A-Team před chvilinkou jsem to dopromítal a je to vskutku povedený kousek, čekal jsem od něj míň. A počátek hrajeme v září, ale já tam na něm nebudu moc být tak si ho stáhnu.
Narozen: 2. srpen
379 413,- VK
Zasláno: čt 26. srpen 2010 23:08
Wojcek napsal:
otec "koupil" kinorip, takže jsem z toho videl pár vteřin a na první pohled to vypadá obyčejně. ALE.... každý to chválí, takže ybch si na to taky zašel, nebo počkal tak dlouho jak Jenda
jendovo řešení se mi líbí kinorip stahovat a kazit si s ním oči nebudu.
SALT - milý Ježíšku, až budu velká, tak chci být jako Anželína Džolí. Jako dějově samozřejmě neskutečná hovadina, když u toho člověk moc nepřemejšlí, tak je to super akce která má spád, výbuchy a hlavně Andželínu Někde jsem četla že Angelina chtěla být něco jako James Bond v sukních, tak agentka Salt byla taková splácanina všemožnejch mužskejch akčních hrdinů (+ při scéně
ve výtahové šachtě
ještě i Spidermanka) Kdo jde kvůli Angelině (jako já), tak nemusí řešit plnohodnotnost děje a dostane co chtěl (= Andželínu)
Zasláno: st 8. září 2010 20:18
Čarodějův učeň - Cage rulez, Monča si tam moc nepohrála, ale podívaná to byla slušná, komu se líbil třeba Percy Jackson, tak se mu bude líbit i toto, 4 z 5ti bludišťáků!
Věk: asi 27 let
890 560,- VK
Zasláno: čt 16. září 2010 21:08
právě jsem na HBO dokoukal "Podivuhodný případ Benjamina Buttona" a musím říct, že to bylo fakt super.. velice zajímavý a ke konci i hodně dojemný... dávám tomu pět hvězdiček z pěti, a nebo 95% Možná kdyby tam nehrál Brad Pitt, tak bych dal i 100%...
Věk: 34 let
826 606,- VK
Zasláno: pá 17. září 2010 07:12
Na to jsme koukali s Handou o víkendu. Viděl jsem to podruhý a stejně mi to přišlo zbytečně jako takovej hollywoodskej doják. Jako by nestačilo, že to je zajímavý o chlapovi, co mládne. Oni to musí ještě přeplácat příběhem o tom, jak chcípá nějaká stará bába. To mi přišlo zbytečný...
Ve Velký rybě od Burtona to sice bylo podobně, ale aspoň mi to nepřišlo tak vecpaný, protože ty příběhy vlastně končily jako jeden. Ale co má společnýho mrtvá bába s chlapem, kterej mládnul a umřel jindy?
Mě teda Button taky dost zklamal, na to jakej kolem toho byl humbuk. Jako doják mi přišel jen ten konec jak malej miminko Button zavřel očička, ale třeba u Sám doma brečívávám víc
Zasláno: so 18. září 2010 14:46
I love you Phillip Morris - romantická komedie o buzících? Jim Carrey a Ewan McGregor? JIM CARREY A EWAN MCGREGOR LÍBAJÍCÍ SE??? JO! Za mě *****, poprvé jsem opravdu plakala nad filmovým osudem lásky dvou lidí, a to to byli dva chlapi, což mě běžně víc než odpuzuje Mrkněte na to, budete se bavit, fakt
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.