Zasláno: út 2. srpen 2005 18:30
No, podle mě byl zásah možná moc tvrdý, ale určitě správný. Demokracie není anarchie a spousta lidí si to pořád plete. Akce tohoto typu se zjevně pořádají v ČR proto, že by to jinde neprošlo. (zdroj:
http://www.novinky.cz/krimi/62029-v-nemocnici-zustavaji--jen-dva-policiste-a-patnactileta-divka.html ), což je fakt. Každý rok jsou s tímhle "festivalem" problémy. Drogy, bordel, rušení nočního klidu, nenahlášená akce.... Neustále si jeho pořadatelé snaží vybudovat ilegální image. Ale tak dlouho se chodí se džbánem pro vodu, až,..atd. U nás je mrtě festivalů, i techno, se kterými problémy nejsou.
BTW. doplním citovanou zprávu o to, co jsem teď slyšel na ČT (Nově nevěřím ani hovno). Počet zraněných policistů se vyšplhal na cca 80. Výpovědi zraněných policistů: (Nebude to slovo od slova)... házeli na nás šutry a klacky, ale ty vzadu se netrefovali a házeli to těm vepředu zezadu na hlavy...(konec citace). Taky se hlavně frantíci a skopčáci shromáždili u Strahovckých kolejí, kde díky tomu lidi 2 dny nespali. Dělají bordel, nelegálně vstupují do objektů kolejí (kvůli hygieně). Jsem zvědavý, jak tohle dopadne. Jestli policie zasáhne (pražská MP radši dala ruce pryč, neb jejich málo), bude to chyba. Jestli nezasáhne, bude to chyba. Tohle je, kurva, anarchie kvůli debilům, co se už několikátej rok neumí bavit legálně. A razantní postupy politiků? Jistě, blíží se volby, nový boj o korýtka.............
Tento názor nemá co dělat s tím, že fetky a anarchisty nesnáším a že technu teda rozhodně taky neholduju.
EDIT: joo, teď jsem viděl, jak šli organizátoři jednat do senátu (Na senát mám názor - sprostej; tímhle jen potvrzuje, jak je na hovno) - v krátkým tričku, kraťasech (dredy bych skousnul), sandálích. Takhle má vypadat jednání "na úrovni"?

Čemu se dívím. Šašci a šašci.

Zasláno: út 2. srpen 2005 18:45