Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Filmy, co vas zaujaly :)

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 136, 137, 138  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

Narozen: 23.4.1973 (52 let)
51 277,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2007 10:33
borix napsal:
CSI je možno fantasy, ale aspoň vcelku reálne podané Mr. Green .

nevím, proč by mělo být csi fantasy. málo kdo si umí představit, jaké vybavení mají kriminalisté a vyšetřovatelé a to kdekoli na světě. nedávno jsem četl jeden rozhovor s kriminalistou a tam říkál, že je to až 95% shoda s realitou
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2007 11:03
Je to natočeno právě tak, aby to bylo reálné. Každá série má jiné zaměření aby moc nezahltili diváka. Někde jsou větší detaily, nebo ukázka jak nůž vjel do těla, jinde zas je kladen důraz na postupy. Jediné co je nereálné jsou ta krásná děvčata v takové koncentraci! Mr. Green
Jen žádnou paniku!!!!
Humor nesmíme ztratit ani na šibenici

Jezdím se svým Beatmobilem za: Již je ve šrotu Sad((

borix (+13)
Odpadlík
Odpadlík

10 475,- VK
Zasláno: čt 15. březen 2007 21:39
drutek napsal:
nevím, proč by mělo být csi fantasy. málo kdo si umí představit, jaké vybavení mají kriminalisté a vyšetřovatelé a to kdekoli na světě. nedávno jsem četl jeden rozhovor s kriminalistou a tam říkál, že je to až 95% shoda s realitou

Lenže v technike sa moc nevyznajú. Šanca, že priblíži obrázok, na ktorom vidno mierne konci asi 10krát a ten obraz sa automaticky doostrí je prakticky nulová. Ten obrázok bol navyše z obyčajnej priemyselnej kamery. Na to, aby bola nejaká šanca,aby to doostrily v polynomiálnom čase , by museli použiť nejaký kvantový(bežné pc taký výkon momentálne nemajú šancu dosiahnuť a ani dlho mať nebudú) počítač(aspoň s tak 1024 qubitmy, tipujem), ktorí ešte bohužiaľ nebol zostrojený(aspo)n nie s takým počtom qubitov).
A to bol len príklad.
Na počiatku bola prázdna množina.

Norton (+8)
VIP Chlapík
Chlapík

10 895,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 00:14
Jsme to jednou řešily ve škole (hlavně to porovnávání otisků) a bylo nám řečeno,že tak jak je to tam prezentovaný je to sci-fi,tak ty programy vůbec nefungujou.

Jinak jsem si stáhl film Obávaný bojovník a kdo má rád čínské bojové filmy,tak můžu jen doporučit.

MAO (+28)
Malý Ale Obratný
VIP Čestný šéfík

Narozen: 17.5.1988 (36 let)
58 675,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 08:23
no ja ted videl noveho hanibala a dhost ridera a jako po pravde nic prevratneho...vratne lavhe u mne zatim vedou tento rok...tesim se ale na trojky bude jich letos dost...spider-man, pirati z karibiku, shrek a dalsi... Wink
V dnešní době je těžké být největším debilem, konkurence je veliká!

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 13:04
Včera jsem byl na tom německém filmu co dostal Oskara. Jmenuje se "Životy těch druhých" Je to o STASI. velice zajímavý film. Doporučuji. Sice trošku idealistický, ale mohlo se to i stát!

Odkaz na film
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 13:20
to: borix:: to s těma kamerama mi taky moc nejde dohlavy, ale co ty víš, třeba Brick Wall amíci Brick Wall používají 200mpx kamery. kdo ví jak jsou ti pitomci v technice daleko
Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 13:25
Spíš si myslím, že to má působit jako prevence. Hodně věcí je utajených a pokud to pomůže odhalit zločince, tak trocha přehánění neškodí! Je pravda, že z běžné průmyslové kamery NIKDO nevytáhne odraz ze zpětného zrcátka, ale pěkně se na to kouká a možná to někoho odradí něco udělat a to je myslím dobrý!
Jen žádnou paniku!!!!

drutek (+16)
věčně sprostý vyděrač
VIP Kořeň
Kořeň

51 277,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 13:33
jelikož nejsem kriminálník, tak mě nikdy nenapadlo se takto na to dívat

Beat (+31)
Eiffelovka
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

36 408,- VK
Zasláno: pá 16. březen 2007 13:42
Jsi ještě mlád a nezjučený! Wink Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mne taky ne, ale byl na toto téma jeden pořad který jsem náhodou viděl.
Jen žádnou paniku!!!!

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Hudba a film
Strana 11 z 138