Zasláno: út 16. srpen 2005 16:56
Norton napsal: Mě pořád nejde do hlavy,proč organizátoři tají místo konání akce a proč to raději nezorganizují,tak jako se organizují spousty jiných např. rockových koncertů?Pronajmout místo,ohradit ho,ohlásit akci,vybrat vstupné z kterého by se zaplatil pozdější úklid,zajistit hygienické potřeby (rozuměj mobilní záchody)...a další potřebné věci.Copak je to tak složité?Osobně zákrok policie schvaluju,ikdyž nepopírám že některé pochybení se tam vyskynout mohly.
Prý místo tají proto, že policie v předchozích letech tlačila na majitele pozemků, aby jim je nepronajímali. Pokud jde o ty mobilní záchody, tak je pořadatel pronajaté měl, ale policie auto s nimi nepustila na pozemek. Otázka je, jestli neměl pro těch 5000 lidí pronajaté záchody třeba dva. To já nevím...
Ta akce byla organizátory nepochybně podceněná a špatně zorganizovaná, ale já stejně trvám na tom, že policie měla na akci jen dohlížet, ne ji násilně potlačit. Takovouto policii já osobně nechci. Nedělá co dělat má a jde ukazovat svou "sílu" na podobné akce.