Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Charity, nadace, pomoc dětem...

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby

Myslíte si, že se peníze posílané na charitu opravdu dostanou tam kam mají?

Hlasování není časově omezeno.
Ano:
30% 30% [ 3 ]
Ne:
70% 70% [ 7 ]
Celkem hlasů : 10 / Hlasujících: 10
lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 18:37
O rakovině mi radši nemluvte... Wink , páč ji máme v rodině Brick Wall
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

Ginzo (+8)
Odpadlík
Odpadlík

Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 19:44
Nie som nejaky extra charitativny človek,ale každy rok si kupim narcis a podobne dobrovoľne dobročinne veci.
V mojom sučasnom veku prispievam len umorne môjmu vreckovemu,ale je dobre dať niekomu peniaze,vediac,že ich potrebuje viac.
Ale Nota Bene nekupujem,to by som skrachoval (bez ironie).
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni Twisted Evil

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 21:17
Nepřispívám...sám mám momentálně finanční problémy a nikdo mi nepomůže.A kdybych měl přispět na každou zbírku,na kterou mě,při průchodem Brnem z Čáry na Hlavas,někdo zastaví,tak jsem za takovou procházku o dobrý pětikilo lehčí. Brick Wall

lion (+13)
pán zvěrstev
Odpadlík
Odpadlík

13 320,- VK
Zasláno: po 11. červen 2007 21:38
Přispěju třeba pomocí DMS, vybírající studentíci mě docela rozčilují.
Stejně si z těch peněz ředitel dětskýho domova koupí nový služební auto a mobil Brick Wall

Mimochodem, kdo tady rozšlapal to koťátko??!! Not Talking

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 12. červen 2007 14:01
lion napsal:
Mimochodem, kdo tady rozšlapal to koťátko??!!

Neviem, ale mohol by si to ten/tá dotyčný/a aspoň upratať Whistle Angel Mr. Green
Na počiatku bola prázdna množina.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: út 12. červen 2007 21:32
na takové blbosti nepřispívám. až budou mít ti lidé dost inteligence na to, aby pochopili, že mají mít tolik potomků kolik uživí, tak bych o nějaké pomoci uvažoval. a stejně si tu "naši" pomoc rozdělí akorát mocipáni, kteří ji stejně nepotřebují. a nebo to dostanou do pracek překupníci.

poslal jsem akorát tři smsky na pomoc po tsunami před dvěma léty. myslím, že to byla indonésie. ti to potřebovali. taková nárazová pohroma (nebo jak to nazvat) jim udělala pořádnou čáru přes rozpočet. tam ale nejvíce pomůže, když ta začnou jezdit turisti a budou tam utrácet svoje prachy.

do afriky a ani na jinou pomoc (i v čr) bych nepřispěl. až mě stát přestane okrádat a začne rozumně hospodařit, tak přispěji. to ale nebude třeba, protože pak na to zůstane v rozpočtu peněz dost
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: so 16. červen 2007 16:13
lukenet napsal:
O rakovině mi radši nemluvte... Wink , páč ji máme v rodině Brick Wall
to jsme bohužel dva. Já nepříspívám, sám málo mám a většina argumentů proč neposílám byla již vyřčena. Ať pomáhájí firmy svými statisíci a ne běžní občané korunami Hand

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 658,- VK
Zasláno: po 18. červen 2007 10:46
Přispívám sem tam na nějaké nadace. Většinou již na akce co jsou "prověřený". Známé z televize, nebo jsou již několik let. Kupuji od bezdomovců "Nový Prostor". To je jejich časopis a vydělávají si tím na jídlo. Mají dost přísná pravidla pro prodejce. Taky si kupuji kytičky na podporu výzkumu rakoviny prsu. Sám mám sice málo, ale jiní jsou na tom ještě hůře. Třeba mi to někdy někdo vrátí. No a máme adoptovanou indickou holčičku. Nelituji a udělal bych to zas. Jen máme na cestách toho co jim vozí dárky a ještě jsme ji neměli možnost cokoliv poslat. Crying or Very sad
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

aisha (0)
Anonymní

0,- VK

udiiiiiiiv

Zasláno: pá 8. srpen 2008 17:53
Rolling Eyes me pripada,ze jste vsichni ozrali nebo sfetovani.na blbosti mate na prispevek pro nemocne dite ne-e,doufam ze vam se nenarodi nemocne dite a nebudete potrebovat pomoc Think ,jinak ja prispivam na cokoliv a mam i adoptovane deticky nechapu vas horsi nez zver

Thompson (+3)
Topol
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 3. březen

103 946,- VK
Zasláno: pá 8. srpen 2008 18:10
Ano horší jak zvěř.Díváš se na zprávy?Až k tobě dojde někdo,nebo k tvým známým jako z charity a ty budeš tak naivní a pustíš ho do domu a on ti vezme všechny peníze nevím jestli budeš mít stejný názor.Stovky okradených důchodců,kteří tak přišli o peníze svou hloupostí mě přesvědčilo o samém názoru,jako mají tady pánové.Proč myslíš,že má třeba Svobodová a jiní u nás slavní něco společné s charitou?Aby tam mohli prát špinavé peníze.
Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 2 z 4