Věk: 34 let
53 388,- VK
Zasláno: út 9. leden 2018 20:52
Co tu není Siemens <3 tak mobily ztratily duši a ty nové vůbec nemám rád. Zrovna používám Doogee (má to tak debilní jméno, že jsem si ho musel přečíst na jeho zádech) X5 MAX PRO (PRO pro skutečné profesionály). Je to můj druhý číňan. První byl Op3n dott (nějak mě ty debilní názvy přitahujou ) a když mi spadl a rozbil se dotyk, koupil jsem toho Dogeeho. Číňani mají výhodu v čistém androidu. A když vyjde nový android tak se nemusíš babrat s aktualizací, ale koupíš rovnou nové železo a máš dvojnásobnou radost
mezi další výhody patří dlouze trvající lak na těle telefonu, který se rozhodně neodře prostým nošením v kapse, kvalitní krycí sklo fotoaparátu, které se v kapse samo také rozhodně nepoškrábe tak, že všechny fotky vypadají jako focené v mlze. Zadní kryty mají velmi kvalitní pacičky, které se brzy neutrhnou a kryt by tak nedejbože nedovíral. Mezi velké výhody patří absence malware nainstalovaného z továrny (např: com.android.snap)... a proto bude příštím telefonemnějaké BB s Androidem, líbí se mi ty jejich poslední počiny
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.