Zasláno: pá 21. červenec 2006 01:49
Nechápu, jak se může někdo na takový pořad dívat. Je to klasický případ toho, jak udělat prostřednictvím televize z lidí blbce. Je to podobné jako triky Davida Copperfielda (mizení věcí, krájení lidí na čtvrtky...) - kdysi dávali pořad, který uváděl jeden chlápek, co to kdysi dělal také a už ho to nebavilo, tak vyšel s pravdou ven a ukázalo se, že tato ,,neuvěřitelná kouzla" odhalil jako podvod na n tou. Např. když nechali zmizet tuším tank nebo nějaké těžkotonážní vozidlo, tak toho dosáhli tím, že ho zakryli (jako vždy) a celý štáb i s kamerou se přesunul mimo zorný úhel toho vozidla - jak velkolepé

Televizní technika a trikové efekty toho dokáží fakt hodně.
Pořad Derrena Browna je v hodně věcech podobný, kdo vám zaručí, že se ti lidé předem nedohodli? A zkuste si např. sbalit holku jak to udělal on, to byste se se zlou potázali

Ještě k ,,okradení" toho podnikatele nebo kdo to byl: Jestli jste někdy narazili na podobný případ někde v reálu a ne v televizi, tak se podělte o dojmy, docela by mě to zajímalo - kapsáři jsou hbití a mrštní ale tohle je fakt trochu moc. A jak potom ten podnikatel řekl že mu nic nechybí a Derren začal ze svých kapes tahat další věci tak to bylo docela lol, stopro předem domluvené - takový vůl aby řekl že už vše má a ještě tam měl peněženku a mobil snad není nikdo - o sundání kravaty ani nemluvě - toho by si nevšimnul snad jen... *nenapadá mě slušné slovo* .
To je vše, klidně si mě třeba ukamenujte, já za svým tvrzením stojím - zajímal by mě i Váš pohled.