Zasláno: so 15. únor 2020 16:21
Prahy nejsou problém, práh máme jen do kuchyně (kde je lino a stejně tam lepší zem vytírat kvůli tomu aby nebyla mastná z toho když se smaží a všude prská olej atd. ). Co to znamena žeto nevysypávaš po vysátí každeho pokoje? Původně jsem si to představoval tak, že mi to každý den vysaje chodbu, ložnici a obyvák, aby bylo pořád dokonale vysáto...

A ideálně že to vynesu tak jednou za týden... (Což je interval s jakým větsinou vysavám)
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Zasláno: ne 29. březen 2020 05:11
Tak, koupil jsem si rovnou
4 žárovky chytré od Xiaomi/Philips z Aliexpressu s tím, že jsem myslel že to jsou ty samé jako ta co jsem koupil v CZC.
Ne, nejsou. Sice je vidím v Xiaomi home a dovedu je ovládat mobilem, ale Google home je nevidí...

(s LED páskem od Xiaomi ani s tou Xiaomi/Philips žárovkou z CZC nemám problém...

)
Zas na druhou stranu byly o dost levnější a umí navíc měnit i barevnou teplotu světla...
P.S. proč všechny chytré žárovky mají tak málo lumenů? Co jsem našel, tak vše má max 800 lumenů (to odpovídá 60 W žárovce s wolframovým vláknem) - doma mám normálně hloupé LED žárovky co mají i 1600 lumenů (ekvivalent 100 W žárovky)

Neříkejte mi že by se to moc hřálo a vadilo by to té elektronice... vždyť 1600 lumenová LED má příkon 16 W a zas tak moc netopí...
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN