Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: st 13. březen 2013 21:56
Asi mám štěstí, mám chrome a poslední dobou těch sponzorovaných s*aček vídám velmi málo... Snad je to tím že jsem si párkrát dal tu práci s kliknutím na "nahlásit příspěvek jako spam"
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: pá 15. březen 2013 18:05
Nakonec jsem to nevydržel a facebook si aktivoval... Musel jsem dokázat, že já jsem já a poznávat své odvážné kamarádky na fotografiích..
Zasláno: út 9. duben 2013 00:00
Tyvole, co to zase vymysleli za píč*vinu? Komentáře se už neřadí chronologicky ale podle nějakého neznámého klíče? (že by podle počtu lajků a zároveň podle toho, kolik mám s dotyčným společných přátel?) takhle se v tom nedá vyznat...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: út 9. duben 2013 08:16
Jo komentáře. A není to něco s tím, jak to předělávali na "vlákna", že by se to řadilo třeba podle posledního příspěvku v tom vlákně?
Pamatuju, že asi před půl rokem to taky promíchávalo příspěvky u Hudebních masakrů a jinde to bylo ok.
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 9. duben 2013 15:50
Promíchává se to všude... a to jak komentáře statusů, tak komenty k fotkám... A určitě ne podle posledních podpříspěvků ve vláknech... ale podle kdovíčeho... co jsem si všiml, tak většinou jsou nejvíc nahoře ti, které jsem si jak Hitler ohvezdičkoval abych je mohl líp sledovat, potom ostatní které mám v přátelích a nakonec ti, které neznám a zároveň to respektuje počet lajků a možná i počet přátel autora a kdovíco ještě...
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.