Hlavní stránka Přidej se FAQ Mužstvo Hledat Nastavení Skupiny Zprávy SZ Přihlásit se

Globální oteplování

Jdi na stránku První  Předchozí  1, 2, 3 ... 14, 15, 16 [vše]
Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí

Může za "Globální Oteplování" člověk nebo se jedná o jev přirozený?

Hlasování není časově omezeno.
Člověk:
56% 56% [ 9 ]
Příroda:
37% 37% [ 6 ]
Jiný činitel :-):
6% 6% [ 1 ]
Celkem hlasů : 16 / Hlasujících: 16
Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

Narozen: 2. srpen
383 262,- VK
Zasláno: so 1. listopad 2025 10:54
Chápu, přečíst a naucist se Korán, nebylo nic snadného...
» Mobilní verze Příspěvek byl poslán z mobilního VSN
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

Věk: asi 27 let
910 945,- VK
Zasláno: so 1. listopad 2025 11:54
To si piš. A ten plnovous jsem si pěstoval 3 roky... d'oh! Magor
Zasláno: po 3. listopad 2025 09:31
Elephant napsal:
Jako Moravák..

Mimochodem, tak před měsícem nebo dvěma jsem posílal životopis někam do Norska, kde hledali v podstatě to co dělám a nabízeli asi tak 10x vyšší plat než mám. Kromě životopisu a soupisu publikací a motivačního textu (vše se vyplňovalo online, tak se to asi nedá nazývat motivační dopis) tam byl i celkem divný dotazník, který bych nazval "rasové a genderové profilování" oni to nazývali "dotazník pro diverzitu" nebo tak nějak. Regulérně se ptali, kde jsem se narodil, kde se narodili mí rodiče (a jaký je jejich gender d'oh!) a odkud pocházejí jejich rodiny. Na výběr bylo vždy Západní Evropa, Východní Evropa (kde bylo jasně napsáno "např. Polsko, Slovinsko, Rusko"), Subsaharská Afrika, Blízký východ (to je od Maroka až po Afghanistán), Indický subkontinent (Pákistán, Bangladéš, Indie) atd. A byla tam i otázka, jestli patřím k nějaké domorodé utlačované skupině (native americans, austrálci... ) tak jsem regulérně přemýšlel jestli jim tam nenapsat, že jsem Moravák a že my Moraváci jsme přes 1000 let utlačováni Čechy. Magor

Asi jsem to tam měl napsat, protože nikdo se mi zatím neozval. Crying or Very sad
:ו֥ɾnכַnɹodop ʎʞכַıuɥɔɐʞ♪♫
Dejte si dvě deci vodky na mě! Obrázek
Celkově zprávy v multipostu upravil 2× p!p@, naposledy po 3. listopad 2025 09:44.

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

383 262,- VK
Zasláno: po 3. listopad 2025 09:38
Tohle jsem už taky řešil. Každá americká firma to tam má.

Údajně tahle forma diskriminace funguje tak, že když napíšeš bílý Evropan - body dolů, když napíšeš slovo na "n", co se nesmí říkat, pokud nejsi "n", body nahoru, když napíšeš Asiat, body dolů. Dáš "nechci odpovídat", nepřičtou ani neodečtou body.

U Norků to bude fungovat určitě podobně.

Ještě můžeš reagovat s vytvořeným úředním dopisem od ChatGPT, že tím že se ti neozvali jsou rasisti a diskriminují tě a potvrzují svou bílou nadřazenost a povýšenost nad zeměmi východní Evropy a koloniální minulost západní Evropy. Že to vypadá jako profilační formulář z Třetí říše. To by mohlo zabrat.

Příště bych psal, že máš fluidní gender, tví rodičé také. K tomu, že asi pochází někde z Afriky, ale že nevíš, že nejsi genealog (smůla pokud žádáš o místo genealoga).
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

910 945,- VK
Zasláno: po 3. listopad 2025 09:45
Mimochodem, ale tyhle dotazníky mi přijdou celkem děsivé. Naposledy něco podobného dělal jeden pán se směšným knírem. Jasně, teď to děláme abychom zajistili diverzitu, ale kdo zaručí, že za 10 let nedojde ke změně režimu - ať už to převezme Islámský stát, nebo se z nějaké ultraparavicové strany nestanou regulérní nacisté a nezačnou ty dotazníky (které budou pořád někde uloženy na serverech) používat k vytvoření seznamu koho poslat do plynu...

Elephant (+10)
Žůžouškové kopečky
VIP Chlapík
Chlapík

383 262,- VK
Zasláno: po 3. listopad 2025 12:52
Firmy, co tohle řeší, jsou ti největší rasisti... Jsem si zezačátku musel vygooglit, co to to "caucasian" vlastně je... Neznal jsem terminologii Čtvrté říše.
NoArtist / NoName

p!p@ (+13)
🦆🦆🦆🦆🦆
VIP Chlapík
Chlapík

910 945,- VK
Zasláno: po 3. listopad 2025 13:05
Já si musel googlit co je to cis-male a cis-female... Think

Každopádně myslím, že něčí etnicita, náboženství a sexuální orientace jsou čistě soukromá věc a nemá to co dělat na pracovišti a už vůbec by to nemělo ovlivňovat výběr pracovníka... Think

Odpovědět
Obsah fóra VySemNesmíte » Co se jinam nehodí
Strana 16 z 16