Zasláno: so 9. říjen 2010 11:23
Tak jsem měla včera v noci službu. Pro nepražáky uvádím, že stanice metra Strašnická je ta nejbližší k fotbalovému stadionu na kterém se včera hrálo se Skotskem. Takže si dovedete možná představit s jakou hrůzou jsem šla do práce. Skoti mne však naprosto okouzlili. Byly jich sice obrovské davy. Skoro 2 hodiny mi proudili kolem boudičky a vlakový dispečer dokonce vypravil dva speciální vlaky přímo pro ně, aby je metro všechny pobralo. Ale ačkoliv jich bylo tolik, tak se chovali naprosto spořádaně a civilizovaně. Zpívali, hráli na dudy, moc jim to v těch kiltech slušelo, jeden mi ukázal i co má pod ním. Další mi dal pusu a dva se se mnou vyfotili, ale všechno bylo v naprosto skvělé atmosféře. To samé bylo i když se vraceli po zápase zpátky, snad jen, že byli smutní, kvůli prohře. (Mimochodem slyšela jsem, od lidí, kteří sledovali zápas, že naši hráči dělali pěknou ostudu a vítězství si vyfňukali...)
Po tom co přešli naprosto skvělí skoti, (několik stovek, až tisíců) tak mi stanicí prošlo pár "našich" fanoušků. Ožralí, trapní, mající naprosto stupidní kecy, dělající bordel a s IQ houpacího koně. Po nich mi na peronu zbyly rozbité flašky a pochc...é kouty.
Takže mohu říci, že otevřeně fandím Skotsku, už jen kvůli jejich báječným fanouškům a moc mne mrzí, že nevyhráli.
Mám i nějaké videjko, ale napřed musím zjistit od synka, jak to dostat na youtube, pak vám hodím odkaz.
přesunuto z Vuvuzela; jenda^^
Varda Elisabeth