Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Czechtek - zase policejní stát?!

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 16. srpen 2005 17:00
romulus napsal:
Norton napsal:
Mě pořád nejde do hlavy,proč organizátoři tají místo konání akce a proč to raději nezorganizují,tak jako se organizují spousty jiných např. rockových koncertů?Pronajmout místo,ohradit ho,ohlásit akci,vybrat vstupné z kterého by se zaplatil pozdější úklid,zajistit hygienické potřeby (rozuměj mobilní záchody)...a další potřebné věci.Copak je to tak složité?Osobně zákrok policie schvaluju,ikdyž nepopírám že některé pochybení se tam vyskynout mohly.
Prý místo tají proto, že policie v předchozích letech tlačila na majitele pozemků, aby jim je nepronajímali. Pokud jde o ty mobilní záchody, tak je pořadatel pronajaté měl, ale policie auto s nimi nepustila na pozemek. Otázka je, jestli neměl pro těch 5000 lidí pronajaté záchody třeba dva. To já nevím...
Ta akce byla organizátory nepochybně podceněná a špatně zorganizovaná, ale já stejně trvám na tom, že policie měla na akci jen dohlížet, ne ji násilně potlačit. Takovouto policii já osobně nechci. Nedělá co dělat má a jde ukazovat svou "sílu" na podobné akce.

Mam pocit ze v televizi rikali ze tech zachodu melo byt 30 (nejsem si ale timto cislem uplne jist) a "v pripade nutnosti dovezou dalsi". Zase 30 hajzlu pro 5000 lidi je taky vysmech...

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: út 16. srpen 2005 22:43
Pánové chápete, že 31 miliónů oproti cca 200 000,- škod, které prý měli způsobit technaři na louce je krapet nepoměr? Takže z našich kapes zaplatíme zkur*ený policajty, kteří se tam drápali několik hodin v nose, než se pustili do mlácení lidí? To jsme fakt tak debilní, že tomuhle budeme přihlížet? Vemte si, že tam mělo být cca 1000 policistů. Jen 26 000 000 má jít na jejich výplaty, což je 26 000 na hlavu??? Není to trochu přepych za několik hodin na letní louce? Zvedá se mi pajšl, když si tohle představím, jak musím makat na to, aby někdo mohl mlátit lidi za moje prachy, který odvedu na daních! KOCOURKOV A HNUS JE TO! Mám spíš pocit, že tady někdo snadno přijde k několika miliónům na svůj domek!

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: út 16. srpen 2005 23:15
Weitless,sorry,ale to cos napsal mi přijde jakobys skoro řekl..."Pokud někdo porušuje zákon,raději se na to budu pouze dívat,jen aby s tím náhodou nebyly nějaké výdaje." Ale každopádně ty náklady na zásah se mi zdají trošku (teda dost hodně) přemrštěné.

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: út 16. srpen 2005 23:19
Norton napsal:
Weitless,sorry,ale to cos napsal mi přijde jakobys skoro řekl..."Pokud někdo porušuje zákon,raději se na to budu pouze dívat,jen aby s tím náhodou nebyly nějaké výdaje." Ale každopádně ty náklady na zásah se mi zdají trošku (teda dost hodně) přemrštěné.
Ale oni tam ty policajty poslali dávno předtím, než někdo stihl porušit zákon!!
Neměli by tak nákladné manévry dělat až na základě nějaké společensky vysoce nebezpečné trestné činnosti, nebo v jejím očekávání? Jaký společensky vysoce nebezpečný trestný čin policie předpokládala, že tam poslala takovou armádu????
Podle mě to měla být jen demonstrace policejní síly, aby příště ti "puberťáci nezlobili".
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: st 17. srpen 2005 00:15
Tak to nevím,co předpokládali,či nepředpokládali...to už padá na hlavu Bublana a spol.Co se týče vyslání policie...na všech velkých akcích je přítomna...ať jsou to koncerty,fotbalové zápasy či demonstrace proti zásahu na Czechteku (ikdyž jsou třeba schovaní na stadioně,aby neprovokovali emonstranty Smile ).

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: st 17. srpen 2005 20:54
Norton napsal:

To sis hodně špatně vysvětlil. Já jen poukazuju na tu prostátou dobu policistů za 26 000 000,- Kč!!! Ano. Bolí mně, že nás daňové poplatníky přišla tahle akce na tolik peněz a představuji si, kolik užitečných věcí by za to stát mohl pořídit, ale jsme zastáncem toho, že policie musí v určitých případech zasáhnout (jestli to bylo potřeba zde ať rozhodne vyšetřování), ale této částce rozhodně celý zásah adekvátní nebyl! A v tom si oba určitě rozumíme.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 17. srpen 2005 21:00
Velké akce si žádají velké peníze. Kolik si myslíš, že stál např. MMF? Nebo kolik stálo nasazení PČR na povodně?
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

nadaq (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 17. srpen 2005 23:08
bugi: jenze je rozdil, kdyz nekdo rozbiji ve meste vylohy, auta, atd... a kdyz nekdo na - navic z casti naprosto legalne pronajaty - louce podupe par stebel poseceny travy a za mesic nejde poznat, ze se tam kdy nejaka technoparty konala
a jinak to prirovnani k povodnim, to uz uplne michas hrusky s jabkama...

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: st 17. srpen 2005 23:17
Porovnával jsem pouze velikost akcí, nic víc.
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

nadaq (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: st 17. srpen 2005 23:25
a to je chyba, takhle to vytrhavas z kontextu... na kazdou vec se muses divat komplexne, se vsema souvislostmama

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní boxovací pytle
Strana 9 z 11