Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Fotbal

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12, 13  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Fotbal
pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

Věk: 34 let

132 719,- VK
Zasláno: čt 10. červen 2010 21:42
Moucha si nejdřív myslí, že na MS hrajou kluby, potom to přeje těm evropským a nakonec nejvíc fandí Argentině. Anxious Ten kluk nedával v zeměpisu asi moc pozor. Anxious

Moucha (+32)
... bzzzz!
Šéfík

Věk: 32 let
226 121,- VK
Zasláno: čt 10. červen 2010 21:45
O jakých klubech mluvíš? Shocked

Asi takhle.. přeju si, aby pohár zůstal v Evropě, ale fandil Argentině.. Mr. Green

Jižní Koreu mám celkem taky rád, jsou tam občas dobrý borci Mr. Green
Příspěvek upravil 1× Moucha, naposledy čt 10. červen 2010 21:48.

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: čt 10. červen 2010 21:46
Ale nic, já jen tak, že tam žádné kluby nehrajou. Mr. Green

palucko (+21)
The Koza Boy
VIP BigBoš
BigBoš

Věk: asi 34 let
167 754,- VK
Zasláno: čt 10. červen 2010 23:36
ježiši Mr. Green keby fotbal neexistoval všimol by som si to tym že by bol klud Very Happy
Obrázek

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
378 596,- VK
Zasláno: čt 10. červen 2010 23:49
jenda: já budu sledovat hlavně počet zmrzačených fanoušků, protože JA má snad nejvyšší úroveň kriminality na světě (vraždy, loupeže a znásilnění na denním pořádku). jinak anglický rowdies snad budou mít konečně důstojné protivníky Mr. Green podle mě to tam předčasně skončí. teď jsem se díval na zahajovací koncert a to bude asi vše.

pokud budu mít čas, tak se mrknu na Slováky nebo se zasměju klukům u KLDR.
NoArtist / NoName

pecanz (+21)
Hodný chuligán
VIP Pravá ruka
Pravá ruka

132 719,- VK
Zasláno: pá 11. červen 2010 06:57
No já myslim, že i Česko dostane divokou kartu ještě, protože tam nebude mít kdo hrát. Smile Za posledních 15 let tam v průměru každý den bylo zavražděno něco přes 50 lidí, což dělá asi jeden fotbalový tým a s kompletním realizačním týmem. Anxious Takže se třeba Češi v roli náhradníka na trávník podívají. Anxious

Fph (+6)
VIP Řízek
Řízek

Věk: 29 let

121 021,- VK

Varda (+19)
Lady Elisabeth
VIP Ženská
Ženská

Věk: 54 let
36 535,- VK
Zasláno: so 9. říjen 2010 11:23
Tak jsem měla včera v noci službu. Pro nepražáky uvádím, že stanice metra Strašnická je ta nejbližší k fotbalovému stadionu na kterém se včera hrálo se Skotskem. Takže si dovedete možná představit s jakou hrůzou jsem šla do práce. Skoti mne však naprosto okouzlili. Byly jich sice obrovské davy. Skoro 2 hodiny mi proudili kolem boudičky a vlakový dispečer dokonce vypravil dva speciální vlaky přímo pro ně, aby je metro všechny pobralo. Ale ačkoliv jich bylo tolik, tak se chovali naprosto spořádaně a civilizovaně. Zpívali, hráli na dudy, moc jim to v těch kiltech slušelo, jeden mi ukázal i co má pod ním. Další mi dal pusu a dva se se mnou vyfotili, ale všechno bylo v naprosto skvělé atmosféře. To samé bylo i když se vraceli po zápase zpátky, snad jen, že byli smutní, kvůli prohře. (Mimochodem slyšela jsem, od lidí, kteří sledovali zápas, že naši hráči dělali pěknou ostudu a vítězství si vyfňukali...)
Po tom co přešli naprosto skvělí skoti, (několik stovek, až tisíců) tak mi stanicí prošlo pár "našich" fanoušků. Ožralí, trapní, mající naprosto stupidní kecy, dělající bordel a s IQ houpacího koně. Po nich mi na peronu zbyly rozbité flašky a pochc...é kouty.
Takže mohu říci, že otevřeně fandím Skotsku, už jen kvůli jejich báječným fanouškům a moc mne mrzí, že nevyhráli.
Mám i nějaké videjko, ale napřed musím zjistit od synka, jak to dostat na youtube, pak vám hodím odkaz.

přesunuto z Vuvuzela; jenda^^
Varda Elisabeth

Wojcek (+20)
Emsí_Dabljůsí
VIP Kořeň
Kořeň

Věk: 35 let
132 412,- VK
Zasláno: so 9. říjen 2010 19:09
nj, čeští rádoby hooligans... Mr. Green trapas
(_)_)\\\\\\\\\\\\\\\Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
884 249,- VK
Zasláno: so 9. říjen 2010 20:14
že mi to někoho připomíná.. Whistle

jinak ale nevím, co to má společnýho Vuvuzelou...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Fotbal
Strana 10 z 13