Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: ne 20. březen 2011 23:02
Tristram Shandy - příběh o ptákovi a býkovi - nesedl mi u toho ten styl, kterým to je natočený... Kouknul jsem na to hlavně kvůli Dylanovi Moranovi, protože někdo na CSFD psal, že tam má nějakou větší roli ne nepodobnou tý z Black Books... Je pravda, že tam vidět byl, ale zas nějak moc ne...
Každopádně dneska jsem zase dokoukal Black Books a zase mě to strašně naštvalo, že je konec
Věk: asi 34 let
32 285,- VK
Zasláno: ne 12. únor 2012 23:44
Nedávno jsem zkouknul Mládí v hajzlu, a byl jsem těžce zklamán. Obzvlášť když jsem si vzpomněl jak jsem žral ty knížky. Nuda, o dost věcí z knížky je to ořezané ... nemůžu si to vysvětlit ani tím že jsem měl třeba přehnaná očekávání.
Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: út 13. březen 2012 19:01
Kniha přežití
Ze začátku to vypadalo velmi úžasně. Krásné kulisy postapokaliptického světa. Obrovský potenciál v hlavní postavě. Jenže po prvních 10 minutách bylo jasné, co je ta kniha zač. Dokázal bych přežít, že se jedná o náboženskou propagandu, ale nesmělo by to být tak okaté a kýčovité. Myslím, že Denzelu Washingtonovi chyběly už jen kopy s otočkou, aby to byla parodie na Chucka Norrise. Potom, co mačetou zmasakroval dvacet chlapů s bouchačkama, a jiných dvacet chlapů ze samopalama do něj vystřílelo každý tři zásobníky on je všechny sejmul devítkou (další náboje si asi domyslel) a zase byl bez škrábnutí, tak mě už nepřekvapilo, když jej záporáci nezabili, ani když do něj stříleli z půl metru, zatímco on kráčel pryč od nich s vírou, že ho bůh ochrání (a ochránil)... No a aby toho nebylo málo, tak nakonci filmu, co knihu doručí na konec světa, aby tam založil nový ráj, tak z toho vyleze, že
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.