Zasláno: pá 7. červenec 2006 00:00
Jsem rád, že jsem tu našel odkaz na tenhle web, táta bude rád. Taky jsme šťastnými majiteli bezkonkurenčně nejlepšího auta v poměru cena/kvalita, Dacia Logan (konkrétně 1.4MPi Laureate plná výbava - edice včetně klimatizace). Auto je to vážně fajn, 15" kola jsou OK (oproti Fabii s "jakoby" patnáctkami - ráfky sice 15", ale tenké pneu, takže

), podvozek je vážně dobrý (pohodlná jízda bez silnějších otřesů), interiér sice jednoduchý a v některých ohledech možná zanedbaný, zato velmi funkční a prostorný, velký zavazadlový prostor, dobře řešená ventilace... mohl bych pokračovat dál. Pouze vnější vzhled mi nesedí při pohledu ze zadu - tak se mi auto skoro vůbec nelíbí

.
Web mi přijde fajn, je celkem humpolácky dělaný ve Wordu či FrontPagi, ale je věcný a se zcela výbornými informacemi z praktického života. Web jednoznačně vítám a jak jsem psal - táta bude mít radost, rád si ho přečte.
P.S.: Který ťunťa mohl hlasovat, že koupě Logana jsou vyhozené peníze? Hehe... vážně bych spíš řekl, že koupě předražené Fabie jsou vyhozené peníze. BTW - táta taky říkal, že to ve Fábii nějak pořád vrže a skřípe

.