Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Czechtek - zase policejní stát?!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Baros (0)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 09:04
quab napsal:
Proč tedy nezasáhla proti té ožralé zvěři v Praze?

Stejně jako bych hájil tebe, kdyby ti admini tohodle fóra bránili zde psát příspěvky s pokazem na to, že jsi vyznavač dechovky a požíváš nadměrné množství buráků. Nesouhlasím s tvým nározem, ale budu se prát za to, abys ho mohl říkat.
Lidská práva a svobody jsou neoddělitelné, buď platí pro všechny, nebo neplatí pro nikoho.

Hele možná mě nechápeš přesně, technaři sou mě ukradení pokuď si ty svoje bazmechty posluchaj někde zavření na těch svých párty...ale takhle veřejně dělat bordel...v příspěvku si vlastně nepřímo řekl, že s tím bincem souhlasíš...btw..tebe asi hodně baví se hádat..

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:15
Já bzch to viděl takhle: Ti kteří mají kolem své pozemky by z nich měli smetiště a močuvku. A ti co bydlí kolem by asi dost dlouho nespali. a navíc těch feťáku co by se tam slezlo. Ať si to dělají ale třeba někde v nějakým lomu uprostřed ničeho kde tím nebudou nikoho otravovat!
btw ta „hudba“ je dost paskvilová...
on les aura!

Sniper_RAT (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 12:18
Nejhorší je,že nám média předkládají SVŮJ názor na věc a ne objektivní pohled co se vlastně stalo.Kdo tam nebyl,tak si nemůže udělat obrázek,jestli to bylo oprávněné,nebo ne....

Já tam nebyl,ale svůj obrázek jsem si udělal.Zkuste se vžít do těch lidí,kam se mají oni schovat dokud se to šílenství nepřežene?Byli byste rádi,kdyby se vám po vesnici pohybovali podivné existence/feťáci/opilci...myslím že ne.Já jsem pro zásah,nebylo by tolik zraněných,kdyby se pokojně odebrali tam odkud přišli...a nebojovali...
Jediné čeho v životě lituji je to,že nejsem někdo jiný.

trodas (+1)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 13:13
Kdyz me tu preletava 50m nad domem Mi24 vrtulnik v plne rychlosti, protoze na vistavisti pristal vrtulnik s vladni delegaci z ministerstva obrany, jenz jede do Meopty kvuli zamerovacum na T74 a Kohoutuv BVP2 projekt, tak me take muzou certi sebrat - a nikdo proti tomu nic nenadela a to jsou prelety vojenskych kramu nad civilni zastavbou zakazany... Shame on You

Az ty vrtulniky zacne policie sestrelovat stingery, tak zacnu uvazovat o tom, ze by mohla zasahovat do svobod technaru - ale stejne to zatitnu, protoze nikoho nerusili... A zadnou skodu by nezpusobili... Neutral
"It is dangerous to be right in matters on which the established authorities are wrong." - Voltaire
...just keep folding, just keep folding... Smile my config

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 14:08
Přelety nad zastavěnými oblastmi nejsou samozřejmě zakázaný. Jen se musí udržovat určitá letová hladina. Sám píšeš, že vrtulník tak nízko přelétával kvůli přistání. Navíc, jak dlouho takový manévr trvá? Půl minuty? A Tobě to vadí? Tak proč Ti nevadí rámus trvající tři dny a tři noci v kuse? Koukám, že přemýšlíš dost selektivně.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

quab (+1)
Bažant
Bažant

27 880,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 17:07
Pro stroje ostré hotovosti neplatí žádné výškové ani rychlostní omezení.
Zasláno: út 2. srpen 2005 17:08
Baros napsal:
quab napsal:
Proč tedy nezasáhla proti té ožralé zvěři v Praze?

Stejně jako bych hájil tebe, kdyby ti admini tohodle fóra bránili zde psát příspěvky s pokazem na to, že jsi vyznavač dechovky a požíváš nadměrné množství buráků. Nesouhlasím s tvým nározem, ale budu se prát za to, abys ho mohl říkat.
Lidská práva a svobody jsou neoddělitelné, buď platí pro všechny, nebo neplatí pro nikoho.

Hele možná mě nechápeš přesně, technaři sou mě ukradení pokuď si ty svoje bazmechty posluchaj někde zavření na těch svých párty...ale takhle veřejně dělat bordel...v příspěvku si vlastně nepřímo řekl, že s tím bincem souhlasíš...btw..tebe asi hodně baví se hádat..

Vyjádření účastníků: http://www.blisty.cz/2005/8/2/art24388.html
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× quab, naposledy út 2. srpen 2005 19:48.

nosferatu (0)
Bažant
Bažant

0,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 18:30
No, podle mě byl zásah možná moc tvrdý, ale určitě správný. Demokracie není anarchie a spousta lidí si to pořád plete. Akce tohoto typu se zjevně pořádají v ČR proto, že by to jinde neprošlo. (zdroj: http://www.novinky.cz/krimi/62029-v-nemocnici-zustavaji--jen-dva-policiste-a-patnactileta-divka.html ), což je fakt. Každý rok jsou s tímhle "festivalem" problémy. Drogy, bordel, rušení nočního klidu, nenahlášená akce.... Neustále si jeho pořadatelé snaží vybudovat ilegální image. Ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až,..atd. U nás je mrtě festivalů, i techno, se kterými problémy nejsou.
BTW. doplním citovanou zprávu o to, co jsem teď slyšel na ČT (Nově nevěřím ani hovno). Počet zraněných policistů se vyšplhal na cca 80. Výpovědi zraněných policistů: (Nebude to slovo od slova)... házeli na nás šutry a klacky, ale ty vzadu se netrefovali a házeli to těm vepředu zezadu na hlavy...(konec citace). Taky se hlavně frantíci a skopčáci shromáždili u Strahovckých kolejí, kde díky tomu lidi 2 dny nespali. Dělají bordel, nelegálně vstupují do objektů kolejí (kvůli hygieně). Jsem zvědavý, jak tohle dopadne. Jestli policie zasáhne (pražská MP radši dala ruce pryč, neb jejich málo), bude to chyba. Jestli nezasáhne, bude to chyba. Tohle je, kurva, anarchie kvůli debilům, co se už několikátej rok neumí bavit legálně. A razantní postupy politiků? Jistě, blíží se volby, nový boj o korýtka.............
Tento názor nemá co dělat s tím, že fetky a anarchisty nesnáším a že technu teda rozhodně taky neholduju.

EDIT: joo, teď jsem viděl, jak šli organizátoři jednat do senátu (Na senát mám názor - sprostej; tímhle jen potvrzuje, jak je na hovno) - v krátkým tričku, kraťasech (dredy bych skousnul), sandálích. Takhle má vypadat jednání "na úrovni"? Brick Wall Brick Wall Brick Wall Čemu se dívím. Šašci a šašci.
Zasláno: út 2. srpen 2005 18:45
trodas napsal:
Kdyz me tu preletava 50m nad domem Mi24 vrtulnik v plne rychlosti, protoze na vistavisti pristal vrtulnik s vladni delegaci z ministerstva obrany, jenz jede do Meopty kvuli zamerovacum na T74 a Kohoutuv BVP2 projekt, tak me take muzou certi sebrat - a nikdo proti tomu nic nenadela a to jsou prelety vojenskych kramu nad civilni zastavbou zakazany... Shame on You

Az ty vrtulniky zacne policie sestrelovat stingery, tak zacnu uvazovat o tom, ze by mohla zasahovat do svobod technaru - ale stejne to zatitnu, protoze nikoho nerusili... A zadnou skodu by nezpusobili... Neutral

ajta krajta!
Celkově zprávy v multipostu upravil 1× nosferatu, naposledy út 2. srpen 2005 19:00.

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 19:35
citace:
Technoparty označil Havel za výraz spontánní, autentické pospolitosti lidí. "Je to typ obohacování občanské společnosti, který by v dnešní době sobectví a cynismu měl být vítán. Mladé lidi, kteří mají vůli k soudržnosti, touhu být pospolu na jedné louce, je důležité vnímat ne jen jako tvůrce randálu, kterého nepochybně dělají dost," soudí bývalý disident Havel.

On taky něco užívá??? Brick Wall Brick Wall
Veselé Vánoce!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 3 z 11