Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Foto, pochlubte se....

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 22, 23, 24  Další  Poslední [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Umění
koscik (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 000,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 01:05
DavidT napsal:
weitless napsal:
Dieg0 napsal:
Úchvatné.Weitless máš moju pochvalu Smile.Len tá druhá fotka vyzerá dosť umelo Neutral.Viem že ináč sa to nedalo ale ...Poslednú fotografiu si na sto percent upravoval v grafickom editore Wink

Mno..úměle? Je to vodopád a kameny v přírodě s nastaveným časem na půl sekundy. Co je na tom úmělýho? A ta poslední je upravená, aby měla temnější atmosféru, protože ten pohled na zničené Tatry není tak veselý jako ta původní barevná a sluncem zalitá fotka. Neměl jsem s sebou náladový filtry, takže proto až finále v PC.
Ano takhle se fotí voda většinou se stativem neboť čím větší clona tím větší čas.Vznikne to tim jak se voda hejbe a ty máš dlouhej čas a jak je tam pohyb tak to vypadá takhle.Co se ti na tom nezdá????

Jo presne, takhle se foti voda, kdyby byla fotka focena jeste jednou ze stejneho mista s uzaverkou tak 1/500 a min tak by to sice bylo ostry, ale ne tak zajimavy. Takhle je to dle me lepsi- je tam naznacen pohyb. Jediny co me u ty fotky bije do oci je prepalena voda. Ale je to hezka fotka.

Jinak se mi libi ta posledni, ty stromy. Neposlal bys mi original? Zajimalo by me jak jsi to fotil- nesla z toho vymacknout jeste vyssi hloubka ostrosti?

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 08:11
2 Koscik: Ta poslední je focená rychlovkou tzn. automat. Stál jsem u silnice plný aut na krajnici. Bylo to cvak cvak a šlus. Originál Ti posílám na email.

hanni (+17)
VIP Suchý moderátor

10 550,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 09:02
Super fotky z tych Tatier...naozaj nadhera

Little_S-neprihlaseny (0)
Anonymní

0,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 11:29
@weitless
Celkom zaujimavy pohlad tej kalamity. Kedy si bol v Tatrach? Ja som prave teraz, ale obloha je furt uplne modra, bez jedneho oblacika, to sa ani fotit neda Sad

weitless (-3)
Odpadlík
Odpadlík

10 075,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 12:14
Little_S-neprihlaseny napsal:
@weitless
Celkom zaujimavy pohlad tej kalamity. Kedy si bol v Tatrach? Ja som prave teraz, ale obloha je furt uplne modra, bez jedneho oblacika, to sa ani fotit neda Sad

Včera jsme se vrátili a dnes s hrůzou poslouchám v rádiu, že ve Vysokých Tatrách hoří a jsou uzavřeny všechny turistické chodníky a cesty! No to jsme teda měli štěstí.

Little_S (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 14:12
weitless napsal:
Včera jsme se vrátili a dnes s hrůzou poslouchám v rádiu, že ve Vysokých Tatrách hoří a jsou uzavřeny všechny turistické chodníky a cesty! No to jsme teda měli štěstí.

hmm, ono to hori uz vcera v podstate od rana, dnes to stale hasia.
hadam sa odtialto nejak dostaneme, to este musime ist na "vysokohorsku" chatu, sestra si ide na mesiac privyrobit
zatial posielam aspon taktyto pozdrav Wink
Obrázek
P.S.: mohli ste ostat aj dlhsie, dnes je v polsku, kusok za hranicami nejaky polovnicky festival

DavidT (+1)
Odpadlík
Odpadlík

10 375,- VK
Zasláno: ne 31. červenec 2005 23:41
Little_S napsal:
weitless napsal:

hmm, ono to hori uz vcera v podstate od rana, dnes to stale hasia.
hadam sa odtialto nejak dostaneme, to este musime ist na "vysokohorsku" chatu, sestra si ide na mesiac privyrobit
zatial posielam aspon taktyto pozdrav Wink
P.S.: mohli ste ostat aj dlhsie, dnes je v polsku, kusok za hranicami nejaky polovnicky festival
Krávy sou i u nás např. u mě ve škole jich je dost Mr. Green

Little_S (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: po 1. srpen 2005 23:06
DavidT napsal:
Krávy sou i u nás např. u mě ve škole jich je dost Mr. Green

možno sú, ale každá z nich je výnimočná Idea

busch (+9)
hodná ovečka
VIP Řízek
Řízek

36 528,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 11:40
Obrázek
Veselé Vánoce!

Luke (0)
Bažant
Bažant

10 000,- VK
Zasláno: út 2. srpen 2005 21:39
omlouvám se za neostrost, ale fotil jsem to z ruky d'oh!

Obrázek

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Umění
Strana 7 z 24