Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Discovery Channel

Jdi na stránku 1, 2  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film

Máte své oblíbené pořady?

Hlasování není časově omezeno.
Bořiči mýtů / Mythbusters:
33% 33% [ 5 ]
Nutné k přežití / Ultimate Survival:
20% 20% [ 3 ]
Špinavé práce / Dirty jobs:
13% 13% [ 2 ]
Americký Chopper / American Chopper:
0% 0% [ 0 ]
Možné i nemožné / Brainiac:
6% 6% [ 1 ]
Megastavitelé / Megabuilders:
6% 6% [ 1 ]
Lovci bouří (?) / Storm Chasers:
0% 0% [ 0 ]
Zničeno ve vteřině / Destroyed in Seconds:
0% 0% [ 0 ]
Hry s časem / Time Warp:
0% 0% [ 0 ]
Zbraně budoucnosti / Future Weapons:
6% 6% [ 1 ]
Miami Ink:
13% 13% [ 2 ]
Nejlepší z nejlepších / Greatest Ever:
0% 0% [ 0 ]
Celkem hlasů : 15 / Hlasujících: 7
jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

Narozen: 24.1.2007 (18 let)
403 230,- VK

Discovery Channel

Zasláno: ne 28. červen 2009 23:02
Kdyz uz jsem zalozil tema o Ultimate survival, a pipa tam nakousl discovery, tak at tu ma taky svoje tema Mr. Green Divate se, mate sve oblibene porady? Ja se tam divam na kdeco, nejradsi mam Mythbusters (ooo jak ja miluju Kari Slinták ), Ultimate survival, Dirty jobs, Jak se co dela, Megastavitele, Zbrane budoucnosti, Brainiac, Greatest Ever.. vselijaky ty stavby aut, i kdyz z tohohle formatu mam nejradsi motorkovy Orange County Choppers Smile A uplne nejradsi jsem mel scrapheap challenge, smetistni valky Very Happy Naopak me moc nebavi porady jako Deadliest catch, Black gold a tak Smile Ted taky davaji novy neco o tetovani, ale to jsem jeste nevidel..
Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 28. červen 2009 23:40
To s tim tetováním jsem kousek viděl, když jsme Discovery měli zadarmo. Nijak mě to nezaujalo...
Teď když jsem byl u Markét, tak jsem vždycky koukal na nějakej Overhaulin.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: ne 28. červen 2009 23:49
Tak Bořiči Mýtů jsou jednoznačně nejlepší.. Baví mě sledovat, jak testujou jestli je něco pravda... a nakonec to vyhodí do vzduchu.. Mr. Green
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: ne 28. červen 2009 23:59
Overhaulin je zrovna jeden z tech co "vyrabi" auta myslim, ne? Smile

vyhazovani do vzduchu v boricich je fajn, ale radsi se divam na vyhazovani veci do vzduchu v brainiac Slinták

Jeste jsem si vzpomnel na jedno, tam staveli roboty na dalkovy ovladani do areny na souboj, ale nejsem si uplne jistej jestli to bylo na discovery Mr. Green mozna spis na spectru.. koukal jsem na to ve stejny dobe jako na smetistni valky Smile
Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 29. červen 2009 09:59
Mr. Green to je Superopravovňa Mr. Green

Chybí mi tam Smash Lab... Laboratórium Plné Výbuchou Mr. Green

Koukám na Bořiče, na Jak se to dělá a na Miami Ink, ale Bořiči jsou nej Mr. Green
My máme teda asi 5 různejch Discovery Channelů, ale česky běží jen ten Maďarskej Mr. Green Takže umím i pár maďarských slovíšek Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: po 29. červen 2009 10:11
Koukám, Makavelina má taky Digi TV, kde je česky Discovery s Maďarskýma reklamama.. Mr. Green
Hádejte, jakej pořad se maďarsky jmenuje ÁLLÍTÓLÁG Mr. Green
a maďarská upoutávka zní asi nějak takhle: Alítolag, eben kilem skór čoko diskaveri čanál mjůšoránd.. Mr. Green
Jsou to bořiči mýtů.. Mr. Green

No, Brainiac se podle mě občas snaží být až moc vtipní... Mythbusters je takový serióznější... Rolling Eyes ale koukám i na Brainiac..
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: po 29. červen 2009 10:14
hm.. asi zalozim i tema o AXN Mr. Green tam behaj reklamy madarsky.. to je samy žvajapuláš Mr. Green my mame english verzi, s ceskym a slovenskym dabingem.. no vidis smash lab.. z tech jsem asi taky nic nevidel zatim Mr. Green akorat jsem cetl kratky dopisek od jiste firmy smashlab Mr. Green
A jeste jsem si vzpomnel na Prototype this, to jsem videl asi taky jen dva dily teda, ale celkem to uslo Mr. Green
Tu opravnu vraku jsem asi taky jeste nevidel, ja koukal na American Hot Rod a jeste neco.. tam byli nejaky dva arbove nebo co, jeden plesatej a druhej cernovlasej, jedne byl konstrukter a druhej designer.. furt se hadali Mr. Green ale zaboha si nevzpomenu na jmeno Smile a pak jeste z ubozaka bohacem nebo tak nejak Smile a driv jeste davali soutez stavitelu motorek nebo tak nejak, to taky uslo Smile

SmashLAB (firma) napsal:
Dear Discovery Channel, Since 2000 we’ve had a nice little design studio called smashLAB and we work hard on it every day. People (generally) say nice things about us, and we were starting to make a good name for ourselves. Then along you came with your fucking awful television program with the same fucking name. Surely you researched this before airing the program. I can only suppose that you felt we were so small that you could just poach it. Fine enough–I guess that’s life. The problem is that your program seems to suck. So now when someone does a Google search for “smashLAB”, they find endless posts about how badly “smash lab sucks”. Great. Now we suck by association, just because you lifted our name. We know there’s no way you’ll change your name, but maybe you could make your show suck a little less? (We’d really appreciate it.) Yours truly, Eric and Eric Two guys named Eric (whose company used to have a fine name)
Obrázek

Makavelina (+32)
ZeleNina
VIP Ženská
Ženská

Narozen: 18.3.1985 (40 let)
62 410,- VK
Zasláno: po 29. červen 2009 10:17
pipo, ještě taky Piskoš munkák a Újájépítók Mr. Green Mr. Green a Gigásy Ipitmíňěk Mr. Green

Smash Lab je boží, trochu jakoby "slabší" bořiči Mr. Green
Hey, hey apple!

Obrázek

jirkacv (+24)
Real pussy
VIP Řízek
Řízek

403 230,- VK
Zasláno: po 29. červen 2009 10:22
ty jo, a ja si pamatuju jen kus reklamy na praci prasek Sad a to je to profesionalis zvajapulas Mr. Green
Obrázek

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: po 29. červen 2009 10:25
Taky máme tu "maďarskou" verzi.. Smile
Jinak pravidelně jsem sledoval Miami Ink, ale po pár týdnech mě to nějak přestalo bavit; každou neděli sleduju Extrémní dřevorubce; a určitě se rád kouknu na Bořiče a Brainiac.. viděl jsem i pár dílů toho Man vs. Wild, ale to nevím kdy chodí pravidelně..
A nesmím zapomenout na Špinavou práci a takové ty pořady o hrozných povolání. Myslim, že i Petr Schmeichel něco takové točil, po tom co odešel z United.. Smile
Jo a ještě klasika co si občas rád zapnu - How its Made. Smile

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 1 z 2