Matrix. Že by....?//Starosti o dům a o syna. Krásné starosti...//Kdo je zvědavý, bude brzo chytrý...//Modelky, vzpamatujte se! Štíhlé baby jsou hnusné!!!//Nepotřebuji sex. Mně jebe vláda každá den!//Když husu, tak pečenou, když holku, tak svlečenou...
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: st 9. září 2009 22:34
Len aby Poliaci remizovali so Slovincami a je to taaaaaaaaaaaaaaam
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
Věk: 34 let
68 462,- VK
Zasláno: čt 10. září 2009 16:14
1 remiza a rapidne sa zvyši spotreba piva na Slovensku
G-kulturny gigant; I-toľko IQ, čo Pecanz vypil piv;N-som strašne nadržany na EINEXa;Z-na VSN sa stale za*ebavam;O-neuveriteľná originalita, kt mi ani Jendak nevytuni
No jasně, hlavně že když hrálo v sobotu v bratislavě Hungaria - CZE, tak byl v bratislavě v okolí stadionu od dopoledne zákaz čepovat pivo a prodávat alko..
Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 10. červen 2010 20:51
No prej se to možná ani nedohraje.. tady ani spousta lidí neví, že něco začalo.. Tak nejsou tam my jako Češi, tak nikdo moc nesleduje.. ale já fandim evropským klubům..
Nemůžeš odesílat nové téma do tohoto fóra. Můžeš odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžeš upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžeš hlasovat v tomto fóru.