Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Elektronická cigareta jako dárek pro manželku - jo nebo ne

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
masovy_kasparek (0)



Příspěvky: 1

10 045,- VK

Elektronická cigareta jako dárek pro manželku - jo nebo ne

Zasláno: so 25. listopad 2023 23:19
Ahoj, moje žena je kuřačka - dá tak krabku za dva dny. Mně na tom asi nejvíc vadí, že i když kouří jenom na balkoně, je to cítit, třeba i z hadrů, když se tam věší prádlo. Teď jsem byl v trafice vyzvednout balík ze Zásilkovny a koukal jsem, že propagovali nějakou akci na elektronický cigarety Venix se to asi jmenuje, a měly docela zajímavý příchutě typu pomeranč, jablko, kokos a tak. A teď dotaz, jak tahle cigareta reálně "voní"? Přišlo mi, že by ty ovocný příchutě ženě chutnat mohly, a vyřešil by se tím i ten smrad na balkoně, ale neznám nikoho, kdo zrovna tyhle ovocný kouří. Kolega má nějakej ten nahřívanej tabák a to smrdí po senu, takže to taky není úplně ono.
Když bych jí nakoupil třeba pod stromeček ty ovocný jednorázovky, bude to mít vůni jako ta příchuť? Think

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík


Věk: asi 26 let
Příspěvky: 9094
Bydliště: rozhodnutím strany bezdomovec
861 602,- VK

Re: Elektronická cigareta jako dárek pro manželku - jo nebo

Zasláno: čt 30. listopad 2023 09:20
Sice jsi asi robot, ale napíšu sem názor, třeba si to někdy někdo přečte...

Nahřívaný tabák smrdí sice míň než cigarety, ale smrdí taky. Kolega kouří právě ten nahřívaný tabák (a to kolikrát i uvnitř) a ten na oblečení tolik neulpívá. Je tam ale mnohem míň dehtu a těchhle dalších věcí, které způsobují, že člověk i jeho oblečení smrdí tak, že jediné řešení je pořádně se vydrhnout a oblečení vyprat. Jak já jsem rád, že se tohle v ČR už zakázalo. Teď nedávno jsem byl v hospodě (ne v ČR ale na vyspělém západě) a nechápal jsem, že se tam kouřilo. Vlastně tam bylo zahuleno tak, že po příchodu jsem musel oprat i bundu...

Různé elektronické cigarety v podstatě nesmrdí. Akorát nevím, jestli to brzy nezakáží, aby to mělo příchuti, prý to kouří hlavně děti, hlavně ty jednorázové elektronické cigarety. (U čehož mě překvapilo, že to má normálně li-ion akumulátor. Znám člověka, co to sbírá (jako i na zemi na ulici Very Happy ), akumulátory preparuje a prodává přes internet.)

Každopádně, není nejlepší nekouřit vůbec? Leze to do peněz a i sám nikotin je karcinogen. Lidi řeší bio žrádlo a pak dobrovolně inhalují karcinogenní pesticid (nikotin rostliny vyrábějí právě jako jed proti škůdcům a zemědělci také nikotin používají jako postřik.) (Kromě toho, že lidi dobrovolně pijí karcinogenní rozpouštědlo (alkohol) a pak řeší jestli náhodou v pivu není GMO... Ještě, že EU zatrhla označování cigaret a alkoholu jako bio.. to by si někteří biolidi mysleli, že to je zdravé)

Pokud bude mít elektronickou cigaretu, kde se dají míchat vlastní směsi, tak si může postupně snižovat dávku, až přijde na to, že nikotin vlastně nepotřebuje. Znám jednoho člověka, který se takhle odnaučil kouřit. (Proto myslím, že je nesmysl zakazovat elektronické cigarety, protože se to dá vlastně považovat za pomůcku na odvykání)
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 1 z 1




Powered by phpBB © 2001, 2002 phpBB Group
Czech translation by Azu; Revised by drake127

www.elektrocigler.cz | Tisk v Brně | Barel Rock | Bejci.cz | Dětská lékárna