval. a stejně si tu "naši" pomoc rozdělí akorát mocipáni, kteří ji stejně nepotřebují. a nebo to dostanou do pracek překupníci.
poslal jsem akorát tři smsky na pomoc po tsunami před dvěma léty. myslím, že to byla indonésie. ti to potřebovali. taková nárazová pohroma (nebo jak to nazvat) jim udělala pořádnou čáru přes rozpočet. tam ale nejvíce pomůže, když ta začnou jezdit turisti a budou tam utrácet svoje prachy.
do afriky a ani na jinou pomoc (i v čr) bych nepřispěl. až mě stát přestane okrádat a začne rozumně hospodařit, tak přispěji. to ale nebude třeba, protože pak na to zůstane v rozpočtu peněz dost
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...