Závodní si koupím až budu mít sedačku na volant Naštěstí můj volant je na PS4, to byl jeden z důvodu proč jsem to bral taky
» Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
Zasláno: po 6. leden 2020 22:29
No však já neříkám že na konzoli nejde, já říkám že nejde mě
Takové hry jsem hrál na kompu s ovladačem stejně. To už pár let jde
Že fps jsou tragédie, to je jasný. Už vůbec nechápu proč je dávají do ps plus :/ no ale dooma za pár korun jsem koupil, abych to vyzkoušel. Jen jsem se k tomu zatím neodhodlal
Doom 2016, jedna z nejlepších her co jsem za poslední léta hral. Letos vychází jeho nástupce, Doom eternal.
Nejsou to remaky, ale pokračování
Ale na konzoli to asi nebude ono prostě. Minimálně pro mě a mojí ne/šikovnost, a hlavně střílení nikdy nebude ono s packama. I kdyz ty hry to nějak kompenzujou no
To je právě to no. I když třeba u GTA by mě to tak nesralo. Tam to střílení není úplně primární, aspoň pro mě. U dooma už by to bylo horsi. A čistokrevné fps už vůbec
Věk: asi 27 let
912 046,- VK
Zasláno: ne 12. leden 2020 08:04
Střílení je v GTA V v pohodě... Zamíříš a ono to samo dá křížek na nejbližšího nepřítele... zas na druhou stranu to je moc jednoduché a není to taková zábava jak střílet pomocí myši... nebo to hraješ na nejvyšší obtížnost a autoaim tam není?
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.