Zasláno: út 12. září 2006 12:32

omlouvám se, ale pracovní povinnosti mne odvelely hned po vypsání tohoto nového témata.
podnět k vypsání této ankety mi dal včerejší dokument na čt2. nevím kdo jste jej viděli, ale docela mě to zarazilo a potvrdilo to nejen mé doměnky.
co mě nejvíce zarazilo, bylo to, že šíleně katolická amerika, které vadí trocha nahoty, záměrně vyvolává války. v poředu vystoupil již odstoupivší ministr něčeho a jasně řekl, že před útokem na irák nejsou vůbec žádné důkazy o tom, že by irák vyvíjel nebo vlastnil jadernou nebo chemickou zbraň. dokonce ani žádné napojení na al-kajdu nanašli a přesto vygumovaný bush podporoval vyslání jednotek do iráku. vůbec se nedivím, že se evropským státům do této války nechtělo.
dále bylo jasně prokázáno, že před zvolení bushe prezidentem, měl tento člověk přímou spolupráci se saudi- arabi. dokonce podporovali jeho čtyři nebo pět krachujících firem, které postupně zakládal a likvidoval.
do dnešního dne mají v usa saudsko-arabské firmy investice v ropných společnostech více než 830 MILIARD dolarů, což je přes 8%(podle výpovědí státních činitelů usa) celkové ekonomiky usa.
takže je jasné, kam směřovala invaze na irák. oslabit ropný průmysl a pomoci usa a saudi-arabi.
co je na tom zarážející? to že takový podrazácký stát v čele se zkorumpovaným prezidentem bude celému světu rozkazovat, co kdo má vyrábět, s čím obchodovat a jakou mají vést zahraniční politiku vůči ostatním státům.
v tom pořadu bylo ukázáno, že se konečně i v usa ozývají hlasy k odstoupení prezidenta okamžitému ukončení války v iráku
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...