Zasláno: po 16. červen 2008 19:47
romulus mi poslední dobou připomíná nějakého starého protivného důchodce s negativním názorem na všechno, když nemáte stejný názor jako on, tak jste pi*a..
na tom, jakým způsobem jsme projeli tenhle zápas ( a vlastně EURO ) má velký podíl také náš oslavovaný trenér Brűckner, jeho styl hry, kdy se tým dostane do vedení a najednou začnou všichni bránit nám na euru byl k ničemu, když už bránit tak kvalitně a ne pustit během chvilky 3 góly.. také hra na jednoho útočníka se mi v žádném ze tří zápasů vubec nezamlouvala, ještě navíc proti největšímu soupeři Portugalsku na komedianta Baroše ( i když nehrál špatně, tak sám v útoku nic nenadělal ), ono v útoku to celkově vázlo, nevím proč se ke slovu v dalších 2 zápasech nedostal Svěrkoš, který nádherně rozhodl zápas proti švýcarům ( vlastně náš jediný "zdroj" bodů ).. také nesmyslné střídání Plašila, který hrál výborně, za nepříliš připravené hráče.. pan trenér byl pro mě například na EURU04 výborným stratégem a perfektním koučem, ale to co předvedl tady, to mi hlava nebere...
toť muj nazor na pro nás ukončené EURO, určitě jsem nenapsal vše co jsem chtěl, ale mám radost, že jsem si vylil srdčíko..