Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Ena

Jdi na stránku 1, 2, 3  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK

Ena

Zasláno: út 29. srpen 2006 08:41
kód:
Původně jsem měl být pes. Přesně buldog. Ale při zápisu to nějak přeházeli a tak jsem Bugdol. Křestním Jan. Narodil jsem se 17.08.1976 v 14.25 SEČ v Jeseníku (porodnice). RČ:760817/****  :wink: Základní školu jsem začal v roce 1982 v Bukovicích, v první třídě s prospěchem 1 :mrgreen: .Ve třetí tř. jsem přešel na sportovní školu v Jeseníku-Bukovicích. ZŠ pro mne skončila osmou třídou. 1990 nástup na SOU Stavební, obor Malíř-natěrač (kur*a a vyděrač). Ukončeno 1993. Měsíc v první práci, tři měsíce ve druhé práci a nástup do třetí. U té jsem vydržel cca pět let. Od této jsem odcházel ve funkci mistra na skušenou jako montér ocelových hal. Po třech letech jsem nastoupil za bar v jedné herně v Jeseníku. Tam jsem opět vydržel tři roky a vrátil se k dosavadní práci a to opět montér ocelových konstrukcí, ale za mnohem přiznivějších podmínek. A na které stavbě jsem se podepsal? Vyberu jen ty z větších: Hypernova Beroun, OBI Pardubice, distribučné centrum Tesco Beckov (Slovensko), distribuční centrum Tesco Kralupy nad Vltavou (naše haly nepadají). PS: svobodný, ale dvě děti-PC a NTB.
Zde pár foto:

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
PS: na té pracovní ČB fotce ten kdo pracuje je hlavní stavbyvedoucí Mr. Green . Na té soukromé ČB tam taky nejsem Slinták
Já volodroid, zde hobby: Beerlogie, občas drnknu na kytaru (v jednu dobu jsem jich měl 6), VSN (jak jinak), pilotování aut, NHL (hra), vaření (perníku nee), všeobecně muzika a seriály typu Esmeralda ( Brick Wall ) Simpsonovi, Red Dwarf etc. sportovní sázení
kód:
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...
Příspěvek upravil 3× Ena, naposledy čt 11. říjen 2007 10:57.

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: út 29. srpen 2006 11:00
To jsi to vzal pěkně hopem. Mr. Green A že sem nedáš svoji vlastní fotku místo té bratránkovy. Not Talking
"Chvalte Boha a podávejte munici!"
Kaplan Howell M. Forgy během japonského útoku na Pearl Harbor

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: út 29. srpen 2006 16:55
Ale když jsem to fotil já, tak je to moje foto! Dobrá. Tady je foto mé osoby Slinták Obrázek
V životě jde o to, aby se člověk naučil plavat ve sračkách. Nejlepší školou je politika. Tolik času však nemám ...
Příspěvek upravil 1× Ena, naposledy út 29. srpen 2006 21:56.

jardas (+14)
VIP Čestný šéfík

10 250,- VK
Zasláno: út 29. srpen 2006 21:00
Krasavec inteligentni Wink Mr. Green nedalo mi to nerict,ale nemaslim to nijak spatne
By mne zajimalo jak je to s tim Eňou...zkracene Jéňa??
Obrázek
http://www.militarie-repliky.cz

S nožema je to jako s lidma-když jsou tupý stojej za ho***

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: út 29. srpen 2006 21:15
Bin Ladina osobně neznám Whistle . Ena je v podstatě Ěňa ("e" z háčkem se čte jako "je"), takže češi to čtou Jeňa. PS: I když je to poslední mé foto, tak už to neodpovídá skutečnosti. Ale byl to mazec mít takovou bradku, rostlo to 5 měsíců Razz . Taky to vypadá, že mám minimálně 100Kg, další omyl, skutečnost je 77Kg. A ještě jedna maličkost, kterou bych doporučil všem: od 13.01.2005 jsem se stal nekuřákem (tabáku) a tím pádem se nepřímo podílím na růstu cen benzinu, nafty a alkoholu. Takže řidiči a konzumenti alkoholu, promiňte Hand
Zasláno: pá 15. září 2006 09:28
Jak nám roste "kravín v Polsku":

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

A za tuto hromádku chodíme kakat (dočasně d'oh! )

Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: pá 15. září 2006 11:46
Koukám, že je to takový nízký Tesco se sedlovou střechou. Wink Jinak jak se daří u našich Polských bratranců? Co suby?

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 15. září 2006 12:04
Počkej až vyfotím Polský dzwig (jeřáb) to se nasměješ d'oh!
Zasláno: ne 29. říjen 2006 10:53
Tak takto vypadá český jeřáb

Obrázek

A takhle polský dzwig (problém je to, že se otáčí jeřábník a ne kabina Mr. Green )

Obrázek

Pato (+3)
Odpadlík
Odpadlík

10 050,- VK
Zasláno: ne 29. říjen 2006 11:52
v Poľsku to majú geniálne vymyslené Mr. Green Laughing d'oh!
Pod lamou býva najväčšia tma.

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: po 30. říjen 2006 16:45
...tam mají víc geníálních "výmyslů"...
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 11:43
A je to tady: zveřejnění první historické fotky sira Jacka z Wierzbiecu:
Obrázek

Máca (+13)
Odpadlík
Odpadlík

22 625,- VK
Zasláno: ne 3. prosinec 2006 11:56
no a tady mas odkaz na fotku ve vetsim rozliseni Wink
http://www.imghosting.eu/uploaded1/DSC00016.JPG
Z vědeckého hlediska je to velice rentatibilní a z globálního hlediska velmi subjektivní
Jsem původní Bond

Jezdím za

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: st 3. leden 2007 19:45
hehe RD rulez Wink dalsi clovocek co vi na co koukat Mr. Green
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: pá 16. únor 2007 12:08
Tak zase v Polsku stavíme KRAVÍN!!! A jaké podmínky máme k práci? To jsem zvědav, kolik lidiček nám to závidí Smile

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Bugi (+17)
VIP Čestný šéfík

10 200,- VK
Zasláno: so 17. únor 2007 00:21
Opravdu Ti to nezávidím. Tenhle týden jsem si to zkoušel 3 dny (myslím práci v bahně, na dešti a větru) a stačilo mi na hodně dlouho.

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: so 13. říjen 2007 23:43
Obrázek

Když jsem v Chocni fotil toto zátiší, přišel jsem na jednu teorii:

TEORIE RYBOLOVU POMOCÍ CIHLY

O tom, že rybáři nemají v lásce jakékoliv hlasitější projevy při rybolovu, ví snad každé malé dítě. Zajímavé je, že i když je téměř naprosté ticho, tak to nezaručí rybáři bohatost jeho úlovků. A pokud se nechce snížit k chytání ryb pomocí drátů označených + a -, mám pro něj řešení. Jednoduše, hodit cihlu do rybníka. Jistě spousta lidí namítne, že se tím ryby vyplaší, ale to je jen otázka času. Při autonehodě (např.) lidé taky neutíkají, ale má to spíš opačný efekt. A jsme u jádra věci. Zvědavost! Přirozená vlastnost snad všech živých tvorů. Takže ano, ryby se vyplaší, ale za nějakou chvíli půjdou (poplavou) na místo činu okouknout, co že se to vlastně stalo. No a sebou samozřejmě vezmou i kámošky "hele holky pojďte se podívat ...".

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: po 15. říjen 2007 16:50
A máš tú teóriu aj otestovanú v praxi?
Na počiatku bola prázdna množina.

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: po 15. říjen 2007 19:20
Ne. Ryby nejím (chtěl jsem napsat nežeru), tak nevím, proč je chytat Mr. Green

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: po 15. říjen 2007 19:21
Pro radost z boje Razz
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: út 16. říjen 2007 22:47
ryby jsou vynikající, akorát ty kosti se*ou Mr. Green

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: út 16. říjen 2007 23:16
JJ, ryby sú fajn(ak sú vykostené).
Na počiatku bola prázdna množina.

Ena (+10)
Odpadlík
Odpadlík

11 075,- VK
Zasláno: st 17. říjen 2007 14:23
Souhlasím (+1). Nejím je, protože nemůžu zakousnout pořádný žvanec, aniž bych nemusel vyhledat lékaře Mr. Green

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: st 17. říjen 2007 15:06
No presne tak, kazdej rika ze v tyhle rybe nejsou kosti, ale ja do ni vzdycky kousnu a je tam snad cela pater Mr. Green

krrttek (+24)
vynálezce vybrátoru
VIP Čestný šéfík

25 450,- VK
Zasláno: st 17. říjen 2007 20:03
páteř je v pohodě, ta se dá vyndat, ale postraní kosti jsou pitomý Brick Wall ale už jsem si zvykl Smile

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 1. listopad 2007 22:08
nazdar ěňo, kde jsi tak dlouho?
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: st 7. listopad 2007 18:53
eňo nemáš icq ? Smile sem tam bych se stebou rad poradil na tipech a poresil to.. Smile vic hlav vic vi.. Mr. Green Wink

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Členové
Strana 1 z 3