Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Dacia Logan - web pro masochisty

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 24, 25, 26  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta

Vyplatí se koupě vozu Dacia Logan?

Hlasování není časově omezeno.
Jistě za ty peníze není lepší volba:
24% 24% [ 41 ]
» Koupit Logan jsou vyhozené peníze:
64% 64% [ 106 ]
Jak pro koho...:
10% 10% [ 18 ]
Celkem hlasů : 165 / Hlasujících: 33
zelenanana (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: čt 6. červenec 2006 22:19
jenda.69 napsal:
Mno já taky nevim, kam tim míříš.. Tebe uráží že řikáme, že ten web je hroznej a pro masochisty? Mě by teda spíš uráželo, že mýmu milovanýmu nejkrásnějšímu bezchybnýmu autíčku někdo založil tak příšerný stránky, kterým se každej směje a to to autíčko uráží.
Kam tim míříš?

já toho člověka osobně znám..... stačí? učí se z PC a jediní , kdo se smějí jsou ubozí pubetrťáci... , jiné posměšky jsem totiž ,až na TYTO stránky nenašel, jsou-li KDE? pokud něco tvrdím , - umím to doložit ..
vytvořte něco o čem nemáte ani ,,páru,, já se budu nedostatkům taky smát... nebo jste dokonalí???
Zasláno: čt 6. červenec 2006 22:32
Dacia Logan - web pro masochisty

Vyplatí se koupě vozu Dacia Logan?
Jistě za ty peníze není lepší volba
12% [ 12 ]
Koupit Logan jsou vyhozené peníze
76% [ 76 ]
Jak pro koho...
12% [ 12 ]

Celkem hlasů : 100

Já teda nevím zda jde jen o web , jak se mi snažíte vnutit...

podle čeho soudíte, že jsou to vyhozené peníze?

lukenet (+16)
plastová kytara
Odpadlík
Odpadlík

15 825,- VK
Zasláno: čt 6. červenec 2006 22:37
Mno, tak třeba já dělám weby už hezkejch pár let, tak bych o tom snad mohl něco vědět nemyslíš? Whistle

Ale dost obhajování se... dám ti jeden příklad: na owebu se jednou řešil případ Honzy Březáka, adresu toho webu sem dávat nebudu. Byl fakt příšernej, prezentoval se pár slovy jako naprostá jednička ve světě webdesignu.. na tom webu měl uvedenej telefon, na kterej když jste zavolali, tak se ozvala jeho dcerka, no a tomu se prostě člověk musí smát nebo nad tím brečet. Z tohohle si něco vem, tak jsem to totiž myslel.

weitless prostě tenhle topic přehnal, neměl to vůbec zakládat. Já osobně nemám tohleto moc rád, poněvadž z toho pak nikdo není šťastnej...

víc sem nepřispívám. Brick Wall
http://www.stephenking.com/darktower/ | http://www.darktowercompendium.com/ | http://www.thedarktower.net/
Obrázek
Stop using stupid userbars... Start using smart userbars... Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 6. červenec 2006 22:40
Ale tak to je weitless.. Ten takhle prudí snad všechny.. Včerně mě... Wink d'oh! Whistle
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

zelenanana (0)
Myš
Myš

10 000,- VK
Zasláno: čt 6. červenec 2006 22:48
OK to beru Very Happy Very Happy

wizaard (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 7. červenec 2006 00:00
Jsem rád, že jsem tu našel odkaz na tenhle web, táta bude rád. Taky jsme šťastnými majiteli bezkonkurenčně nejlepšího auta v poměru cena/kvalita, Dacia Logan (konkrétně 1.4MPi Laureate plná výbava - edice včetně klimatizace). Auto je to vážně fajn, 15" kola jsou OK (oproti Fabii s "jakoby" patnáctkami - ráfky sice 15", ale tenké pneu, takže Hand ), podvozek je vážně dobrý (pohodlná jízda bez silnějších otřesů), interiér sice jednoduchý a v některých ohledech možná zanedbaný, zato velmi funkční a prostorný, velký zavazadlový prostor, dobře řešená ventilace... mohl bych pokračovat dál. Pouze vnější vzhled mi nesedí při pohledu ze zadu - tak se mi auto skoro vůbec nelíbí Wink .

Web mi přijde fajn, je celkem humpolácky dělaný ve Wordu či FrontPagi, ale je věcný a se zcela výbornými informacemi z praktického života. Web jednoznačně vítám a jak jsem psal - táta bude mít radost, rád si ho přečte.

P.S.: Který ťunťa mohl hlasovat, že koupě Logana jsou vyhozené peníze? Hehe... vážně bych spíš řekl, že koupě předražené Fabie jsou vyhozené peníze. BTW - táta taky říkal, že to ve Fábii nějak pořád vrže a skřípe Wink .
"Vše, co máš rozhodnout je, jak naložit s časem, který ti byl dán." - J.R.R. Tolkien
Osobní web | Gimpl ...aneb časopis studujících

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: pá 7. červenec 2006 08:39
zelenanana napsal:
masochizmus, masochismus >> sexuální úchylka, kdy je nutno k dosažení uspokojení zakoušet bolest nebo ponížení

já jsem majitel,a jsem masochista? když si to vylepším?

http://www.4tuning.ro/gal/albums/autotuning/Dacia_Logan_TopArt/normal_img_90162.jpg

http://laroumanie.free.fr/page/Dacia/22d6c63017f1ed88e566eb3c09839abc.jpg

vysvětli mi pojem tuzing....

1. Áno, ten web je pre masochistou, pokiaľ vlastnia jeho používatelia dial-up pripojenie(vážne to dlho náčítava aj na dobrom pripojení).
2. Tuzing je úprava, ktorá autu skôr škodí ako mu pomáha, čiže minimálne je tá úprava úplne zbytočná, zväčša ale ešte aj škodí.
3. Tie logany takto nevyzerajú zle.
4. Prečo vyhodené peniaze? Lebo za podobné prachy sa tu dá zohnať fábia, na ktorú oveľa ľahšie získaš náhradné diely a celkovo aj servis. A navyše pre mňa sú vyhodené peniaze také, ktoré nejdú to Audi TT, to je skvost(aj nový aj starý) s vynikajúcim pomerom cena/design/výkon.
Na počiatku bola prázdna množina.

Dieg0 (0)
Odpadlík
Odpadlík

Narozen: 7.4.1991 (34 let)
13 649,- VK
Zasláno: pá 7. červenec 2006 09:19
Ja (moji rodičia) majú Fábiu Combi (presnejšie údaje nepoznám) a sme s ňou spokojný.Stála nás 20 000Sk úplne novučičká ale nebudem rozoberať dôvody prečo.Kvôli niečomu/niekomu sme mali to auto o cca 380000Sk lacnejšie.To auto je super môžem si v ňom v kľude lahnúť a pod. krásny interiér.Ja sa v aute veziem tak raz za mesiac ale keď sa veziem viem že je to pre mňa luxus
"Nebudem si všímať kto vedľa mňa stojí a budem si robiť čo chcem, kedy chcem, kde chcem a ako chcem." - Moje hlavné heslo

"Pamätaj si!Ženským nesmieš nikdy dávať všetko naraz!" - Sexbomba od vedľa

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: pá 7. červenec 2006 09:43
Mne sa Fábie nepáčia Think
Pod lamou býva najväčšia tma.

wizaard (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: pá 7. červenec 2006 10:10
borix napsal:
(...)
4. Prečo vyhodené peniaze? Lebo za podobné prachy sa tu dá zohnať fábia, na ktorú oveľa ľahšie získaš náhradné diely a celkovo aj servis. A navyše pre mňa sú vyhodené peniaze také, ktoré nejdú to Audi TT, to je skvost(aj nový aj starý) s vynikajúcim pomerom cena/design/výkon.

Laughing LOL... no, nechci se hádat, proto nebudu nijak ostře reagovat - nesouhlasím s Tebou, Fabia v ceně 230 000Kč (jako máme Logana my s 1.4MPi a plnou výbavou vč. klimatizace) je tak maximálně 1.2 Junior (viděl jsem parametry a chápu ještě, že není v základní výbavě ABS a airbag, ale že nejdou ani dokoupit... hmm... d'oh! ).

Toď vše, končím. Logan OK, Fabii nebrat.
"Vše, co máš rozhodnout je, jak naložit s časem, který ti byl dán." - J.R.R. Tolkien
Osobní web | Gimpl ...aneb časopis studujících
Příspěvek upravil 1× wizaard, naposledy pá 7. červenec 2006 13:05.

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Auta
Strana 5 z 26