Zasláno: ne 2. duben 2017 10:39
Preview tam je, normálně jsem si to zobrazil na mapě i jako výsledek hledání.
Tak já nevím, zkusím to ještě prohlídnout.
//nahoře úplně první volba jsou zatržítka dní a pod tím, že to chci generovat v ty dny jedenkrát / že to chci generovat v ty dny každý týden / že to chci vygenerovat jednou. Tak tam je potřeba vybrat, že to chci jednou a zaškrtnout dnešní den a pak to přijde hned do mailu (aspoň ta moje malá PQ o 50 keších) a dá se to stáhnout.
Dokonce jsem našel, že by c:geo mělo umět PQ stahovat z toho výsledku hledání (asi když máš nastavený PQ, ale není vygenerováno GPX), ale nenašel jsem, kde je ta volba schovaná.
//Tak už jsem to našel. Dokonce jsem na to včera koukal. Ona se ta volba v českým c:geo jmenuje "Databázové požadavky"

A tam je tlačítko, že to chci zobrazit jako výsledek hledání a když je vygenerováno, tak je tam rovnou možnost to stáhnout a uložit do DB.
edit 3.4.: AHA! Už to chápu, proč někteří lidi říkají, že jsou Groundspeak pičusové. Atributy se mi do těch PQ podařilo dostat volbou vyšší verze GPX v nastavení. Ale do Pocket Query se nijak neukládají obrázky. Když je člověk v terénu a keška má třeba fotohint, nebo je to třeba letterbox, která se podle obrázků loví, tak smůla. Obrázky nejsou. Lidi se na to v diskusích ptají už víc než 10 let...
»

Příspěvek byl poslán z mobilního VSN

Zasláno: st 5. červenec 2017 20:20
Dnes to bylo náročné, lezli jsme po horách a navštívili pět tisícovek.