Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 22:30
Založme tiež niečo podobne mainstreamove, potom premenujeme a spravime z VSN najnavštevovanejši server v strednej Europe
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 14. leden 2010 22:34
můžeš se toho ujmout. poradím ti, že to chce název anglicky. třeba něco jako "your custom background of facebook". jenda si přece vytvářel nějaké uživatelské css... tak by měl mít někde screeny.
68 462,- VK
Zasláno: so 16. leden 2010 00:21
Tak tych 13 je dosť podcenenych, odhadujem tak 11
Inak bolo by to dobre, keby to nebol fake...
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
68 462,- VK
Zasláno: so 16. leden 2010 22:19
Nevadi, ale od dobreho ma daleko
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.