Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Dvě baby (a více :) )

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 9, 10, 11  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 11:57
manas napsal:

No, ja mam taky dve, jedna je z rodnyho a druha z druhyho konce republiky. Tak to se jeste da. navic s tou jednou se vidim malo (s tou daleko). Uz me to taky leze na nervy. Budu si muset vybrat. a to de blbě. Lidi, nezačínejste si se dvěma najednou! Ze zacatku to jde, ale pak je to vopruz!

Nooo a jak dlouho uz to tahnes?

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 14:45
weitless napsal:
2Sap: Nejlepší je obě je spolu seznámit a dát si trojku. A pak se uvidí, která je čilejší a tu si vyber Mr. Green Mr. Green Mr. Green .

Jsem po té dovolené nějak ukecanej ne?
Si asi použil doping.Ta namáhavá tůra v horách.....A jak de pře tebou ňáká pěkná baba s tangama tak je velká motivace. Mr. Green Mr. Green Mr. Green

lipnicak (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 19:18
Na stredni semnou chodil do tridy jeden hovadak,ten mel notes a vtom seznam a poradi jednotlivych schuzek. Moc sme tomu neveril az kdyz na jednej akci rozsiril svoji zbirku o dalsi 4 kusy Shocked nekdo to proste umi.Ja mam problem nekoho sehnat. Nekdo umi,jinej cumi Smile

kenas (+5)
Odpadlík
Odpadlík

10 095,- VK
Zasláno: st 3. srpen 2005 20:34
lipnicak napsal:
Na stredni semnou chodil do tridy jeden hovadak,ten mel notes a vtom seznam a poradi jednotlivych schuzek. Moc sme tomu neveril az kdyz na jednej akci rozsiril svoji zbirku o dalsi 4 kusy Shocked nekdo to proste umi.Ja mam problem nekoho sehnat. Nekdo umi,jinej cumi Smile

Ta posledni veta mne neco pripomina Laughing Zkus hadat co?? Mr. Green

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 18:36
Muj system tak nejak neni staveny na multitasking. Vice uzivatelek bych nezvladl.
Ale spustit nejaky bocni proces, ktery rychle nainstalujes a odinstalujes, to je v pohode. Pokud se o tom nedovi admin (pritelkyne/manzelka)

Ricky (+1)
Bažant
Bažant

10 100,- VK
Zasláno: po 15. srpen 2005 18:42
TaS napsal:
Muj system tak nejak neni staveny na multitasking. Vice uzivatelek bych nezvladl.
Ale spustit nejaky bocni proces, ktery rychle nainstalujes a odinstalujes, to je v pohode. Pokud se o tom nedovi admin (pritelkyne/manzelka)

No to já mám zatím nainstalovaný firewall a nastavený tak, že se ke mě nedostane ani jedna žena natož více... Ale snad se časem nějaká hackne... Mr. Green
Dokud máš alespoň jednu končetinu, bojuj jako muž! Pak kousej...

Aj spýk engliž velmi gut! Very Happy

mina (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: út 16. srpen 2005 10:10
Já teďka spouštím multitasking, tak jsem zvědav jak to dopadne, doufám že mě to nepřetíží server a taky doufám že mám dobrý firewall... Cool
Zatím jediný výsledek co můžu hlásit je zvýšená spotřeba kreditu a vysedávání na icq a neustále prohlížení jejich fotek Laughing
Will keep you informed. Mr. Green
on les aura!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 24. srpen 2005 17:53
Tak uz to tahnu mesic Exclamation Zrovna v pondeli jsem to chtel ukoncit, ale chyba byla, ze jsme o tom mluvili v hospode. Po peti pivech a pochvale, ze uprimejsiho chlapa jeste nemela, (proste jsem ji rek ze je fajn, ale ze mi to trha srdce z tela a tak to ukoncime) jsem se rano probudil u ni na private.
Ted ale premyslim nad tim, ze mi nejvic vadi, ze jsem zahnul sve pritelkyni i kdyz ji mam rad a vsechno nam klapalo. Ze ji musim lhat a vlastne jsem "jen" smocil jinde. Takze ma rada zkuseneho zaletnika, pokud mate cistou hlavu SER Embarassed TE NA TO!

TaS (0)
Bažant
Bažant

10 025,- VK
Zasláno: st 24. srpen 2005 17:56
Pokud to bereš jen jako smočení a tvá přítelkyně se o tom nedozví, tak je všechno v pořádku.
Pokud ne, tak opravdu SERTE NA TO!!!

sap (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: st 24. srpen 2005 18:06
TaS napsal:
Pokud to bereš jen jako smočení a tvá přítelkyně se o tom nedozví, tak je všechno v pořádku.
Pokud ne, tak opravdu SERTE NA TO!!!

Jasne za jako smoceni, nemam duvod nic menit, ale taknejak bilancuju a rikam si, jestli to stoji za to..... Question

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Problémy se ženami
Strana 5 z 11