Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Geocaching

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 100, 101, 102 ... 117, 118, 119  Další  Poslední
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
381 467,- VK
Zasláno: út 3. září 2013 21:08
Hele, to by mělo jít. Tak to mám já nastaveno v c:geo pro vyhledávání. Někde hluboko v nastavení by měla být takováto volba Wink
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
903 205,- VK
Zasláno: út 3. září 2013 21:22
ok, dík, takže jsem slepej, fakt to tam je - jen úplně jinde, než jsem to hledal... Very Happy
Zasláno: čt 5. září 2013 17:19
Ufouni už nejdělají jen kruhy v oblí... Shocked
Obrázek
Zasláno: čt 17. říjen 2013 18:54
Ha, konečně mám 200 kešek... Razz

BTW: WhereYouGo je v porovnání s tím oficiálním wherigo playerem pro Pocket PC úplná nádhera... Smile Ani jednou mi to nespadlo, a ta mapa mi to hodně usnadňovala, zatímco v tom oficiálním playeru hrajete naslepo... Smile Nevím, co jste si na něj stěžovali...
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

Věk: 35 let
826 606,- VK
Zasláno: čt 17. říjen 2013 18:59
WhereYouGo jedině s internetovým připojením nebo tak, že si předem ručně naswapuju mapu v Locusu. Sice je tam volba offline map, ale ta nefunguje. A taky mám pocit, že některé cartridge v tom zlobí, ale to je možná chyba těch cartridgí.
Fakt hodně to zlobilo v jedné německé, kde jsem měl za určitý čas dojít na další místo, ale i když jsem šel delší dobu, nic se nestalo. A finální tajenku jsem zkoušel asi na 50 pokusů a taky to nijak neprotestovalo. Mr. Green
Největší problém je ale v tom, že některá wheriga chtějí pro odemčení na wherigo.com místo alfanumerickýho kódu nahrát save z programu a ty z WYG nejsou kompatibilní.
Moje nejoblíbenější téma (´・ω・`)

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

903 205,- VK
Zasláno: čt 17. říjen 2013 19:10
aha... hmm... no já jsem na WYG vlastně odehrál jen dvě kešky (jednu zatím nemám odlovenou, protože krabička je na hodně frekventovaném místě a čekám, až se tam dostaneme v noci... Very Happy ) takže to, že některé kešky zlobí je možné... ale ta offline vektorová mapa z Locusu mi vůbec nezlobí... Smile Ale to, že ty savy, které nejsou kompatibilní chtějí někde nahrávat je teda nanic... Sad

//ale jinak mě teda štve, že je wherigo kešek tak málo... Sad Pokud to je dobře udělané, tak to je mnohem zábavnější, jak normální geocaching... Smile

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 17. říjen 2013 19:17
Zajímavý, mně v tom nejde ani vektorová mapa. Nabídne mi to na výběr i českou i tu obecnou celosvětovou, co má Locus v eshopu, ale pak pořád hlásí, že neexistuje. Ale možná je to tím, že ta aplikace používá ten starší MapsForge a tyhle mapy jsou pro novější (tuším, že kvůli vrstevnicím atd.)

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
381 467,- VK
Zasláno: čt 17. říjen 2013 21:50
Když už jsme oživili geocaching. Tak na ibulvaru se objevil článek o nějakých stratokeškách (http://technet.idnes.cz/stratocaching-a-stratocoin-technet-zadna-veda-f4c-/sw_internet.aspx?c=A131016_162825_sw_internet_kuz). Chystáte se je sbírat?

Jinak jsem strašný keškař. Měsíc zase míjí a já nesebral ani jednu kešku a to mám v mobilu uložených takových 30 v okolí, na které jsem se chtěl vrhnout už před čtvrt rokem.
NoArtist / NoName

jenda^^ (+36)
Wannabe pussy
Šéfík

826 606,- VK
Zasláno: čt 17. říjen 2013 21:53
Elephant: Taky poslední dobou nemám zas tolik kešek. Za posledních 14 dní jednu, za poslední měsíc 2. A v mobilu mám připravených z okolí k odlovu 761... Mr. Green

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

903 205,- VK
Zasláno: čt 17. říjen 2013 22:15
heh, a zrovna v Praze je keška všude kam se podíváš, takže třeba i několik tisíc kešek nasbírat poměrně jednoduše...
Když jsme s přítelkyní byli na muzejní noci, tak jsme odlovili celkem 16 kešek a to za poměrně krátkou dobu... Jinak já mám v hlavním seznamu, kde je Olomouc, Přerov a okolní města cca 200 kešek připravených k odlovu... Nejvíc pak dokáže naštvat, že po tom, co jste pracně vyluštili mysterku, tak než se dostanete k odlovu, tak je archivovaná.. Very Happy

jinak ten stratocaching vypadá moc zajímavě... Smile akorát škoda, že něco takového nejspíš nemám šanci najít... Sad

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Ostatní záliby
Strana 101 z 119