Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

drutek, slezan jak poleno

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 15, 16, 17  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 14:54
Já věřím! Protože nechápu! Shocked Embarassed Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 14:55
na posledních cca 5ti školeních z "padesátky" už se sítě dělily jen na TT a IT. no a ty TNxx spadají pod TT.

jednoduše řečeno -TT s vyvedeným nulovým bodem
- IT s odděleným nulovým bodem

edit: beat mě předběhnul v odpovědi na tvůj příspěvek
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 15:19
Všude i v ČSN se uvadi rozdělení na IT, TT a TN jenom vas školí na IT a TT Mr. Green
Veselé Vánoce!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: po 30. duben 2007 15:32
budeš se divit, ale je docela rozdíl mezi průmyslovými oblastmi, kde je v zemi narváno spousty železa a oblastmi, které se živí zemědělstvím. dokonce nás na těch školeních na to upozorňují, že se nepoužívájí zcela shodné zapojení. jestli ti něco říkají chrániče, tak na jihu republiky se používaly a do dneška ještě někde i používají tzv. napěťové chrániče. tady na severu se o nich jen mluvilo a pak se najelo na proudové.
Zasláno: po 18. červen 2007 20:31
skoro všichni jste se už pochlubili co a KDE děláte. já se k tomu moc nemám (dříve jsem to už vysvětlil). stejně si myslím, že to na sebe na svsn prásknu. chtěl bych proto vyhlásit jednu soutěž. dávali by jste otázky, na které se dá odpovědět ano nebo ne a kdo první uhádne, kde pracuji, na srazu mu dám buď půllitra vodky nebo litr kofoly(podle věku).

jestli chcete někdo soutěžit, tak to pište sem, já pak založím nový topic v soutěžích.
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 19. červen 2007 09:22
Hlásim sa, sú zaujímavé ceny Mr. Green .
Na počiatku bola prázdna množina.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: čt 26. červenec 2007 12:11
naposledy se vás ptám, kdo chcete přibrat autem na sraz!!!!!

jedu trasu: č. těšín - f.-místek - olomouc - mohelnice - mor. třebová - svitavy - litomyšl

ozývejte se na majla do 1.8.2007!!!!
Zasláno: st 24. říjen 2007 12:38
v pondělí jsem byl na výběrovém řízení na pozici elektro-údržbář do hyudaie. berou celkem 145 lidí (i se zámečníky) a sešlo se nás tam celkem 55. z toho někteří měli zájem o jiné pozice a někteří se nemůžou přizpůsobit pracovní době během prvních 6 - 9 měsíců. takže mám docela šanci. do úterka se to dozvím

romulus (+28)
Občasný energit
Šéfík

Narozen: 1974 (asi 51 let)
60 609,- VK
Zasláno: st 24. říjen 2007 20:13
To vypadá tak jistě, že Ti snad už ani nemusíme držet palce. Dance
Nemám problém uznat cizí názor. ...ale pravdu mám stejně já.

Jsem proti jakékoliv diskriminaci, hlavně diskriminaci slušných, poctivých a pracovitých lidí..

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: út 30. říjen 2007 21:52
tak mi nabídli práci. bral bych skoro o 90% vetší plat než teď. mám na rozmyšlenou 6 dní a nastoupil bych 1.12.07. výpověď musím dát ale do zítřka. takže si to musím rozmyslet do rána.

problém je v tom, že dnes strávím na cestě do a z práce max 4min a můžu se věnovat fuškám, v hyundai by to bylo přes dvě hodiny denně a navíc do rozjetí výroby je pracovní doba 8:00 až 17:00 s hodinovou pauzou na oběd.

Question Question Question jak by jste se rozhodli vy???????? Question Question Question

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 6 z 17